21 januari 2021

 

Vrouwelijke geheime plek

Hoe VROUWELIJKE EJACULATORISCH ORGASME *

Fotografija

(“Gee”, de heilige plek van de vrouw) EVOKE EVOKE VROUWELIJKE EJACULATORY ORGASME

Van TANTRA VOOR ALLE CHAKRAS *

Ik dacht dat de G-Spot de “God Spot” betekende, de plaats waar de juiste aanraking je deed schreeuwen: ” Oh, God! ”Toen hoorde ik dat artsen zeiden dat Ernst Grafenberg de G-spot ontdekte, een gebied van weefselartsen dat ook de Aurethral-spons wordt genoemd; het is weefsel dat de buis van de blaas naar de vagina wikkelt. G zwelt met bloed je raakt haar rechts aan. Grafenberg ontkent dat hij iets nieuws heeft ontdekt. Het gebied dat na hem is geparafeerd, schrijft hij, staat in het oude India al duizenden jaren bekend als ‘ yoni nadi ‘.

Yoni Nadis / G-vlekken variëren in hun anatomische locatie in de vagina. Maar je kunt meestal de “G” van een vrouw één tot vier centimeter in de voorste wand van de vagina vinden. Na verloop van tijd verspreidt de ‘vlek’ zich door stimulusgeneralisatie naar meer en meer van de vagina (yoni), totdat zijn hele top orgastisch vibreert en haar verdere zoete vloeistof vrijgeeft.

Na verloop van tijd verspreidt de ‘vlek’ zich door stimulusgeneralisatie naar meer en meer van de vagina (yoni), totdat zijn hele top orgastisch vibreert en haar verdere zoete vloeistof vrijgeeft.

Ejaculatie bij vrouwen is geen doel.

Wanneer een vrouw niet ejaculeert, is ze mogelijk getraumatiseerd of misbruikt. Haar emotionele wond weerhoudt haar ervan seksueel of emotioneel los te laten in relaties. Tegenhouden is oké. De verdediging van een vrouw kwam op haar plaats om een ​​goddelijke reden die alleen zij en haar psyche kenden en die er zijn om haar te beschermen en haar integriteit te handhaven. De innerlijke stem (subpersoonlijkheid) die ze ontwikkelde om met haar trauma om te gaan, hielp haar toen en moet nu deel uitmaken van haar repertoire. Eer haar verdediging. De tijd, plaats en mensen en de plaats moeten veilig zijn voor haar, om te ejaculeren, dus maak de container voor deze heilige gebeurtenis.

In tantrische liefde zijn we doelloos en genieten we van het heden. Deze onthechting van het resultaat helpt een veilige situatie te bieden voor een vrouw om zich open te stellen voor ejaculatie. G-Spot ejaculatie is uiterst persoonlijk, intens en kwetsbaar voor zowel toucher als ontvanger. Yoni Dit heilige ritueel verdient het om geëerd en gerespecteerd te worden en niet in de arena van een circusvoorstelling te worden geplaatst. Een vrouw laten ejaculeren is geen indicatie voor de seksuele bekwaamheid van een man en het vermogen van een vrouw om te ejaculeren is nog geen ander gebied waar vrouwen zichzelf kunnen vergelijken en zich inferieur kunnen voelen aan een man of zelfs andere vrouwen.

KAART YONI, AANMOEDIGING CATHARSIS, GENIET VAN EJACULATIE
Fragment uit de instructies van Dr. Sasha Lessin in Tantra voor alle Chakra’s:

[ HOOR HAAR HUIDIGE ZORGEN ]

Help de vrouw die de eerste ontvanger is zich te ontspannen in een privé, niet-onderbreekbare ruimte. Vertel haar : ” Laten we eens kijken hoe je leven er op dit moment in je leven uitziet.”

[Reageer op wat ze antwoordt op de vragen die blazen met: ” Bedankt “, of vat samen wat ze zegt en vraag of je gelijk hebt. In uw woorden, herhaal wat ze zegt moet worden gecorrigeerd. Als ze emotie uitdrukt, leef dan hardop mee.]

Wat baart u tegenwoordig het meest? ***

Wat ben je van plan te ervaren in het tantrische genezings- en yoni-plezierritueel dat ik je aanbied? ***

Vertel me je angsten en voorbehouden. ***

Zeg op dit moment je grenzen met mij. ***

[ GEHOORZAMEN AAN HAAR VOORKEUREN ]

Nu ga ik je verschillende manieren aanraken om je te herinneren aan de vele aanraakopties die je hebt. Ik heb tien minuten nodig om te aaien, kneden, tikken, wrijven, licht knijpen, krabben, klappen, masseren, kussen, zacht bijten en likken aan je onderarm. Je reageert met geluiden om je reacties op de aanrakingen aan te geven. Je oefent commando’s, ” Ja”, “Nee”, “Meer druk”, “Lichter”, “Langzamer”, “Houd vast” en “Stop”. [Met drie of meer drukken, slag, kneden, tikken, wrijven, lichtjes knijpen, krabben, klappen, masseren, kussen, bijten en likken haar onderarm. ] ***

[DISROBE & ADMIRE HER ]

Ik zal opnieuw douchen, mijn tanden opnieuw poetsen, geuren aanbrengen die je lekker vindt en mijn nagels opnieuw reinigen. [Als, Gever, u een baardloze man bent, scheer u opnieuw, totdat u uw tong over de huid rond uw lippen kunt laten lopen zonder stoppels te voelen.], Dan baadt u. Ik zal je wassen en bewonderen.

[Bad en droog haar. Complimenteer haar fysieke kenmerken. Zuig en kietel haar grote tenen terwijl je in haar ogen staart. Help haar in haar godin kledij.]

Bedankt dat ik je heb mogen aanbidden en aanbidden. Mag ik je opnieuw uitkleden, kleding voor kleding, drinken in je goddelijke contouren, je gelaatstrekken bewonderen, zeggen wat ik leuk vind aan hoe je eruit ziet en voelt? ***

[Lof haar lijkt hardop.]

Ik hou ervan je te dienen. Ik geniet ervan dit intiem te vertellen. Mogen mijn strelingen genezen, ik en anderen hebben jou pijn gedaan. Mogen onze harten zich verenigen en worden we één met het Universum.

Welke woorden heb je om de aanbidding te wijden die ik je innerlijke vrouwelijke, je liefhebbende, sensuele, seksuele zelf aanbied? [Geef haar de tijd om te antwoorden.] ***

Ga op je rug liggen [bed of futon aangeven].

[Raak haar hart aan met je rechterpalm en laat haar rechterhand op je hart rusten. Plaats uw linkerhand bovenop haar rechts. ] Plaats je linkerhand op mijn rechterhand. Kijk in mijn linkeroog.

[ WRIJF HAAR RECHTS ]

Mag ik je masseren? ‘***

[Als ze toestemming geeft, laat haar dan op haar buik liggen. Trek aan haar tenen.

Wrijf over haar zolen en de rug van elk been. Masseer haar vingers, handpalmen, armen. Doe dan haar rug en haar billen.

Help haar weer op haar rug te keren. Masseer haar voeten opnieuw.

Dans met je vingers op haar voeten, handen, armen en benen.

Borstel haar schaamlippen en tepels terwijl je je handen over haar torso laat glijden.

Haar buik masseren; trek de rectusspieren heen en weer. Trek de stijgende, dwarse en dalende dikke darm met de klok mee.

Masseer haar gezicht en hoofd.

Stroke en kneed haar gracilis-spieren (binnenkant, elk been) waar ze in haar bekken steken, naast de wortels van haar clitoris.

Druk je vingers in de spieren boven haar schaambeen.]

[ VRAAG AAN HAAR TEMPEL ]

Mag ik je liefdes tempel aanraken? ***

[ CHARGE CHAKRAS ]

[Als ze ja zegt, laat je linkerhand dan op haar HART rusten. Houd je rechterhand over haar yoni, bijna maar niet helemaal fysiek contact makend.]

[Stuur een liefdesstraal vanuit je ogen naar haar linkeroog.]

[Drie keer, adem in en uit op hetzelfde moment dat ze dat doet, leg dan je hand op haar mons. Stel je voor dat je samen je seksuele energie via je rechterhand op haar mons erin brengt. Uit haar mons, de energie die je verstuurt, stel je voor, stijgt op via haar buik, naar haar hart.]

Ik hou van je. Voel hoe onze harten zich verbinden en energie tussen ons trilt. Laat de liefdesgodin je seksuele heiligdom bijwonen terwijl we je yoni-liefdesheiligdom verkennen.

Ik zend je liefde terwijl ik uitadem; adem het in, inhaleer mijn liefde.

[Adem uit, trek dan je navel terug naar je ruggengraat. Trek dan je opgezogen buik omhoog. Knijp in uw pubococcygeale en anale sluitspier. Stel je voor dat je energie uit je stuitje, je ruggengraat, je hart en je rechterhand in haar vagina fonteint. Wanneer je inademt, voel je de energie die je haar hebt gestuurd vanuit haar hart in je linkerhand bewegen.]

[Houd je rechterhand op haar yoni, je ogen op de hare. Beweeg je linkerhand naar haar KROON.]

Ik nodig de liefdesgodin uit om je Kroon binnen te gaan, waarin de spirituele aspecten van liefde wonen. Laat haar energie door je centrale fluit stromen naar je Yoni-heiligdom.

[Adem drie keer met haar in en uit.]

[Verplaats je linkerhand naar haar BRUINE chakra]

Laat je seksuele gedachten en visioenen verduidelijken wat je ervaart terwijl ik je aanbid bij je yoni-heiligdom.

[Adem gelijktijdig met haar drie keer]

Moge de wijsheidsgodin reageren als we je yoni verkennen.

[Beweeg je linkerhand achter haar nek. Oog-blik, deel drie ademhalingen]

Verbind je keel met je Goddelijke Communicator, die kan zingen, klinken en zeggen wat ze wil delen terwijl we je heilige seksuele grot verkennen. ***

[Plaats je linkerhand vervolgens op haar buik. Haal drie keer adem met haar.]

Moge je gemachtigde heldin de riten bijwonen in de Aphrodite’s Shrine, je seksuele chakra.

[Laat je linkerhand op haar perineum rusten, deel drie ademhalingen]

Moge het goddelijke kind in je speelsheid, magie en emotionele openheid brengen in je geslachtsdelen voor de heilige ceremonie.

Ontspan op je rug. Adem diep. Laat me je in de ogen kijken.

Zou je me je clitoris door de kap laten strelen?

[Als ze ja zegt, zeg dan] Stuur me met geluiden en woorden; geef me feedback terwijl ik streel. ***

[Haar buitenste schaamlippen strelen. Aai haar clitoris kap rond de kroon – de parel. Stimuleer haar clitorale kroon nog niet. Wanneer haar buitenste vaginale lippen opzwellen en de binnenste lippen onthullen, traceer cirkels, spiralen, horizonals, verticalen, diagonalen en figuur-achten daarop met je vingers. Wissel lange, korte, inventieve, gevoelige en speelse slagen af. Tik, kneed en knijp voorzichtig de kap en schaamlippen tien of vijftien minuten.

[Als de binnenste schaamlippen ook opzwellen, zeg dan]

Wil je dat ik je parel poets? (parel = clitoriskroon). ***

Lees ook:   Nostradamus voorspelde hij het coronavirus

[Als ja zegt, eer haar yoni met je mond en tong. Blaas op haar externe geslachtsdelen. Plant baby kussen op haar clitoris.]

[ KUS EN streel haar grot, lik haar onderste lippen ]

[Twill je tong rond haar clitoris kroon en lik haar schaamlippen. Schoot in haar yoni terwijl je in haar ogen staart. Speeksel royaal; smeer haar opening. Houd twintig tot dertig minuten van haar met je lippen en tong.]

[Terwijl je haar externe geslachtsdelen met je mondtong en vingers geniet, beweeg je je hoofd van links naar rechts; wissel af op je buik en trek je knieën onder je weg om rug- en nekpijn te voorkomen. Ofwel pijn kan je afleiden van je rol als gids.]

Ik wil graag je heilige grot betreden met deze (rechter ring) vinger. Zou je willen dat ik? ***

[Als ze het ermee eens is, lik je vinger zodat deze vochtig is (of gebruik een inwendig glijmiddel zoals sonde of neemolie). Laat uw ringvingerkussen net binnen haar vaginale opening rusten.]

Trek mijn vinger erin.

[Wanneer je haar vaginale spieren aan je vinger voelt pulseren, laat ze je vinger in haar grot trekken.]

[ KAART HAAR YONI ]

[Raak aan de linkerkant van haar yoni aan met je rechter ringvinger; gebruik je linker ringvinger om de rechterkant van de yoni in kaart te brengen.]

Zeg welke plekken die u aanraakt zich goed voelen, die pijnlijk aanvoelen, branden en welke geen gevoel hebben. ***

[Houd je mond op haar clitoris en raak met je rechter ringvinger elke centimeter van de linkerhelft van haar yoni aan. Raak eerst de bovenkant aan (positie 12 uur) en raak de linkerwand naar beneden aan (6 uur). Houd op elke plek drie vingers stil en concentreer je op waar je vingertop haar innerlijke vlees raakt.]

Focus op elke plek binnenin die ik op verschillende drukniveaus aanraak. Laat me weten hoe je reageert op mijn aanraking met elk.

[Onthoud welke plekken haar plezier geven. Wanneer u een punt aanraakt dat pijn doet, brandt of gevoelloos aanvoelt, volgt u de aanwijzingen in “Coach Catharsis” (hieronder).]

[Nadat u de buitenste binnenhuid op alle loci hebt aangeraakt, raakt u dezelfde plekken opnieuw aan, maar oefent u meer druk uit door uw vinger, zodat de aanraking subcutaan wordt. Volg dan het kloppende pad van de loopvlakachtige aderen die door deze kant van haar grot lopen. Druk vervolgens dieper en voel hoe haar slagaders kloppen. Druk vervolgens elke plek op de ligamenten en botten hieronder.]

[Wanneer je samen de linkerkant van haar yoni in kaart hebt gebracht, verwijder je je rechterringvinger, bevochtig je je linkerringvinger in je mond, steek je deze vinger in haar yoni en breng je de rechterkant van haar heilige grot in kaart, opnieuw wijzend op de plaatsen die geef haar plezier en degenen die dat niet doen.]

Gratis medewerker. Zeg wat je denkt of verbeeldt. ***

Herleef keer dat je seksueel gesloten werd, keer dat je je gevoelens snoof. Fantaseren. ***

Herinneringen uit het verleden toestaan. ***

[Ze kan schreeuwen, huilen, lachen of vreemde geluiden maken.]

Laat je gevoelens los, lieverd. ***

[Houd haar vast terwijl ze schreeuwt, snikt en confronteert elke persoon waarvan ze denkt dat ze haar pijn heeft gedaan of verwaarloosd.]

[Als ze boos op je is, zeg dan:]
Zeg het luider. Laat zien hoe boos ik je maak. *** [Blijf gecentreerd.]

[Als ze vertelt dat mensen haar pijn hebben gedaan en haar hebben vernederd of getraumatiseerd, zeg dan:]

Laten we die situaties opnieuw doen. Ik speel je dader, maar hervormd om je een beter programma te geven. *** ###

[Houd een vinger op de innerlijke yoni-plek die haar emoties wakker maakte. Speel haar vader, moeder of geliefde of vriendje – of jezelf – zoals ze wenste dat zij – of jij – zou hebben gehandeld in de scène die ze voelde.]

[ IMPRINT PLEASURE OVERRIDE ]

[Nadat ze heeft laten zien hoe ze zich voelt, verbind je plezier van de plekken die je in haar yoni hebt aangeraakt aan de plekken die je hebt aangeraakt die haar traumatische herinnering hebben veroorzaakt.]

[VERPLAATS JE VINGER BINNEN VANAF WAAR ZE HEBT GENOTEN NAAR WAAR JE AANRAAKDE EN ZE TRAUMA AANLEGDE. BEWEG JE VINGER TERUG EN VOORTIJD TUSSEN DE PLEZIERLOCUS EN DE TRAUMA LOCUS TOT ZIJ ZEGT DAT ZIJ GENIETEN VAN BEIDE PLAATSEN.]

[Neem een ​​pauze, neem een ​​douche, neem een ​​verfrissend drankje, laat haar de anatomische tekening hieronder zien.]

Hoe preciezer, beste partner, uw foto van uw innerlijke clitoris, blaas, vagina en urethra, hoe gemakkelijker het wordt om te ejaculeren.

[Vertel haar wanneer jij en zij haar interne vrouwelijke anatomie beoordelen:

Ga weer op je rug liggen. [Wacht tot ze gaat liggen, ontspant, ademt diep]

[ ENCOURAGE EJACULATION]

[Krul je ringvingerkussen in haar yoni naar haar navel. Laat uw vinger op de binnenhuid rusten onder haar schaambeen. Deel tien ademhalingen met haar als je vingertop en de plek die je aanraakt in haar gemeente. Stel je voor dat je vingertop door haar buik steekt en dan haar hart streelt.]

[Met je vinger in haar, traceer dertig lichte “kom hier” -slagen – baarmoederhals tot opening – terwijl je haar parel kust en haar schaamlippen lip. Spreid speeksel in haar yoni terwijl je je vinger van opening naar baarmoederhals schuift. Slag “kom hier” zo’n veertig keer, terwijl je je pols van links naar rechts draait.]

[Beweeg je pols heen en weer met je vingerkussen die over haar g-plek strijkt, volg een halve maan over de huid die haar binnenste clitoris en urethrale spons bedekt.]

[Veeg (draai je pols van boven naar beneden) de linkerhelft van haar grotinterieur. Schuif de voorkant van je rechterringvinger van het dak van de grot naar de vloer.]

[Trek je rechterringvinger uit haar yoni, schuif dan je linkerringvinger in en borstel met je linkerhand de rechterhelft van haar yoni-plafond.]

[Na een paar minuten beweeg je om je rug en nek te verzachten. Haal je linkerringvinger uit haar grot en trek je rechterringvinger weer naar binnen.]

[Wrijf, tik en streel elke vingertop ter grootte van haar grot. Varieer druk, diepten, snelheden en ritmes. Spoor pulserende aders en, diepere, kloppende slagaders op. Druk gedurende vijftien minuten op elke plaats tot op het bot.]

Kunnen we twee vingers binnen proberen? ”***

[Als ze “ja” zegt of knikt, krul dan de kussens van je rechtermidden en ringvingers samen langs de centrale dakbalk – een twee-inch lange, hobbelige cilinder ongeveer zo dik als een pink – bovenop haar yoni-plafond. Je twee vingers strelen de ‘balk’ ertussenin. Glijd uw twee vingers samen langs de ‘balk’ naar beneden van de baarmoederhals naar de opening en uit de yoni, met een ‘ kom hier’- beweging. Stel je voor dat de balk een buis herbergt, haar urethra, en je coax een hormoon van de wanden van de urethra in de urethrale buis.]

[Ze denkt misschien – hoewel ze net haar blaas heeft geleegd – ze moet plassen. Laat haar opstaan ​​en probeer dit te doen totdat er geen urine meer uitkomt, ga dan terug naar bed en leid je vingers terug in haar.]

[Verenig je vingers door haar onderbuik. Druk je rechterhandvingers in haar grot omhoog achter haar schaambeen terwijl je je linkerhandvingers naar beneden drukt op haar buitenste huid boven haar schaambeen. Beweeg zowel de binnen- als de buitenvinger in lange en cirkelvormige bewegingen. Voel het gebied tussen je vingers opzwellen tussen deze vingers op haar buik en die in haar vagina.]

[Hervat haar yoni verder, beweeg je hoofd van links naar rechts; afwisselend strekken op je buik en je knieën onder je intrekken zodat je je rug en nek niet belasten. Pijn leidt je af van je rol als gids.]

[Als je menstruatiebloed op je vingers vindt, laat haar dan weten dat ze je vereerd heeft met deze intimiteit: streel het bloed over je borst en bedank haar.]

[Ze kan een ejaculerend orgasme ervaren – dribbelen of spuiten (een paar kubieke centimeter tot enkele ons) amrita, goddelijke nectar – heldere of melkachtige, zoet smakende, alkalische vloeistof uit haar urethra.]

[Adem met haar; streel haar, maak geluiden met haar. Wanneer zegt dat ze het gevoel heeft dat ze op het punt staat los te laten, zeg dan:]

Duw op je baarmoeder zoals je zou doen als je bevalt.

Je bent mooi. Ik hou van je. Je komt in je kracht.

Heeft u andere opdrukken die u wilt afdrukken terwijl u zo open bent?

[Stroke haar totdat ze weer ejaculeert of zegt dat ze klaar is om een ​​aantal opbeurende bevestigingen als standaardwaarden in haar biocomputer te downloaden.]

[Verzamel ejaculaat ( amrita ) aan je linkerhand. Proef het.]

Yum.

[Dep haar amrita op haar lippen zodat ze de zoetheid ervan proeft. Houd je rechterhand in haar yoni.]

[Druk na enkele minuten met je vrije hand het glijmiddel (zodat je haar nu uitgedroogde vaginale weefsel niet bezeert) langs de vingers in haar. Haal de nu gesmeerde vingers van haar yoni. Maar rust de hand die je op haar mons veneris hebt teruggetrokken, buiten. Ga naast haar liggen en houd haar stevig vast.]

[Niet eisen dat ze je seksueel bevredigt. Als ze andere seksuele ervaringen met jou wil, geef ze; maar laat haar initiëren.]

Indien nodig, ruil rollen als je een vrouw bent, laat haar je door Gratify Guys leiden als je een kerel bent.
….

https://enkispeaks.com/how-to-evoke-female-ejaculatory-orgasm-gee-the-womans-sacred-spot-detailed-step-by-step-how-to-evoke-female-ejaculatory-orgasm/

Altijd handig en interessant om te weten en wist je het nog niet dan weet je het nu!
🙂

Gerelateerde berichten