web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

12 jaar cel voor verkrachting door Eritreeër in Kampen

12 jaar cel voor verkrachting door Eritreeër in Kampen

Voor het verkrachten van en een poging een zeventienjarig meisje in Kampen te verdrinken is een 33-jarige man uit Eritrea donderdag tot twaalf jaar cel veroordeeld. Het meisje werd in de nacht van 4 september 2016 in Kampen van de fiets getrapt en langs een slootkant misbruikt door Samuel T.

Volgens de rechtbank koos de verdachte een willekeurig slachtoffer. Daarna hield hij enige tijd haar hoofd onder water in de sloot. De jonge vrouw werd half ontkleed en met modder besmeurd langs de weg gevonden. Haar gestolen telefoon leidde de politie naar het asielzoekerscentrum in Dronten waar de man woonde. De man heeft de verkrachting bekend maar hij ontkende de poging haar te doden.

De straf is een jaar hoger dan de eis van het Openbaar Ministerie. De rechtbank noemde de feiten bijzonder ernstig en rekende de man aan dat hij een volstrekt willekeurig slachtoffer koos. Ook ontkende hij aanvankelijk maar paste hij zijn verklaring aan naarmate er meer forensische bewijzen boven tafel kwamen. De man handelde „bruut en mensonterend” en zadelde haar niet alleen op met pijnlijke en psychisch zware behandelingen maar ook met de vrees op een geslachtsziekte, aldus de rechtbank in Zwolle.

Lees ook eens:   ABV (Anything But Vaccines) de nieuwe ziekte in de wereld!!!

https://www.telegraaf.nl/binnenland/28101136/__12_jaar_voor_verkrachting__.html

Dat gaat ook weer geld kosten!
Zonde, dat hij binnenkwam en er niet uit moet.
Met de mededeling- nooit meer terugkeren.
De 12 jaar zal ook wel weer vermindering krijgen.
Gooi die zak hooi er toch uit aub.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥