29 november 2020

 

Halvegare wil de twee broertjes met bidden tot leven wekken.

Halvegare wil de twee broertjes met bidden tot leven wekken.

Woede om evangelist die broertjes wil opwekken

AMSTERDAM –
Het plan van de zelfbenoemde evangelist Ronald Plat – om Ruben en Julian weer tot leven te wekken – heeft tot woedende reacties geleid. De man is ervan overtuigd dat hij de broertjes kan terughalen uit de dood.

De Noord-Hollandse evangelist verzoekt Iris, de moeder van de broertjes, om contact met hem te zoeken zodat hij kan bidden bij hun stoffelijk overschot. ”Ik ga er absoluut vanuit dat ik Ruben en Julian weer tot leven kan wekken”, beweert Plat tegenover dagblad Trouw. “In het buitenland gebeurt dit al volop, alleen in Nederland is het nog niet erg geaccepteerd. Ik zou de moeder van de jongetjes erg blij kunnen maken.”
Hij vervolgt: “Sint Patrick en Sint Nicolaas hebben het ook gedaan. Uit hun verhalen weten we dat lichamen weer helemaal gaaf kunnen worden. Ik heb het zelf nog niet meegemaakt, maar het is nog niet te laat voor de broertjes.”
Op Twitter wordt woedend gereageerd op het absurde plan. Plat wordt onder andere uitgemaakt voor ‘totaalidioot’, ‘goedkope charlatan’ en ‘dorpsgek’.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/21584927/__Woede_om_man_die_broertjes_wil_opwekken__.html

https://www.facebook.com/ronald.plat.3

Lees ook:   Brit bestraft voor begluren

Gerelateerde berichten