26 september 2020

 

Vrouw liegt jaren over ‘dode moeder’

Vrouw liegt jaren over ‘dode moeder’

SHENYANG –
Een Chinese vrouw heeft jarenlang tegen haar dochter gelogen. De vrouw hield het meisje voor dat haar echte moeder dood was, zodat haar dochter zou leren onafhankelijk te zijn en hard te studeren.

Shen vreesde dat haar dochter Cheng Cheng arrogant en verwend zou worden omdat haar vader rijk was.
Toen het meisje naar de vierde klas ging, vertelde Shen dat zij niet haar biologische moeder was en dat ze de studie van het meisje zou betalen tot de universiteit. Cheng Cheng geloofde haar eerst niet, maar Shen bleef bij haar verhaal. Al snel verbeterden de studieresultaten van het meisje. Ze koos er zelfs voor om naar een kostschool te gaan om haar onafhankelijkheid verder te ontwikkelen. Na de kostschool rondde ze de Dalian Jiatong University af met hele hoge cijfers.
Toen Cheng Cheng een baan kreeg bij een softwarebedrijf in Shanghai, zei Shen dat het hele verhaal een grote leugen was en dat ze tóch de biologische moeder van het meisje was. Na dertien jaar kwam de waarheid eindelijk boven tafel.
Shen heeft geen spijt van het verzonnen verhaal; haar dochter heeft immers een succesvolle carrière opgebouwd. “Er zijn misschien mensen die het niet eens zijn met mijn methoden, maar als ik haar de waarheid had verteld, was ze nooit tevreden geweest met haar omgeving en zou ze niet de vooruitzichten hebben die ze nu heeft.”

:(:(:( vaag en raar

Lees ook:   Een multiuniversum? Een munt uit 2039?

Gerelateerde berichten