web analytics

Dit is waarom de corona cijfers niet kloppen

Citaat van een ziekenhuismedewerker (naam bij de redactie totaal onbekend):

DIT IS WAAROM DE COVID19 CIJFERS DUS NIET KLOPPEN!

En nu het citaat:

‘ Ik werk in de gezondheidszorg. Hier is het probleem: we testen mensen op elke stam van het coronavirus. Niet specifiek voor COVID-19. Er zijn namelijk geen betrouwbare tests voor het specifieke COVID-19-virus.

Er zijn ook geen betrouwbare instanties of mediakanalen voor het melden van aantallen werkelijke COVID-19-virusgevallen. Dit probleem moet op de eerste plaats worden aangepakt.

Elke actie en reactie op COVID-19 is gebaseerd op volledig gebrekkige gegevens en we kunnen simpelweg geen nauwkeurige beoordeling maken. Dit is waarom je hoort dat de meeste mensen met COVID-19 niet meer verschijnselen hebben dan verkoudheid / griepachtige symptomen. Dat komt omdat de meeste Coronavirus-soorten niet meer veroorzaken dan verkoudheid / griepachtige symptomen. De weinige echt nieuwe Coronavirus-gevallen hebben een slechtere ademhalingsreactie, maar hebben nog steeds een goed herstelpercentage, vooral bij mensen zonder verdere medische problemen.

De ‘gouden standaard’ voor het testen van COVID-19 zijn laboratoriumgeïsoleerde / gezuiverde coronavirusdeeltjes die vrij zijn van verontreinigingen en deeltjes die op virussen lijken, maar waarvan niet is bewezen dat ze de oorzaak zijn van het syndroom dat bekend staat als COVID-19. Ze worden verkregen door gebruik te maken van de juiste virale isolatiemethoden en -controles (geen PCR die momenteel wordt gebruikt of serologie / antilichaamtests die het virus niet als zodanig detecteren).

PCR neemt in feite een monster van uw cellen en vergroot het DNA om te zoeken naar ‘virale sequenties’, d.w.z. stukjes niet-menselijk DNA die lijken te passen bij delen van een bekend viraal genoom.

Het probleem is alleen dat de test niet werkt. Het maakt gebruik van ‘amplificatie’, wat betekent dat er een zeer kleine hoeveelheid DNA wordt genomen en dat het exponentieel groeit totdat het kan worden geanalyseerd.

Vanzelfsprekend zullen ook eventuele kleine verontreinigingen in het monster worden aangetroffen, wat kan leiden tot mogelijk grove fouten in de analyse. Bovendien wordt er uitsluitend gezocht naar gedeeltelijke virale sequenties, niet naar hele genomen; dus het identificeren van een enkele ziekteverwekker is bijna onmogelijk, zelfs als je de andere problemen negeert.

De Mickey Mouse-testkits die naar ziekenhuizen worden gestuurd, vertellen op zijn best analisten dat je wat viraal DNA in je cellen hebt. Wat de meesten van ons overigens hebben. Het kan u vertellen dat de virale sequentie gerelateerd is aan een specifiek type virus – zeg de enorme familie van coronavirussen. Maar dat is alles. Het idee dat deze kits een specifiek virus zoals COVID-19 kunnen isoleren, is onzin.

En dat gaat niet eens in op het andere probleem: virale belasting. Met behulp van de PCR methode worden kleine hoeveelheden DNA vergroot.
Het heeft geen zin u te vertellen hoeveel virussen u heeft. De enige vraag die er echt toe doet als het gaat om het diagnosticeren van ziekte is of er de specifieke ziekteverwekker aanwezig is. In ieders systeem zitten een aantal virussen en de meesten zullen geen ziekte veroorzaken omdat de hoeveelheden te klein zijn. Om door een virus ziek te worden, heb je er veel van nodig, zeg maar een enorme hoeveelheid.

Maar PCR test de virale belasting niet en kan daarom niet bepalen of een osteogenese in voldoende hoeveelheden aanwezig is om u ziek te maken.

Als u zich ziek voelt en een PCR-test krijgt, dan kan willekeurig willekeurig DNA-virus worden geïdentificeerd, zelfs als ze uw ziekte niet veroorzaken, wat tot een foute diagnose leidt.

En coronavirus komt ongelooflijk veel voor. Een groot percentage van de wereldbevolking zal in kleine hoeveelheden COVID-DNA in zich hebben, ook al zijn ze perfect gezond of ziek door een andere ziekteverwekker.

Lees ook:   Vecht voor Nederland: Jensen

Zie je wat de bedoeling is?
Als je een totaal valse paniek wilt creëren over een totaal valse pandemie, kies dan een coronavirus.’

Creëer een zeer besmettelijk maar super laag sterftecijfervirus om aan het benodigde plan te voldoen (hybride SARS / HIV-onderzoeksstam gemaakt in Fort Detrick klasse 4 lab van 2008-2013 als onderdeel van een onderzoeksproject om erachter te komen waarom coronavirus zich als een lopend vuurtje verspreidt bij vleermuizen) Maar hebben het extreem moeilijk om mensen te infecteren (vandaar de 4 HIV-inserts, ook wel de ontbrekende sleutel om de menselijke ACE-2-receptor te infecteren))
-Maak een bewapende versie van het virus met een veel hoger sterftecijfer als een ‘BACKUP-plan’, klaar om in fase 3 te worden vrijgegeven, MAAR ALLEEN INDIEN NODIG (SARS / HIV / MERS bewapende tribrid-stam, gecreëerd in Fort Detrick class 4 lab in 2015)
-Transport van de onderzoeksstam naar een ander klasse 4-laboratorium (National Microbiology Lab in Winnipeg, Canada) en laat deze met opzet stelen en smokkelen door China (Shi Zhengli) en naar het enige klasse 4-laboratorium van China brengen (Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China) ) voor toegevoegde plausibele ontkenning en om het gewenste openbare BACKUP-script te helpen vastleggen als iets om op terug te vallen indien nodig (het primaire script is het natuurlijke, back-upscript is dat China het heeft gemaakt en per ongeluk heeft vrijgegeven)
-Fund alle pratende hoofden (Fauci / Birx / Tedros …) en instanties (WHO / NIAID / CDC / UN …) die betrokken zouden zijn bij een pandemische respons voorafgaand aan de geplande vrijgave van de onderzoeksstam om de gewenste Script tijdens de operatie
Het vaccinatie-ontwikkelings en uitrolplan maken en financieren zodat het op wereldwijde schaal kan worden uitgerold (Gates – Decade of Vaccines: Global Vaccine Action Plan, 2010-2020)
Maak en financier de vaccinatie-verificatie / certificeringsprotocollen (Digital ID) om het vaccinatieprogramma af te dwingen / bevestigen nadat de verplichte uitrol is vastgesteld (Gates – ID2020)
-Simuleer de Lock Step-hypothese net voor de geplande release van de onderzoeksstam met een praktijkoefening als laatste wargame om de verwachte respons / tijdlijnen / resultaten te bepalen (Gates – Event 201, okt 2019)
-Laat de onderzoeksstam van het Wuhan Institute of Virology zelf vrij en geef de schuld aan de release op een natuurlijke zondebok als het gewenste primaire script (de Wuhan natte markt, nov 2019)
-Geef de overdracht van mens op mens zo lang mogelijk weer zodat de onderzoeksstam zich op wereldschaal kan verspreiden voordat een land kan vergrendelen / reageren om een ​​eerste infectie te voorkomen
-Zodra een land zaadbesmetting heeft, blokkeert u inkomende / uitgaande reizen, maar houdt u de transmissie binnen het land zo lang mogelijk verspreid
-Zodra er genoeg mensen in een land / regio besmet zijn, voeren ze gedwongen quarantaines / isolatie uit voor dat gebied en breiden de afsluitsystemen langzaam uit met de tijd
-Over-hype het sterftecijfer door de onderzoeksstam te koppelen aan sterfgevallen die weinig tot niets te maken hebben met het eigenlijke virus om de angst en therapietrouw maximaal te houden (als iemand om welke reden dan ook sterft en blijkt dat ze COVID hebben, beschouw het dan als een COVID-overlijden en als aan iemand wordt gedacht MISSCHIEN symptomen van COVID hebben om aan te nemen dat ze COVID hebben en beschouw dit als een COVID-dood)
-Houd het publiek zo lang mogelijk in quarantaine om de economie van de regio te vernietigen, burgerlijke onrust te veroorzaken, de toeleveringsketen te verbreken, het begin van massale voedseltekorten te veroorzaken en het immuunsysteem van mensen te verzwakken door gebrek aan interactie met andere Mensen / bacteriën (de buitenwereld … ook bekend als de dingen die ons immuunsysteem alert en actief houden)
-Bekijk en val mogelijke ‘behandelingen’ aan en blijf echoën dat alleen een ‘genezing’ haalbaar is om dit virus te bestrijden (ook bekend als een vaccin)
-Blijf de quarantaine steeds weer herhalen (met tussenpozen van 2 weken) waardoor steeds meer mensen uiteindelijk opstaan ​​en protesteren / trotseren
-Eindig de fase 1-quarantaine beëindigen zodra ze voldoende publieke push-back hebben gekregen (
juni 2020), en publiekelijk zeggen dat ze nog steeds denken dat het ’te vroeg’ is om het isolement te beëindigen, maar dat ze het toch gaan doen
-Zodra het publiek een paar weken ’terug naar normaal’ gaat, wacht dan het sterftecijfer voor onderzoekstress (
aug-sept 2020) verder en hype het in combinatie met de toename van sterfgevallen als gevolg van mensen die sterven aan standaardziekten bij Een hoger percentage dan normaal vanwege het sterk verzwakte immuunsysteem door maandenlang geïsoleerd te zijn, om het sterftecijfer verder te ‘opvullen’ en de aanstaande fase 2-vergrendeling te hype
-Eventueel fase 2-quarantaines (
oktober-november 2020) op een nog extremer niveau uitvoeren en de demonstranten (meestal mensen die hun regering al niet vertrouwen) de schuld geven van de oorzaak van de ‘grotere’ tweede golf (we hebben het je verteld , het was te vroeg, dit is allemaal jouw schuld want je had een knipbeurt nodig, je vrijheden hebben gevolgen …)-De fase 2-quarantaines op een veel extremer niveau handhaven, de straf voor verzet verhogen (boetes vervangen door gevangenisstraf), ALLE reizen als niet-essentieel beschouwen, checkpoints (inclusief militaire assistentie) verhogen, tracking / tracing van de bevolking verhogen ( Verplichte apps), de controle over voedsel / gas overnemen (grootschalige tekorten), zodat mensen alleen toegang kunnen krijgen tot essentiële producten / diensten als ze EERST toestemming krijgen
-Houd de fase 2-blokkering gedurende een veel langere periode dan de fase 1-blokkering, blijf de wereldeconomie vernietigen, de toeleveringsketen verder verslechteren en de voedseltekorten verder versterken, en dergelijke
-Quell elke publieke verontwaardiging met behulp van extreme acties / geweld en laat iedereen die ze trotseert verschijnen als publieke vijand # 1 voor degenen die bereid zijn zich te onderwerpen
-Na een vrij lange fase 2-lockdown (6+ maanden), het vaccinatieprogramma uitrollen + vaccincertificering en het verplicht maken voor iedereen (met voorrang toegang tot degenen die vanaf het begin hebben ingediend), en degenen hebben die ervoor zijn aangevallen Degenen die ertegen zijn, zeggen dat ze een bedreiging vormen en de oorzaak van alle problemen (we kunnen niet weer normaal worden totdat IEDEREEN het vaccin neemt … mensen die ze tarten schaden onze manier van leven en zijn daarom de vijand)
-Als de meerderheid van de mensen met de agenda meegaat, laat die mensen dan het nieuwe systeem binnengaan (nieuw normaal) en beperk tegelijkertijd de minderheid die het vermogen van de agenda om te werken / reizen / leven tart
-Als de meerderheid van de mensen tegen de agenda ingaat, laat dan de bewapende SARS / HIV / MERS tribrid-stam vrij als fase 3, een virus met een sterftecijfer van meer dan 30% als laatste schrik om de minderheid ertoe aan te zetten snel de meerderheid te worden en een Laatste ‘we hebben het je gezegd’ voor degenen die niet luisterden
– Het nieuwe economiemodel toepassen (Microsoft-patent 060606 – Cryptocurrency-systeem dat lichaamsactiviteitsgegevens gebruikt) dat is gebaseerd op menselijk gedrag en bereidheid tot indienen (aangepaste versie van Black Mirror’s ‘Fifteen Million Merits’) met behulp van voedsel / water / onderdak en andere benodigdheden als Een wapen ter handhaving van het nieuwe economische systeem. Doe in principe wat we willen en word beloond (verdien credits / score en krijg meer toegang tot dingen die je nodig hebt om te overleven) of ga in tegen wat we willen en word bestraft (verlies credits / score en verlies de toegang tot dingen die je nodig hebt om te overleven).
… Welkom bij de Nieuwe Wereldorde

Lees ook:   Stemmen op Baudet is evil oid?

 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button