...

01 december 2021

 

VVD wil permanente camera’s in slachthuizen

De VVD in de Tweede Kamer wil dat er verplicht cameratoezicht komt bij alle slachthuizen in Nederland. Dat zegt fractievoorzitter Klaas Dijkhoff nadat RTL Nieuws vanmorgen onthulde dat het nog steeds voorkomt dat er varkens levend worden gekookt in Nederlanders slachterijen.

Varkens in Nood pleit daarom al langer voor verplicht cameratoezicht op elke slachtlijn. Dijkhoff sluit zich daar nu bij aan. “Ik blijf wel vlees eten”, schrijft hij in een Facebook-bericht “Maar dan wil ik wel dat er zo fatsoenlijk mogelijk met die dieren wordt omgegaan.”

Eindelijk iets goeds!
Pfieuw was dat nu zo moelijk?

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4989591/slachthuizen-vvd-dijkhoff-cameratoezicht

Oh ja en dit nog

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4989386/vegetarisch-veganistisch-plantaardig-eten-vleesvervanger-slager

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Armoedegrens 1 op 4

Gerelateerde berichten