web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Putin: Als Westen zo doorgaat, is Derde Wereldoorlog onvermijdelijk

oorlog vs rusland raket:

Putin: Als Westen zo doorgaat, is

Derde Wereldoorlog onvermijdelijk

De media zwegen in alle talen over de grote zorgen die de Russische president Vladimir Putin op 17 juni tijdens het Economische Forum in St. Petersburg uitsprak over de almaar agressiever wordende opstelling van de VS, de EU en de NAVO. ‘Ik weet niet meer wat ik moet zeggen om tot jullie door te dringen,’ sprak hij bijna wanhopig. ‘Zien jullie dan niet dat de wereld in een onomkeerbare richting wordt getrokken?’ Wij herhalen hier nogmaals dat Putin eerder heel duidelijk heeft gemaakt dat hij beslist geen oorlog wil, maar dat als hij voelt dat Rusland zal worden aangevallen, hij preventief als eerste keihard –met kernwapens- zal toeslaan.

https://time2wakeup.me/?p=4757

”…maar het is juist het Westen dat keer op keer zijn beloftes brak, de NAVO opschoof naar het oosten, en de laatste jaren eenzijdig begon aan een agressieve militaire opbouw, direct aan de grenzen met Rusland.”

‘Jullie hebben tegen ons gelogen’

Een van de grote pijnpunten van het Kremlin is het NAVO anti-raketschild dat in Oost Europa wordt opgebouwd, zogenaamd tegen de ‘Iraanse dreiging’, die volgens Putin echter niet bestaat. En voor het grootste deel klopt dat; de nieuwste Iraanse raketten kunnen op dit moment maximaal Roemenië, Bulgarije en Griekenland halen. ‘Dat betekent dat wij gelijk hadden toen we zeiden dat hun redenen niet eerlijk zijn. Ze (het Westen) zijn niet open tegen ons,’ aldus Putin. ‘Altijd maar wijzen op de ‘Iraanse dreiging’ om dit systeem te rechtvaardigen. Nogmaals: ze hebben tegen ons gelogen.’

‘Waarom? Weten jullie wel wat jullie hebben gedaan?’

Westen voert feitelijk al oorlog tegen Rusland

Keer op keer doet de Russische president een beroep op het gezonde verstand van het Westen, maar het lijkt er steeds meer op dat vooral de mensen op de machtigste posities dat niet meer bezitten of daar niet meer naar willen luisteren. Kijk maar eens naar enkele feiten: Rusland heeft welgeteld 3 buitenlandse militaire bases; de VS en de NAVO hebben er honderden. In Rusland zijn tal van Westerse (CIA-) agenten en spionnen die proberen de regering in Moskou omver te werpen.

Putin: ‘President Obama noemde nog een andere dreiging: ISIS. Wel, wie zijn dat in vredesnaam eigenlijk? Wie bewapende de Syriërs die tegen Assad vechten? Wie creëerde het noodzakelijke politieke klimaat daarvoor? Wie drong aan op het leveren van wapens aan dat gebied? Begrijpen jullie echt niet wie er werkelijk vechten in Syrië?’

en:

NAVO-leden zijn eruit:
extra troepen moeten ‘Russische agressie’ stoppen

https://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/07/navo-extra-troepen-moeten-russische-agressie-stoppen-325993/

De omgekeerde psychologie, nml wij moeten nu gaan denken dat Rusland agressief bezig is…maar ze zijn het zelf…
Men is uit op Oorlog in de EU!
WTF!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥