web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Methode voor het genezen van AIDS met tetrasilver tetroxide moleculaire kristal apparaten

cure for aids life quotes quotes quote life quote hiv hiv cure conspiracies conspiracy

https://patents.google.com/patent/US5676977A/en

Het diamagnetische halfgeleidende moleculaire kristal tetrasilvertetroxide (Ag 4 O 4 ) wordt gebruikt voor het vernietigen van het AIDS-virus, het vernietigen van synergetische AIDS-ziekteverwekkers en immuniteit-onderdrukkende groepen (ISM) bij mensen.
Een enkele intraveneuze injectie van de apparaten is alles wat nodig is voor een werkzaamheid van ongeveer 40 ppm menselijk bloed. Het moleculaire kristal van het apparaat bevat twee mono en twee driewaardige zilverionen die elektronen kunnen “afvuren” die het aids-virus, pathogenen en ISM kunnen elektrocuteren. Wanneer het in de bloedbaan wordt toegediend, worden de elektronen van het apparaat geactiveerd door pathogenen, een prolifererend virus en ISM, en wanneer het wordt afgevuurd, wordt tegelijkertijd een redoxchelatiemechanisme geactiveerd, wat resulteert in tweewaardige zilvergroepen die de actieve plaatsen van de entiteiten die ze vernietigen, cheleren en binden. De apparaten zijn volledig niet giftig. Ze belasten echter de lever en veroorzaken hepatomegalie, maar er is geen verlies van de leverfunctie.
Lees ook:   CLASH JENSEN VS. HIDDEMA: "JE BENT EEN RACIST" - DE JENSEN SHOW #59
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien