web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Delta Variant’ Bangmakerij: Fauci’s Laatste Stand?

De media hebben zich aangesloten bij de “volksgezondheidsdeskundigen” in het hypen van het gevaar van de “Delta-variant” van het coronavirus. Fauci waarschuwt dat het de gevaarlijkste tot nu toe is. Toch suggereren gegevens uit het VK sterk dat het, zoals alle virussen, bij elke mutatie zwakker wordt. Dus wie spreekt de waarheid en wie duwt een verhaal? Ook vandaag: Capitol Hill Police houdt op 6 januari de deur open voor 69 jaar “opstandeling”, maar ze is gisteren gearresteerd voor het betreden van het gebouw. En… wat vertellen de mislukte burgemeestersverkiezingen van New York City ons over verkiezingen?

Lees ook:   Verkiezingen wat willen de partijen nu eigenlijk?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥