web analytics
...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Strafbaar feit: Intimidatie van de bevolking

https://youtu.be/fJm4D9l0p-k

Zwitsers strafwetboek (StGB) Art. 258: Intimidatie van de bevolking: “Degenen die de bevolking bang maken door bedreigen of simuleren van een gevaar voor leven of eigendommen, worden gestraft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete.” Volken bang maken is een duidelijk gedefinieerd delict. Toch worden onze volken elke dag opnieuw bewust bang gemaakt – wereldwijd. Door wie? Zwitsers strafwetboek (StGB) Art. 258: Intimidatie van de bevolking: “Degenen die de bevolking bang maken door bedreigen of simuleren van een gevaar voor leven of eigendommen, worden gestraft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete.

” Volken bang maken is een duidelijk gedefinieerd delict. Toch worden onze volken elke dag opnieuw bewust bang gemaakt – wereldwijd.

Door wie? Het is eenvoudig: Door strategisch denkende grote ondernemers die door middel van specifiek gepropageerde intimidaties hele naties handig weten te manipuleren, te beheersen en uit te plunderen in hun eigen voordeel. We worden dus bang gemaakt door de groten die dankzij de intimidatie nog groter – door de rijken die dankzij de intimidatie nog rijker – en door de machtigen die dankzij de intimidatie nog machtiger worden. Hoe dit in de praktijk werkt, werd duidelijk geïllustreerd in 1973, toen de hele Zwitserse bevolking op de lege snelwegen, hoofd- en secundaire wegen kon fietsen en rolschaatsen. De olieshock, d.w.z. de internationale shock als gevolg van de Zesdaagse Oorlog, was voor de Bondsraad aanleiding om ten eerste een task force in te stellen en ten tweede Zwitserland op te zadelen met drie zondagen rijverbod . De aardolie-shock bleef niet zonder gevolgen. Kostte een liter benzine toen nog Fr. 0,56, dan steeg deze vervolgens tot de huidige Fr. 2,- per liter. De oude tijden waren eens en voor altijd voorbij.

Lees ook:   Wilders tegen QR code pas. 95% heeft al antistoffen Dus waar zijn we mee bezig?

Maar het zijn niet alleen de oliemultinationals die sinds deze intimidatie van de volken een enorme vlucht hebben genomen. Ook onze geïndustrialiseerde landen maakten van deze intimidatie van de volken hun eigen strijdkreet, om hierna op alle mogelijke manieren nieuwe markten te ontsluiten: bijvoorbeeld nieuwe olievelden in Noorwegen, hernieuwbare energiebronnen in elke vorm, biomassa, windenergie, zonne-energie, waterstof, etc., enz. En ook al zijn ondertussen onuitputtelijke oliebronnen geïdentificeerd en is de oliestroom voldoende gegarandeerd, toch stijgt de olieprijs nog steeds ….. Onder dezelfde voorwendselen die de volken angst aanjagen. En zo worden de volken telkens weer bang gemaakt door terreur, oorlogen en oorlogsgeruchten, maar ook door epidemiewaarschuwingen, klimaatcatastrofen en vele andere dingen meer- om in elk afzonderlijk geval daaraan een goudmijntje te hebben. Want vanaf het begin hebben ze de oplossing voor het probleem gereed in hun zak – in de vorm van hun eigen bedrijfsmodellen, producten, connecties, ideologieën, enz. Maar ook talloze naïeve napraters maken de volken bang omdat ze gewoon de uitgeknobbelde angstscenario’s van de eerder genoemde angstverspreiders naïef napraten.

En zo werken deze mechanismen in de praktijk van het dagelijks leven: De massamedia maken de volken elke dag bang, omdat ze de afhankelijke spreekbuizen zijn van degenen die steeds groter, rijker en machtiger worden door intimidatiescenario’s Welke horrorscenario’s de massamedia ook gebruiken om de mensen bang te maken, de uitweg uit de gevarenzone is steeds dezelfde. Die biedt zichzelf allereerst aan in nieuwe wetten en in onderwerping daaraan. Dan wordt de heilsweg uit het voorspelde inferno altijd omzoomd door nieuwe verplichte heffingen of verhoogde belastingen, of door gedwongen aankopen van nieuwe technologieën, preparaten, enz. Bijvoorbeeld door een verbod op diesel of stookolie, die dwingen tot de aankoop van nieuwe voertuigen en verwarmingssystemen, isolatiesystemen, enz.. En zo draait het rad van dictaten steeds verder en verder – naar steeds meer onderwerping aan het meningsdictaat van degenen die door de intimidatie van de volken steeds groter, rijker en machtiger worden.

Lees ook:   Oeh zondag, zondag, geen vuurwerk en jongeren en...

Praktisch ziet het er zo uit: Laten we eens het spook van de “door de mens veroorzaakte klimaatverandering” nemen. Maar daarbij een opmerking vooraf: Bijna niemand ontkent dat er in principe sprake is van een constante klimaatverandering – maar duizenden gerenommeerde wetenschappers betwisten dat wij mensen een merkbaar aandeel hebben in deze klimaatverandering. We vatten tot hier kort samen: telkens als het gaat om het afwenden van de horror, zoals de opwarming van de aarde, stromen bij de lobbymachten die erachter staan enorme winsten in hun eigen bedrijven. …

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept