web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenMysterie

Videobabyfoon filmde hoe de onzichtbare man het kind stoorde

De moeder van een tweejarig meisje schrok van wat ze zag op de camera van een babyfoon die boven het bed van het kind was geïnstalleerd. Volgens de 25-jarige Amarissa Collins uit Missouri, VS, viel een onzichtbaar wezen haar dochter aan die in een wieg lag te slapen. 

De 2-jarige dochter van Amarissa, Memphis, is een blije en blije baby die onlangs in haar eigen kamer is gaan slapen. En eerst sliep ze vredig, maar toen begon ze ’s nachts verschillende keren wakker te worden.

De ouders begrepen niet wat het kind dwarszat, omdat ze geen duidelijke tekenen in de vorm van natte luiers of iets anders waarnamen. Toen besloten ze om een ​​babyfooncamera boven de wieg te installeren.

Op de avond van 19 mei 2022, toen de moeder van het meisje klusjes deed in de tuin, hoorde ze het luide huilen van haar dochter en rende meteen naar haar kamer. Toen ze binnenkwam, zag ze het meisje huilend en met haar hand naar boven wijzend, alsof ze daar iets zag.

Na het bekijken van de video-opname van de babyfoon was mijn moeder erg bang. Op de beelden is te zien hoe het meisje rustig in de wieg slaapt, en dan lijkt iets onzichtbaars haar hard te duwen, waardoor het meisje meteen huivert en wakker wordt, en dan huilt en met haar hand omhoog reikt, alsof ze iets laat zien aan de rennende moeder op het plafond.

Lees ook eens:   Energieblokkades: symptomen en behandeling

 

“Sommige mensen denken dat ze net snel wakker werd uit een droom, maar anderen denken dat het zeker meer is dan dat”, zegt Amarissa.

“Ik was geschokt en voelde me slecht. Ik bekeek de beelden en kon niet geloven wat ik zag.

“Ze wilde pas ’s ochtends terug naar haar kamer. De volgende dag legde ik haar in haar bed, maar ze sliep daar de hele nacht niet. Toen werd ze huilend wakker en ik legde haar in mijn bed te slapen En ik begreep niet wat er gebeurde totdat ik de beelden van de babyfoon bekeek”, zegt Amarissa.

Amarissa kan nog steeds geen verklaring vinden voor deze gebeurtenis, hoewel ze eraan toevoegt dat ze altijd “een soort aanwezigheid” in de buurt voelde die haar haar hele leven vergezelde.

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat de ‘aanwezigheid van iets’ me mijn hele leven heeft vergezeld, maar ik heb me er nooit door bedreigd gevoeld. Ik begin me ongemakkelijk te voelen over de gebeurtenissen die onlangs zijn gebeurd, en ik heb het gevoel dat hetzelfde wat ik mijn hele leven heb gevoeld.”

Na het bekijken van de video besloot Amarissa om de wieg van haar dochter naar een andere kamer te verplaatsen en daarna begon het meisje eindelijk rustig te slapen.

Lees ook eens:   Niet-menselijke semi-goddelijke LEVENDE WEZENS teruggevonden in het oude India, meer dan raar!

Bron

Het ziet er inderdaad griezelig uit, maar het kan ook zijn dat ze in haar slaap een beweging maakte waardoor ze wakker schrok, of zoals we allemaal doen, weer in haar lichaampje schoot tijdens de uittreding…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥