web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Amerikaanse Rode Kruis wil geen bloed van gevaccineerde mensen

371b5cdc65386b1f7da54f5b07c34a15 AnGel-WinGs.nlAls u een coronavirus (Covid-19) “vaccin” heeft genomen, zal het Amerikaanse Rode Kruis geen bloedplasmadonaties van u accepteren vanwege de inherente toxiciteitsproblemen veroorzaakt door de injectie.

Het blijkt dat herstellend plasma alleen mag worden afgenomen van niet-gevaccineerden die nog schoon bloed hebben dat niet is besmet met dodelijke spike-eiwitten en andere chemicaliën die degenen die bloedtransfusies krijgen dreigen te doden.

Dankzij “Operatie Warp Speed” is er nu een enorm tekort aan zuiver bloed in de Verenigde Staten dat niet besmet is met genetische modificaties en andere schade.
Met andere woorden, massavaccinatie doodt effectief mensen die niet-gevaccineerd bloed hard nodig hebben, maar het niet kunnen vinden.
Een nu gearchiveerd document van het Amerikaanse Rode Kruis legt uit dat iedereen die ” elk type COVID-vaccin ” neemt ” niet in aanmerking komt om herstellend plasma te doneren ” vanwege de ernstige risico’s die eraan verbonden zijn.
” Een van de vereisten van het Rode Kruis voor plasma van routinematige bloed- en bloedplaatjesdonaties die positief testen op hoge niveaus van antilichamen om als herstellend plasma te worden gebruikt, is dat het afkomstig moet zijn van een donor die GEEN COVID-19-vaccin heeft gekregen, ” de document verklaart. (nadruk toegevoegd)
Wetenschappelijk gezien is het van cruciaal belang dat degenen die donorbloed krijgen, voldoende antilichamen hebben die rechtstreeks verband houden met hun eigen immuunsysteem. Besmeurd bloed van gevaccineerde mensen komt niet in aanmerking.
“ Dit zorgt ervoor dat antilichamen vanuit donors voldoende antilichamen rechtstreeks voortvloeien uit hun immuunrespons op een COVID-19 infectie en niet alleen het vaccin, als antilichamen van een infectie en antilichamen van een vaccin zijn niet hetzelfde. 
De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) denkt blijkbaar anders over gevaccineerde bloed.
Een nieuw document op de website van het Rode Kruis legt nu uit dat omdat de FDA “ mensen die een COVID-19-vaccin hebben gekregen toestaat om speciaal COVID-19 herstellend plasma te doneren,Het Rode Kruis heeft beslist om zijn programma voor herstel van plasmadonatie volledig stop te zetten.
“ De FDA staat mensen die een COVID-19-vaccin hebben gekregen toe om binnen zes maanden na hun infectie met het virus specifiek COVID-19-herstelplasma te doneren, op basis van gegevens dat antilichamen van natuurlijke infectie na zes maanden kunnen afnemen, maar het Rode Kruis heeft ons programma voor het inzamelen van herstellend plasma stopgezet ”, legt het nieuwe document uit.
Met andere woorden, het lijkt erop dat het Rode Kruis niet op zijn gemak is door te gaan met het verzamelen en toedienen van herstellend plasma van mensen die de prik hebben genomen, ook al beweert de FDA dat dit volkomen veilig is.
Dit soort dingen horen bij de koers van de FDA,die zelden beleid bevordert dat de werkelijke mensen ten goede komt . Het bureau is eigenlijk niets meer dan een verlengstuk van Big Pharma dat alles doet wat nodig is om de winst te laten stromen – zelfs ten koste van mensenlevens.
” De antilichamen die van nature door covid-infectie worden geproduceerd, werken echt “, schreef een commentator bij Citizen Free Press . “ De antilichamen die kunstmatig worden geproduceerd door covid-vaccins werken niet zo goed en vernietigen in feite de natuurlijke covid-antilichamen. Dit is de reden waarom gevaccineerde mensen steeds vaker ernstig ziek worden met covid. ” (nadruk toegevoegd)
Een andere commentator schreef dat het Rode Kruis ontkent dat het geen herstelplasma van gevaccineerde mensen accepteert, hoewel het document op zijn website anders beweert.
” De FDA zegt dat je binnen zes maanden na infectie herstellend plasma kunt doneren, zelfs als je bent gevaccineerd “, schreef deze persoon en noemde het een ” legale leugen”. 
“ Maar de richtlijnen van het Rode Kruis verbieden hen om herstellend plasma te gebruiken als de persoon is ingeënt. 

https://principia-scientific.com/us-red-cross-says-no-blood-from-vaccinated-people

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥