web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & Humor

Last van hooikoorts? Slik een levende pissebed!

Last van hooikoorts? Slik een levende pissebed!

Een grote groep mensen heeft jaarlijks, met name in de lente en de zomer, last van hooikoorts. Hooikoorts kan erg vervelend zijn, klachten richten zich vooral op de ogen, de neus, de huid en de keel. Hoewel er geen middel is om hooikoorts te genezen, is het wel zo dat er veel medicinale en natuurlijke middeltjes zijn om de symptomen mee te bestrijden. Het eten (slikken) van een levende pissebed valt onder één van de natuurlijke middeltjes om hooikoortssymptomen te bestrijden. Je moet er maar het lef voor hebben!

Hooikoorts?!

Tussen februari en september krijgt een grote groep mensen in meer of mindere mate last van hooikoorts. Het zou ieder jaar om een groep van miljoenen mensen gaan, met name in de leeftijdsgroep van 15-25 jaar. Hooikoorts heeft niet direct te maken met hooi, of met koorts, maar wel met de groei en bloei van o.a. planten, bloemen en bomen. Hooikoorts houdt namelijk in dat je een allergische reactie hebt op stuifmeel/pollen. Stuifmeel en pollen zijn vanaf de bloeitijd vrijwel overal in de buitenomgeving aanwezig; bij struiken, gras, bomen, planten, bloemen en noem maar op. Daardoor kan het voor iemand met hooikoorts erg vervelend zijn om de natuur in te gaan; een allergische reactie kan erg heftig zijn.
Symptomen

Lees ook eens:  Groenlinks vervelend in Haarlem!

Niet iedereen heeft hooikoorts in een ernstige mate. Sommige mensen voelen het vrij snel aan hun ogen; deze gaan prikken, raken opgezwollen en gaan tranen. De ogen zelf kunnen heel gevoelig en rood worden. Andere mensen merken het meer aan hun neus. Het zijn namelijk de slijmvliezen die een overgevoelige reactie geven op stuifmeel/pollen. De neus kan daardoor verstopt raken, en er kan veel vocht uit de neus lopen (soms ook dik slijm). Daarnaast kan er hoofdpijn optreden doordat de voorholtes verstopt raken. Een ander symptoom van hooikoorts is kortademigheid. De reactie op stuifmeel/pollen slaat op de luchtwegen (en de mond), waardoor hooikoortspatiënten het gevoel hebben weinig adem te kunnen halen. Tenslotte kan hooikoorts ook op de huid te zien zijn, deze wordt dan rood en opgezwollen. Al met al kan hooikoorts erg vervelend zijn voor mensen die van het heerlijke lente- of zomerweer in de buitenlucht willen genieten. Binnenshuis zullen ze aanzienlijk minder last hebben van klachten, maar nog steeds kunnen sommige klachten dan ook aanwezig zijn.
Reguliere middeltjes

Om de hooikoortssymptomen tegen te gaan slikken mensen jaarlijks veel pillen. Deze pillen gaan de werking van een stofje genaamd histamine tegen. Ook kunnen neussprays gebruikt worden, en dan met name om de neusklachten te verminderen. Verder zijn er een flink aantal homeopatische middelen tegen hooikoorts verkrijgbaar. Deze middelen zijn vaak op basis van allerlei soorten kruiden.
De pissebed

Lees ook eens:  De grootste nachtmerrie van mannen...

En dan… het slikken van een pissebed. Als middeltje tegen de hooikoorts. Erg smakelijk klinkt het niet, maar sommige mensen zweren erbij. Vroeger werd de pissebed gebruikt als geneesmiddel bij meerdere kwalen zoals maagkwalen. Meestal werd de pissebed dan fijngemalen, of verwerkt met bijvoorbeeld kruiden. Dat de pissebed geneeskrachtig zou zijn, heeft te maken met een bepaald eiwit dat het afscheidt. Ook zou pissebed helpen tegen bedplassen, het heeft zijn naam daar aan te danken. Een aantal pissebedden in bed zou ervoor zorgen dat iemand ‘s nachts niet meer in bed plast. Tegenwoordig zijn er (gelukkig) ook andere manieren om bedplassen tegen te gaan.
Een pissebed slikken

Stel, je hebt hooikoorts, en je wilt van de klachten af. Hoe gebruik je dan een pissebed als middeltje? Hier zijn verschillende opvattingen over. Sommige mensen zeggen dat je meerdere dagen pissebedden moet slikken, andere zeggen dat de pissebed eerst dood moet zijn, maar over het algemeen valt er het volgende over zeggen:

Ga op zoek naar een pissebed. Ze bevinden zich meestal onder tegels, hout enzovoorts.
Neem de levende pissebed en slik ‘m in z’n geheel door (liefst met een lepel vla of een glas water).
Kijk de volgende dag of er al klachten verminderd zijn, en slik er anders nog één (of een aantal).
Een aanvulling op bovenstaande recept is dat de pissebed het best zou werken wanneer deze opgerold doorgeslikt wordt. Mensen met een zwakke maag zouden de pissebed ook kunnen koken (of frituren?). Of helemaal niet eten natuurlijk.
Werkt het echt?!

Lees ook eens:  Boze mannen ontkleden vrouw om te kort rokje...want

Wanneer je op internet de zoekopdracht pissebed en hooikoorts intypt, kom je veel reacties tegen van mensen die zeggen dat ze echt baat hebben (gehad) bij het slikken van pissebedden. Maar er zijn ook mensen die zweren bij andere, ongewone, methodes om de hooikoorts te bestrijden. Mensen die de ‘pissebedmethode’ geprobeerd hebben, kampen vaak met ernstige hooikoortsklachten, of zijn het zat om steeds allerlei medicijnen te moeten gebruiken. Reacties op het gebruik van pissebedden tegen hooikoorts zijn welkom! En dan is er natuurlijk altijd nog het gezegde: ‘baat het niet, dan schaadt het niet.’

https://www.vitaminesd.nl/reactie-op-last-van-hooikoorts-slik-een-levende-pissebed/

Hahahahahahaha!!!!!
AUB!!!!!!!!
Doe me een lol… ik slik geen pissebed!!!!!!!!
No way!!!!!!

Dan maar hooikoorts hoor! duhuh!!!!!! 😀
Lig hier vlak!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥