web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Geert Wilders schudt Europa wakker: Een toespraak tegen woke, immigratie en Islam!

https://youtu.be/W1POF0Ex__0?si=5YKurbXCSnMn67TT

Logica je kunt niet continu duizenden vluchtelingen opvangen of binnen laten dat houdt een keer op!

De woke wereld is niet een wakkere wereld maar 1 die beïnvloed is.
Dat zullen zij zelf niet beseffen.

-Nou, zet je schrap voor een rollercoaster van een toespraak! Afgelopen jaar in Antwerpen, die prachtige stad die nu bekend zal staan om iets heel anders dan zijn diamanten, nam Geert Wilders, de leider van de PVV, het podium. En jongens, hij hield daar niet zomaar een praatje; nee, hij liet een bom vallen. Over Woke cultuur, immigratie, islamisering in Europa, en meer – Wilders pakte ze allemaal aan. En hoe! Tijdens zijn toespraak, die meer leek op een veldslag dan een monoloog, gaf Wilders ons een stukje van zijn geest. Woke cultuur? Meer als een grap, volgens hem. Immigratie en islamisering? Bedreigingen die we niet langer kunnen negeren. Zijn woorden waren niet alleen een wake-up call voor Europa, maar een strijdkreet voor iedereen die luisterde.

In Deze Video: – Wilders’ Strijdkreet: Duik diep in de meest explosieve momenten van zijn toespraak in Antwerpen. – Europa’s Grote Drie: Hoe Wilders de vloer aanveegt met Woke cultuur, immigratieproblematiek en de islamisering van Europa. – De Reactie van Europa: Wat betekent Wilders’ ongezouten visie voor de toekomst van het continent? – Een Wake-Up Call: Waarom deze toespraak misschien wel een erg cruciale moment is.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥