web analytics
...
Politiek-Elite

Afsluiting en quarantaine in het VK hebben mogelijk al meer senioren gedood dan Covid-19

Afsluiting en quarantaine in het VK hebben mogelijk al meer senioren gedood dan Covid-19

24 Prison Guards Describe The Most Insane Thing They...

De feiten:Een nieuw artikel in het British Medical Journal suggereert dat quarantainemaatregelen in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het nieuwe coronavirus mogelijk al meer Britse senioren hebben gedood dan het coronavirus tijdens de piek van het virus.
Denk na over:Was lockdown echt de juiste keuze? Waarom zijn zoveel artsen en wetenschappers die hebben gezegd dat het niet juist is om volledig gecensureerd en verboden te worden door sociale mediaplatforms?

Wat is hier aan de hand?

Een nieuw rapport gepubliceerd in het British Medical Journal met de titel Covid-19: “Verbluffend aantal” extra sterfgevallen in de gemeenschap wordt niet verklaard door covid-19 ″ suggereert dat quarantainemaatregelen in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het nieuwe coronavirus mogelijk al meer Britse senioren gedood dan het coronavirus in de maanden april en mei. Volgens de gegevens is Covid-19 slechts verantwoordelijk voor 10.000 van de 30.000 overtollige sterfgevallen die zijn geregistreerd in instellingen voor ouderenzorg tijdens het hoogtepunt van de pandemie. Het artikel suggereert en citeert ook Britse gezondheidsfunctionarissen die stellen dat deze onverklaarbare sterfgevallen mogelijk hebben plaatsgevonden omdat quarantainemaatregelen senioren hebben belet toegang te krijgen tot de gezondheidszorg die ze nodig hebben.

Het rapport is geschreven door Shaun Griffin, een PhD in DNA-reparatie van UCL. Hij heeft 20 jaar in communicatie- en public affairsrollen gewerkt bij Wellcome, UK Biobank, Human Tissue Authority en de Nuffield Council on Bioethics. Hij is momenteel lid van de Association of Medical Research Charities en is vice-voorzitter van een commissie voor ethisch onderzoek.

Lees ook:   Valse vlag aanvallen hoe te herkennen?

Volgens hem,

David Spiegelhalter, voorzitter van het Winton Center for Risk and Evidence Communication aan de Universiteit van Cambridge, zei dat covid-19 het hoge aantal sterfgevallen in de gemeenschap niet verklaart. Tijdens een briefing georganiseerd door het Science Media Center op 12 mei legde hij uit dat zorginstellingen en andere gemeenschapsinstellingen de afgelopen vijf weken te maken hadden gehad met een “duizelingwekkende last” van 30.000 meer doden dan normaal zou worden verwacht, zoals patiënten werden verplaatst uit ziekenhuizen die anticipeerden op een grote vraag naar bedden.

Looking Back on the Grit and Glamour of New York - The New York TimesVan die 30.000 hadden er slechts 10.000 covid-19 vermeld op de overlijdensakte. Hoewel Spiegelhalter erkende dat sommige van deze ‘overlijdensgevallen’ het gevolg kunnen zijn van een onderdiagnose, ‘is het enorme aantal onverklaarbare extra sterfgevallen in huizen en verzorgingshuizen buitengewoon. Als we terugkijken. . . Ik hoop dat deze stijging van het aantal niet-covidus extra sterfgevallen buiten het ziekenhuis echt veel aandacht zal krijgen. ”

Hij voegde eraan toe dat veel van deze sterfgevallen onder mensen zouden vallen ‘die mogelijk langer hadden geleefd als ze naar het ziekenhuis waren gekomen.

David Leon, hoogleraar epidemiologie aan de London School of Hygiene & Tropical Medicine, was het daarmee eens. ‘Sommige van deze sterfgevallen zijn mogelijk niet voorgekomen als mensen naar het ziekenhuis waren gekomen’, zei hij. ‘Hoeveel is onduidelijk. Dit probleem heeft dringende aandacht nodig en er moeten maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat degenen die baat zouden hebben bij ziekenhuisbehandeling en zorg voor andere aandoeningen, het kunnen krijgen. ”

Het rapport vermeldt ook dat in Schotland, in de eerste week na afsluiting, een piek in sterfgevallen werd geregistreerd door alle oorzaken.

Lees ook:   Het einde van Derksen : Jensen

De afhaalmaaltijd
Uiteindelijk is de coronavirus-pandemie duidelijk een katalysator geweest voor meer mensen om zich uit te spreken tegen verkeerde informatie en maatregelen die worden opgelegd aan de mensheid waar veel mensen het niet mee eens zijn. Er is informatie opgedoken die de maatregelen die tot dusver zijn genomen in twijfel trekt, en informatie die afkomstig is van geloofwaardige bronnen en die bewijsmateriaal ondersteunt, wordt bestempeld als ‘nepnieuws’. YouTube verwijdert bijvoorbeeld alle inhoud die in tegenspraak is met de wereldgezondheidsorganisatie en enkele van ’s werelds toonaangevende wetenschappers en epidemiologen over dit onderwerp zijn volledig gecensureerd. Het klopt gewoon niet.

https://www.collective-evolution.com/2020/06/29/lockdown-quarantine-in-the-uk-may-have-already-killed-more-seniors-than-covid-19/

Ziekmakende overheden.

Covid 19 een griep… een nieuwe, maar toch de griep…and maybe:
In elkaar geprutst in een lab…gegeven via het griepvaccin? Nieuwe griepvirussen komen altijd terug.

Deed de Mex ook… steeds minder heftig..

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button