web analytics

Jomanda en Robbert gaan voortaan vragen beantwoorden van luisteraars

Lieve mensen. U hoort aan het begin van deze nieuwe video de song of light. Het nummer waar Jomanda altijd haar healing mee begon. Het is een lied dat veel kracht en bescherming geeft. Deze clip gaat vandaag over ons programma dat ontzettend succesvol is geworden en over het feit dat u nu vragen mag gaan sturen naar ons. De gedichten die Jomanda doorkrijgt en voorleest in het programma maakt veel los bij de mensen en geeft ook veel herkenning. Er zijn de laatste tijd heel veel brieven en reacties binnen gekomen van wonderbaarlijke situaties maar ook het samen zijn van Jomanda en mij met de trilling van onze stemmen zet veel in beweging. We hebben beide een mediumschap dus worden begeleid door Boven.

Onze combinatie werd zelfs door een luisteraar betiteld als en gouden koppel. Onze dank daarvoor Jomanda kreeg door dat ons programma een nieuwe benadering mocht gaan krijgen We kregen veel vragen of er ook vragen gesteld mochten worden. En die kans krijgt u nu U mag een vraag opsturen voor Jomanda en ook een voor mij. We kunnen natuurlijk niet alle vragen beantwoorden maar trekken er een paar uit die we dan gaan beantwoorden Jomanda en ik krijgen dan van Boven via ons mediumschap het antwoord voor u. Wij hopen dat we u hier een groot plezier mee doen! Het gedicht wordt ook gewoon voorgelezen en de instraling gaat ook gewoon door maar Er komt dus nu iets extra’s bij . U kunt u vragen sturen naar dit email [email protected] Veel liefde licht en kracht Jomanda en Robbert

Lees ook:   The Great Awakening energy Ukraine, China and USA Nederlandse ondertiteling

Gerelateerde artikelen

Back to top button