...

17 juni 2021

 

Europeanen en de connectie met Egyptische farao’s

https://www.thechurchesofgod.com/The%20Tribe%20of%20Manasseh…and%20the%20Egyptian%20connection.htm

Interessant dit!

Dit ook trouwens

WIE IS de heerser van deze wereld?

       

Mensen vragen vaak, “Waarom slechte dingen gebeuren met goede mensen? Waarom niet God stoppen met al het kwaad wat er in de wereld, omdat hij alle macht heeft?  En zelfs weigeren te geloven dat er een God is, omdat zij zien al het leed, het onrecht, de honger, en het kwaad van deze wereld —- en ze God kwalijk nemen. Wie moeten we de schuld? Hoe zou je kijkt naar dingen, als je wist dat God de God was niet van deze wereld toch … En wat zegt de Bijbel
zeggen over die dingen draait op deze aarde op dit moment?

Lucas 4: 5-8
bracht de duivel Hem (Christus) tot een hoge plaats en toonde Hem in een oogwenk alle koninkrijken van de wereld. En hij zeide tot Hem: “Ik zal u al hun gezag en praal te geven, want het is gegeven aan mij, en ik kan het aan iedereen die ik wil. Dus als je me aanbidt, het zal allemaal van jou.”   Jezus antwoordde: “Er staat geschreven: ‘Aanbid de Heer, uw God, en Hem alleen dienen’  NIV

Heb je gemerkt dat Christus niet argumenteren met Satan toen hij pochte dat hij Christus autoriteit over de koninkrijken van de wereld zou geven als hij zou buigen en hem te aanbidden? Christus wist dat Satan had gezag over de volken. Maar, wist hij ook dat als hij geduldig gewacht dat hij spoedig zou Satan vervangen als heerser van deze wereld.

Dus als je ziet allerlei verontrustende dingen gaande in de wereld, God niet kwalijk nemen. Hij heeft een “hands off beleid” voor het moment. Op een gegeven moment, hoewel, Satan zal zich realiseren dat zijn “tijd kort is” als heerser van de aarde, en dat de mal is bijna voor hem en als gevolg van dat, zal hij vrijwel de gehele wereld te vernietigen in Zijn verzet tegen het opgeven van zijn macht over de volken. Openbaring 12:12 zegt: “Maar wee de aarde en de zee, want de duivel is gedaald naar u toe! Hij is gevuld met woede, omdat hij weet dat zijn tijd kort is.” NIV   Het hele boek Openbaring gaat over pogingen van Satan niet alleen de hele wereld te vernietigen, maar vooral degenen die gehoorzaam zijn aan God.

Lees ook:   Auto en Helm op Mars?

Satan, de duivel zal uiteindelijk worden verdrongen als heerser van deze wereld en Jezus Christus zal opperste heerser van de naties. (Psalm 2) Bij de wederkomst van Christus, de engelen zullen publiekelijk verkondigen. Openbaring 11: 15-18 zegt:” …. En er waren luide stemmen in de hemel, zeggende: ‘Het koningschap van deze wereld zijn geworden de koninkrijken van onze Heer en van Zijn Christus, en Hij zal voor eeuwig en altijd regeren’! Het blijft om te zeggen,

En de vierentwintig oudsten, die voor God op hun tronen gezeten waren, wierpen zich op hun aangezicht en aanbaden God.” “Wij danken U, Heere God almachtig, Degene die is en die was en die komt, want je hebt genomen uw grote kracht en regeerde. De volkeren waren toornig geworden, en Uw toorn is gekomen,  en de tijd voor de doden, dat zij moeten worden beoordeeld, en dat moet u uw knechten, belonen de profeten en de heiligen, En degenen die Uw naam, kleine en grote vrees, en mag vernietigen die de aarde te vernietigen.  NBG

Satan wil graag voor u om de verantwoordelijkheid te leggen voor deze messed up wereld aan de voeten van God. Satan wil niet dat je te begrijpen dat God is niet de God van deze wereld op dit moment. Ook wil hij dat je begrijpt dat hij de gehele wereld heeft misleid.  Openbaring 12: 9  En eerlijk gezegd, die ons vertelt dat de meeste mensen niet zullen begrijpen wat er gaande is, totdat de hele wereld valt uit elkaar en God pikt de stukken en zet alles weer in elkaar gelijk.

De Gemeenten van God

https://www.thechurchesofgod.com/who_is_the_ruler_of_this_world.htm

Wie is God volgens de Paus?

Wie aanbidden zij dan?

https://twofeed.org/2017/05/09/the-book-of-enoch-tells-the-nephilim-story-how-angels-became-corrupt-and-how-god-cleansed-the-earth/

The Donald: the Serpent Seed from the Royal Bloodline/Tribe of Dan

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2183858/All-presidents-bar-directly-descended-medieval-English-king.html

Presidenten die afstammen van een Engelse koning…
Zit regeren in het bloed?
Nee wel in de bloedgroep en de factor…!
Dit is bewust!

https://www.rhnegativeregistry.com/jesus-yashuas-nazarene-rh-negative-origin.html

https://rhnegativebloodsecrets.blogspot.nl/2012/12/ancient-bloodline.html

https://www.chauvetdreams.co.uk/?page_id=142

Da Vinci codes is about bloodlines

Gerelateerde berichten