Soldaat in Londen onthoofd door islamieten op straat

Soldaat in Londen onthoofd door islamieten op straat

Londen is woensdag opgeschrikt door een aanval met naar verluidt een machete (een groot kapmes) op straat. Twee mannen zouden een militair hebben aangevallen in Woolwich in het zuidoosten van Londen. Ze gingen daarbij volgens een getuige „als beesten” te keer. De militair zou volgens Britse media zijn onthoofd en dus overleden.
Kapmes-aanval in Londen

De politie schoot de aanvallers neer. De daders zijn naar het ziekenhuis gebracht. De Britse nieuwszender Sky News meldde op basis van bronnen dat het mogelijk gaat om een „politiek gemotiveerde islamistische terreuraanval”.
Er lagen meerdere messen op straat. Op de grond liggen grote plassen bloed. Het slachtoffer zou een shirt hebben gedragen met daarop de tekst ‘Help for Heroes’. De aanvallers zouden ‘Allahu Akbar’ (God is groot) hebben geroepen tijdens de moordpartij.
Een emotionele getuige beschrijft gruwelijke details over de aanval. In eerste instantie dacht James dat de mannen het slachtoffer wilden helpen, maar wat volgde was luid geschreeuw en de mannen die inhakten op het slachtoffer. “Ze sleepten hem van de stoep en dumpten zijn lichaam in het midden van de straat en lieten het lichaam daar liggen.” Na de slachtpartij bleven de twee aanvallers rondhangen. “Ze zwaaiden met hun messen en een vuurwapen en vroegen omstanders zelfs foto’s van hen te nemen ‘alsof ze op televisie wilden of zoiets.” Volgens bronnen van Sky news filmden de daders elkaar ook tijdens hun daad.
Een crisiscomité van de Britse regering heeft inmiddels een spoedbijeenkomst aangekondigd. De Britse premier David Cameron noemde de aanval op Twitter „zeer schokkend”.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/21585555/__Machete-aanval_in_Londen__.html

Dader gefilmd na aanslag…

Alsof het gaat om iets normaals ofzo, hij vermoord iemand, die ligt achter hem op straat, dood, en hij lult even een lullig verhaaltje…
ALSOF HET NIET GAAT OM EEN MENSELIJK WEZEN!
maar gewoon over een kartonnen doos,…dat soort mensen zijn zwaar ziek en gestoord.
Dit is barbaars.

Gerelateerde Berichten