web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Australië laat een BOMBSHELL vallen op Pfizer en ze zijn PI*SED!

Pfizer werd onlangs tijdens hoorzittingen in de Senaat onder druk gezet over de veiligheid van vaccins en ze gaven toe dat ze geen idee hadden waarom het vaccin myocarditis kan veroorzaken. Toen Moderna onder druk werd gezet over de veiligheid van vaccins, gaven ze ook toe dat ze geen enkel plan hebben om te helpen betalen voor vaccinschade. Ondertussen werd de regering-Biden gevraagd waarom ze elke twee maanden Covid-boosters voorstelde, maar ze konden geen enkel bewijsdocument overleggen. Volg de wetenschap, hè?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥