web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Hartaanvallen in volledig gevaccineerd Australië bereiken ‘hoogste niveau ooit gemeten’ artsen zijn verbijsterd

Hartstilstanden bevinden zich op het “hoogste niveau ooit gemeten” in Australië, terwijl het land worstelt met de rampzalige gevolgen van de door de overheid verplichte uitrol van de Covid-vaccinatie.

Als gevolg van een reeks harde overheidsmandaten heeft 96,25% van de Australiërs minstens één dosis Covid gekregen , waarbij veel mensen zich de afgelopen jaren aan vijf of zes booster-injecties hebben onderworpen.

Artsen blijven echter verbijsterd over wat mogelijk de plotselinge piek in het aantal hartaanvallen, ook bij kinderen, zou kunnen veroorzaken die het land na de pandemie in zijn greep heeft.

De situatie is zo nijpend geworden dat gezondheidsfunctionarissen een ‘kritische bewustmakingscampagne’ hebben gelanceerd.

 

Sinds de uitrol van het vaccin is het aantal atleten dat door hartproblemen om het leven komt, tot ongekende hoogten gestegen.

Wetenschappers zijn begonnen met het citeren van een obscure studie die beweert dat ‘te gelukkig zijn’ plotselinge hartaanvallen kan veroorzaken bij overigens gezonde individuen – naast vele andere bizarre verklaringen die nergens op slaan.

Helaas zijn hartstilstanden niet het enige gevolg van de prikken. Het aantal gevallen van kanker, waaronder zeldzame turbokankers, is ook omhooggeschoten.

Lees ook eens:  Ontmaskering van de geheime vaccinproeven van Pfizer in Oekraïne

Herinner je je de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19-vaccins aan hun volgers uitdeelden? De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers ertoe te bewegen de uitrol van vaccins te steunen.

YouTube en andere beïnvloeders van sociale media speelden een belangrijke rol bij het verspreiden van de massavormingspsychose die, zoals dr. John Malone stelde, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

Een paar jaar snel vooruit en karma treft diezelfde YouTubers die de prik namen en het geld van Big Pharma verzilverden. Bij honderden van deze jonge en gezonde YouTube-influencers wordt nu de diagnose kanker gesteld – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokankers. 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥