web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Manipulatie van het zenuwstelsel door elektromagnetische velden van monitoren en tv’s

https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en

Abstract
Fysiologische effecten zijn waargenomen bij een mens als reactie op stimulatie van de huid met zwakke elektromagnetische velden die worden gepulseerd met bepaalde frequenties in de buurt van ½ Hz of 2,4 Hz, om een ​​sensorische resonantie op te wekken. Veel computermonitors en tv-buizen zenden bij het weergeven van gepulseerde beelden gepulseerde elektromagnetische velden uit met voldoende amplituden om een ​​dergelijke excitatie te veroorzaken. Het is daarom mogelijk om het zenuwstelsel van een onderwerp te manipuleren door pulserende beelden die worden weergegeven op een nabijgelegen computerscherm of tv-toestel. In het laatste geval kan de beeldpulsering worden ingebed in het programmamateriaal, of kan deze worden bedekt door een videostroom te moduleren, hetzij als een RF-signaal of als een videosignaal. Het beeld dat wordt weergegeven op een computermonitor kan effectief worden gepulseerd door een eenvoudig computerprogramma. Voor bepaalde monitoren,

Citaten uit octrooi US6506148. PDF hier

Computermonitors en tv-monitoren kunnen worden gemaakt om zwakke laagfrequente elektromagnetische velden uit te zenden, alleen door de intensiteit van de weergegeven beelden te pulseren. Experimenten hebben aangetoond dat de ½ Hz sensorische resonantie op deze manier kan worden opgewekt bij een onderwerp nabij de monitor. De 2,4 Hz sensorische resonantie kan op deze manier ook worden opgewekt. Daarom kan een tv-monitor of computermonitor worden gebruikt om het zenuwstelsel van mensen in de buurt te manipuleren.

De implementaties van de uitvinding zijn aangepast aan de bron van de videostream die de monitor aandrijft, of het nu een computerprogramma, een tv-uitzending, een videoband of een digitale videoschijf (dvd) is.

Mass Brain Entrainment Mind Control door Self Enslavement Technology
Bevestiging dat de technologie werkt;

Lees ook:   De ziekte die wij kanker noemen

De vraag rijst of de schermemissie sterk genoeg kan zijn om sensorische resonanties op te wekken bij mensen die zich op normale kijkafstanden van de monitor bevinden. Dit blijkt het geval te zijn, zoals blijkt uit sensorische resonantie-experimenten en onafhankelijk door het meten van de sterkte van de uitgezonden elektrische veldpulsen en het vergelijken van de resultaten met het effectieve intensiteitsvenster zoals onderzocht in eerder werk.

De monitor van een televisietoestel zendt op vrijwel dezelfde manier een elektromagnetisch veld uit als een computermonitor. Daarom kan een tv worden gebruikt om schermemissies te produceren met het oog op manipulatie van het zenuwstelsel. FIG. 5 toont een dergelijke opstelling, waarbij het pulseren van de beeldintensiteit wordt bereikt door het induceren van een kleine, langzaam pulserende verschuiving in de frequentie van het RF-signaal dat de antenne binnenkomt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien