web analytics
11:11 Dubbele getallen

Luchtruim gesloten na ongeluk Moderna-vaccintransportvrachtwagen – en deze dingen zijn “veilig” om te injecteren?

9dce32d8c6cef3b91232e11afb85b1a1 AnGel-WinGs.nlAmerika- Een vrachtwagen met een lading van 1,3 miljoen doses Moderna’s Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin” is  vergaan in West Virginia , waardoor men het luchtruim rond de plaats van het incident heeft gesloten en een speciaal-team moet worden gestuurd.

Het ministerie van Defensie (DoD) nam naar verluidt de zaak over, die plaatsvond in de buurt van een waterweg bij de I-79. Het Center for Threat Preparedness was aanvankelijk belast met het proberen terug te krijgen van de vaccins, maar mag nu niet meer met de pers praten nu de DoD erbij betrokken is.

In plaats daarvan worden de media doorverwezen naar de National COVID Response Press Secretary van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), die beweert dat de 1,3 miljoen doses op weg waren naar Ghana.

Verbazingwekkend genoeg stopte deze verstoring van de 1,3 miljoen doses van het “veilige en effectieve” vaccin bijna alle activiteit rond de plaats van de crash. Het was bijna alsof er mogelijk iets extreem gevaarlijks in de omgeving was gelekt, waardoor alle hens aan dek nodig was.

HAZMAT-reinigingsploegen brachten naar verluidt 21 uur door in het gebied bij Morgantown om de vaccins op te ruimen en de eventuele schade te herstellen. De noordelijke kant van de snelweg was ook de hele tijd afgesloten voor al het doorgaand verkeer. !!!!!!!!!!!!!!!????¿¿¿¿¿

“Een vrachtwagen met aanhanger met de Moderna COVID-19-vaccins die als hulp naar een ander land moesten worden gestuurd, verloor de controle op de snelweg, raakte een betonnen barrière en viel ongeveer 10 meter over de dijk en rolde op zijn kant”, aldus de Monongalia County. Sheriff’s Office waar het incident plaatsvond, vermeld in een verklaring.

Lees ook:   Misbruik op scholen is pedonetwerk

“De bestuurder zat bekneld in het voertuig en moest worden bevrijd. Hij werd vervoerd en behandeld voor lichte verwondingen in het Ruby Memorial Hospital.”

Wat bevatten Moderna covid-vaccins echt, dat dit zo’n  extreem niveau van professionele opruiming vereiste?

Wat het HAZMAT-team betreft, is de officiële bewering dat deze extreme maatregel nodig was om alle “olie en antivries” die uit de vrachtwagen waren gelekt, 21 uur lang op te ruimen .

Het is duidelijk dat dit niet de waarheid is, wat de vraag oproept: wat  is  de waarheid? Desgevraagd weigerden zowel het Monongalia County Sheriff’s Office, het Monongalia HAZMAT-team als gouverneur Jim Justice alle vragen te beantwoorden, wat zeer verdacht is.

Toen het werd gevraagd of er vaccins uit de vernielde vrachtwagen zijn gemorst, onthulde het Monongalia HAZMAT-team alleen dat “we op dit moment geen informatie kunnen vrijgeven.”

“Dus ik kan niet eens een enkele vraag stellen?” vroeg  Timcast  aan een hulpsheriff tijdens een telefoongesprek na het incident.

“Ze hebben er op dit moment geen antwoorden op”, zou de afgevaardigde hebben geantwoord.

Hoewel niemand vragen wilde beantwoorden, kreeg  Timcast  wel een gedeeltelijke bekentenis van de staat dat “daarom hebben we gereageerd”, verwijzend naar de vraag of het ongeval al dan niet een probleem voor de volksgezondheid vormde.

Alle betrokkenen verwijzen alle vragen door naar Justitie, die de omvang van de schade nog niet heeft aangegeven. Het enige dat we weten is dat de reactie op het ongeval eruitzag als een klein dorp, compleet met mobiele laboratoria, pop-uptenten, lichten, satelliettelefoonantennes, Fayette County Command Center en Monongalia County Command Center, ‘, aldus Brenda Landis-Haas van Morgantown.

Lees ook:   Pedofilie straks ook normaal????? WTF

Een getuige op de plaats van het incident meldde ‘allerlei schoonmaakploegen te hebben gezien waar ik nog nooit van heb gehoord’. Dit zou erop wijzen dat Moderna’s ‘vaccin’-flacons extreem gevaarlijke chemicaliën bevatten die nooit bedoeld waren om in het milieu te worden vrijgegeven. ????

Zoals we  onlangs meldden , stopte Japan de toediening van enkele miljoenen injectieflacons met Moderna’s covid-injectie nadat was vastgesteld dat ze mysterieuze “verontreinigingen” en “zwarte stoffen” bevatten.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button