21 september 2020

 

Een moeder die liegt over een ernstige ziekte van haar kind!!!

Vrouw liegt dat kind kanker heeft om geld af te troggelen

Door: steve, Steven Alen
22-8-13
In de Amerikaanse staat Utah wordt een vrouw aangeklaagd die mensen voorloog dat haar vierjarige dochter leukemie had. Ze zamelde zo geld in dat ze naar eigen zeggen gebruikte om rekeningen te betalen. Abreail Winkler (30) uit Vernal maakte zelfs haar eigen dochter wijs dat ze kanker had.

Abreail Winkler loog ook tegen haar dochtertje. © kos.
Winkler zamelde sinds mei naar eigen zeggen 3.183 dollar (2.390 euro) in, al sluit de politie niet uit dat het meer was. Bij de gulle gevers waren mensen die zelf kinderen hebben met kanker, meldt Sky News. Het bedrog kwam aan het licht toen buurtbewoners onraad roken en de politie inlichtten.

De vrouw heeft het bedrog toegegeven en verschijnt op 9 september voor de rechtbank. Ze zegt dat ze ermee begon om aandacht te krijgen van haar ex-man, maar dat haar plan uit de hand was gelopen. Haar dochter heeft inmiddels te horen gekregen dat ze gezond is. Ze woont nu bij haar vader Derick Winkler.

[divider]

Hoe ziek ben je dan wel niet in je hoofd?
Hoe durf je dit te doen, en niet eens om dat geld…dat is nog veeeeeeeeeeel erger…
maar dat kind werd wijsgemaakt dat het ernstig ziek was…Hoe verrot ben je dan wel niet.
Wat een onmens!!!!!!! 🙁

Gelukkig woont het kind nu bij de vader, walgelijk dit.
Ik heb er geen woorden voor, hoop dat het kind geen schade heeft opgelopen door zo’n monsterachtige moeder.

Lees ook:   Kanker vaak onterecht

 

 

Gerelateerde berichten