25 september 2020

 

Maandsalaris: €95.000,-

Bij gehandicaptenzorg Humanitas DMH

Maandsalaris: €95.000,-

AMSTERDAM -Een instelling voor gehandicaptenzorg, Humanitas DMH, heeft interimbestuurder Raimond Nicodem  in de maand juli meer dan 95.000 euro betaald voor zijn werk.

 Dat meldt de Volskrant. De consultant zegt zelf dat zijn beloning in lijn is met de wet. Hij zou niet hoeven te voldoen aan de norm omdat hij korter dan een halfjaar bij de instelling in dienst zal zijn. Bovendien heeft de instelling „sinds mijn komst al voor 1 miljoen aan overbodige kosten kunnen wegsnijden. Ik ben mijn tarief dus nu al ruimschoots waard”, aldus de interimbestuurder.

Een assistente die in zijn kielzog is meegekomen heeft in dezelfde maand voor ruim 35.000 euro gedeclareerd.

Onder de werknemers van Humanitas DMH heeft de beloning volgens de Volkskrant kwaad bloed gezet.

Interim-bestuurder Raimond Nicodem hoopt zijn werk voor het einde van het jaar af te ronden. De beloning van de interimbestuder heeft veel kwaad bloed gezet bij de werknemers vooral omdat in de gehandicaptenzorg keihard wordt gesnoeid. De interimbestuur werd aangesteld na een vertrouwenscrisis in het bestuur. Humanitas DHM met 1100 personeelsleden kent een raad van bestuur en een raad van toezicht. De voorzitter van de raad van toezicht is Henk Luchtmeijer. Inmiddels is ook op twitter#Humanitas trending topic:

Telegraaf.nl

Lees de leuke reacties van allemaal mensen, die het hen van harte gunnen!!!
In feite zijn al die schooiers aan de deur gewoonweg zwervers die bij een supermarkt staan…zelfde hoor!
Alleen zij halen centen op voor hun baas…
Een zwerver heeft vaak echt te weinig om van te leven!
Wat leuke reacties:

Lees ook:   Blendtv kadootje... ;)

-Kunnen we AUB het ziekenfonds weer terug krijgen. Weg met de privatisering en graaiers.

-Op de site van Humanitas staat een advertentie voor vrijwilligers. Voor de vestiging Den Haag wordt een vrijwilliger gevraagd voor de receptiebalie 32 uur per week. Geen betaling, slechts een kilometervergoeding volgens regels van de belastingdienst. Hahahaha.

de perverse uitwassen van de neoliberale experimenten van de VVD die de hele samenleving ontwrichten en kapot maken.

-het is een groot schandaal om achter de rug van onze van mensen met beperkingen zo veel te verdienen. Terwijl ze door de regering al genoeg gediscrimineerd worden want alles wordt hun onthouden. Deze meneer komt ook wel voor onze lieve heer te staan.

Gerelateerde berichten