web analytics
...

Covid-19-strip uit 2012

Er is een stripboek aan het licht gekomen dat de hele Covid 19-pandemie, inclusief een wereldwijde lockdown, al in 2012 nauwkeurig heeft voorspeld – maar wie is de auteur?

Leer er meer over in een interview met Beyaz TV. ***DEEL deze video met al uw VRIENDEN en KENNISSEN!

Er is een stripboek aan het licht gekomen, gemaakt in 2012, dat van A tot Z in detail beschrijft hoe in 2020 een virus over de hele wereld moet komen dat in China werd ontwikkeld, om precies te zijn in Wuhan, zodat de hele wereldeconomie kan worden lamgelegd en op die manier de hele mensheid onder een werelddictatuur kan worden gebracht. Het Turkse Beyaz TV drong erop aan dat deze video zou worden gedeeld met de hele wereldgemeenschap zodat de graad van manipulatie, waarin we ons momenteel bevinden, zou worden begrepen.

Men kan zijn ogen niet geloven. Een strip die de hele Covid 19-pandemie, inclusief de wereldwijde lockdown, al in 2012 nauwkeurig voorspelde. Maar wie is de auteur? Kom het nu meteen te weten in een interview met Beyaz TV. Overigens: De link naar het complete stripboek is te vinden onder de uitzending. Interview Freda Y. Yilmazoğlu: Je zult je ogen niet geloven. Ze hebben deze virusstrips jaren geleden getekend. Murat Akan gaat ons een nog niet eerder uitgebrachte strip presenteren. Hoewel sommige dingen zijn getoond en gedeeld over het bestaan van het Coronavirus in boeken of films, beweren we dat deze strip nog niet toegankelijk was. Ik wil uw aandacht erop vestigen, misschien weet u het wel. Het werd gepubliceerd in 2012 en het bevat wat gebeurt in 2020, en dat is nu!

Lees ook:   12-Jarige bedenkt oplossing voor vergeten baby in auto

Murat, ik geef je het woord. Vertel heel vlug over de strip en onze collega’s beginnen meteen met de juiste foto’s. Murat Akan: Natuurlijk vraag je me om me nog een keer te haasten, dan willen we dit deel een beetje versnellen. De strip waar we het over hebben is – weet u, ik geef in mijn leven niet veel ruimte aan zulke tijdschriften – daarom leek het me erg interessant. Sinds het begin heb ik wat onderzoek gedaan naar het coronavirus en daar ben ik met mijn neus op deze strip geduwd. Het is interessant. Waarom is het interessant?

Het bevat vanaf het begin zonder punt, komma, lijn het hele proces van het hedendaagse coronavirus. Het is praktisch het draaiboek van het coronavirus. Freda Y. Yilmazoğlu: Wat is de naam? Murat Akan: Het werd verspreid door de afdeling “Internationale Betrekkingen en Ontwikkeling van de Commissie van de Europese Unie” in 2012 en de naam is “Geïnfecteerd”. Het is in 2012 gemaakt, maar het is niet bedoeld voor het grote publiek, maar alleen voor de bureaucraten en de elites die in het Europese Parlement werken. Wat staat nu in dit stripverhaal? Het begint met een onderzoek in een Chinees laboratorium, dat wil zeggen onderzoek naar een virus. Als we beginnen bij het eerste. Nu, dit ding begint in… Freda Y. Yilmazoğlu: …China. Murat Akan: Precies, in China.

Als je nu eens de eerste foto zou kunnen tonen. Zoals ik al zei, begint het met onderzoek rond een virus in een laboratorium, een zogenaamde ontwikkeling van een virus in een laboratorium. Op de volgende foto ziet u – alstublieft, de volgende foto – een persoon die het laboratorium binnenkomt en tegen de Chinese bevoegde personen zegt, of gewoon tegen de verantwoordelijke personen: “Ik wil u waarschuwen! U werkt aan iets heel gevaarlijks en het zou kunnen uitbreken.” Maar deze man wordt met geweld, met wapengeweld uit het lab weggebracht.

Lees ook:   Kom je buiten dan heb je dus geen privacy meer

Maar hij benadrukt nogmaals dat dit iets heel gevaarlijks is. “Luister alstublieft naar me.” Vervolgens verschijnt een dierenmarkt, zoals de markt in Wuhan. Hoe interessant, zien we als u ons de derde foto toont. Dan wordt er beweerd dat het iets te maken heeft met de dierenmarkt, dus dat het daar gebeurd moet zijn. Vervolgens zegt de hoofdadviseur voor infectieziekten van de Verenigde Naties: “In de tijd tussen de overdracht van de virussen zal de mensheid niets merken van de infecties en de symptomen, dus wees alsjeblieft voorzichtig.”

Het gaat dus één op één verder, gevolgd door de verspreiding van het virus door het luchtverkeer, het vervoer van passagiers per vliegtuig, te beginnen met Europa, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Australië en vervolgens de hele wereld. Freda Y. Yilmazoğlu: Dat is ook precies hetzelfde. Murat Akan: Precies, het gaat één op één verder. Dit is allemaal echt heel interessant. En dan staat hier dat één gezondheidsorganisatie – de WHO – de epidemie niet op tijd aankondigt. Freda Y. Yilmazoğlu: Het is ongelooflijk! Murat Akan: Die laat de epidemie niet tijdig zien of geeft valse informatie, dit alles staat in de strip. Uiteindelijk komt het dagelijkse leven tot stilstand, het leven stopt als het ware. …

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button