26 januari 2022

 

Waren dit de Igigi?

New reptilian skeleton : reptiliandata

Igigi?

ANUNNAKI-STRUCTUREN: 200.000 JAAR OUDE OUDE STAD ONTDEKT IN ZUID-AFRIKA

In 1849 ontdekte de Britse archeoloog Austin Henry Layard 22.000 kleitabletten in de oude Sumerische stad Nineve, in een gebied dat nu bekend staat als Irak. De tabletten bevatten een spijkerschrift en zijn een van de vroegst bekende schrijfsystemen, 6000 jaar geleden door de Sumeriërs gemaakt.

Relief plaque depicting Nergal, god of the netherworld. ca. 1800-1600 B.C. Old Babylonian Terracotta

In 1976 publiceerde een man genaamd Zecharia Sitchin zijn persoonlijke vertalingen van de Sumerische teksten in een reeks boeken genaamd ‘ The Earth Chronicles’ . Volgens Sitchin beschrijven de kleitabletten een buitenaards ras dat bekend staat als de Anunnaki , die naar de aarde kwam om goud te delven.  Sitchin beweerde dat buitenaardse wezens in het verleden de aarde hadden bezocht omdat hun thuisplaneet goud nodig had om te overleven. Maar dat ze ook met de genetica van mensen geknoeid hadden toen ze hier kwamen.

Er zijn veel theorieën over de Anunnaki die verschillende volumes boeken kunnen vullen. Vraag is .. Als de oude Anunnaki echt bestonden, zou er dan geen tastbaar bewijs zijn van hun nalatenschap op aarde?

Nou, in 2005 ontdekte een man genaamd Johan Heine een oude stad in Afrika die de ontbrekende schakel met de Anunnaki zou kunnen zijn. Gelegen op ongeveer 150 km ten westen van de haven van Maputo, in Zuid-Afrika, hebben onderzoekers de overblijfselen gevonden van een enorme metropool die, volgens eerste onderzoeken, maar liefst 1500 vierkante kilometer meet.

Deze oude metropool maakt volgens velen deel uit van een nog groter complex dat een nog groter gebied van 10.000 vierkante kilometer omvat, maar het meest fascinerende detail hieraan is de leeftijd: het wordt verondersteld tussen de 160.000 en 200.000 jaar oud te zijn! Vreemd genoeg duidt de aanwezigheid van oude goudmijnen in de buurt van deze oude metropolen op de aanwezigheid van een geavanceerde beschaving die goud kon winnen, in 200.000 voor Christus.

Dus de grote vraag is, WIE heeft zo lang geleden al dat goud kunnen delven?

Als je naar het werk van Sitchin kijkt, kan het allemaal  kloppen. Gebaseerd op The Cosmic Code: The Sixth Book of The Earth Chronicles door Zecharia Sitchin, dit is de echte historische tijdlijn van onze planeet:

EVENEMENTEN VOOR DE ZONDVLOED:

4 50.000 jaar geleden

Op Nibiru, een ver lid van ons zonnestelsel, wordt het leven langzaam uitgestorven terwijl de atmosfeer van de planeet erodeert. Gedeprimeerd door Anu, ontsnapt de heerser Alalu in een ruimteschip en vindt toevlucht op aarde. Hij ontdekt dat de aarde goud heeft dat kan worden gebruikt om de atmosfeer van Nibiru te beschermen.

445.000
Geleid door Enki, een zoon van Anu, het Anunnaki-land op aarde, vestigt Eridu-Earth Station I – voor het winnen van goud uit de wateren van de Perzische Golf.

430.000
Aardse klimaatverbeteringen. Er komen meer Anunnaki op aarde, waaronder Enki’s halfzus Ninhursag, hoofd Medical Officer.

416.000
Terwijl de goudproductie hapert, arriveert Anu op aarde met Enlil, de vermoedelijke erfgenaam. Er wordt besloten om het vitale goud te verkrijgen door het in zuidelijk Afrika te ontginnen. Loting wint het commando van Earth Mission; Enki is verbannen naar Afrika. Bij vertrek op aarde wordt Anu uitgedaagd door de kleinzoon van Alalu.

400.000
Zeven functionele nederzettingen in zuidelijk Mesopotamië omvatten een Spaceport (Sippar), Mission Control Centre (Nippur), een metallurgisch centrum (Shuruppak). De ertsen komen aan met schepen uit Afrika; het geraffineerde metaal wordt omhoog gestuurd naar baanmensen bemand door Igigi en vervolgens overgebracht naar ruimteschepen die periodiek vanuit Nibiru aankomen.

Anunnaki - extraterrestrials. That is a space ship that appears above their heads. Note this stone tablet was carved at least 5000 years BCE.

380.000
Alalu’s kleinzoon krijgt de steun van de Igigi en probeert de macht over de aarde te grijpen. De Enlilites winnen de War of the Old Gods.

Lees ook:   Zijn de Sumeriërs Anunnaki op aarde ontstaan? Geleerden spreken zich uit na 5 decennia verborgen geschiedenis

300.000
Anunnaki zwoegt in de muiterij van de goudmijnen. Enki en Ninhursag creëren Primitieve Werkers door genetische manipulatie van Apenvrouw; ze nemen de handmatige taken van de Anunnaki over. Enlil plundert de mijnen, brengt de primitieve arbeiders naar de Edin in Mesopotamië. Gezien het vermogen om zich voort te planten, begint Homo Sapiens zich te vermenigvuldigen.

200.000
Leven op aarde neemt af tijdens een nieuwe ijstijd.

100.000
klimaat warmt weer op. De Anunnaki (de bijbelse Nefilim) trouwen tot Enlils toenemende ergernis met de dochters van de mens.

75.000
De “vervloeking van de aarde” – een nieuwe ijstijd begint. Regressieve soorten mensen zwerven over de aarde. Cro-Magnon man overleeft.

49.000
Enki en Ninhursag verheffen mensen van Anunnaki-afkomst om te regeren in Shuruppak. Enlil is woedend. Plots de ondergang van de mensheid.

13.000
Zich realiserend dat de passage van Nibiru in de nabijheid van de aarde een enorme vloedgolf zal veroorzaken, laat Enlil de Anunnaki zweren om de naderende ramp geheim te houden voor de mensheid.

Volgens veel mensen over de hele wereld zijn de Anunnaki absoluut het ultieme bewijs dat er links ontbreken in de oorsprong van de menselijke soort .

Een schijnbaar interessant boek hierover is:

Spiritual Science, Higher Conscious Thinking, and How to Access The Universal Consciousness: Learn How To Expand The Power Of The Mind At Every Level of Existence

by Aage Nost 

Inhoud – Wie / wat is ‘God’? – – – Wie heeft de eerste Bijbel echt gemaakt? – Wie / wat ben jij? – Wie heeft jou gemaakt? – Waar is de fysieke wereld van gemaakt? – Wat is universeel bewustzijn? – Hoe de juiste technieken te gebruiken om toegang te krijgen tot het universele bewustzijn om goede dingen in je leven te manifesteren – “Parels van wijsheid” en succesprincipes die je alleen kunt leren door met miljardair te praten – Hoe het universele bewustzijn tot je spreekt – Wat is de universele geest ? – Wat is uw “geest”? – Wat is de “Kracht van de Geest” – Hoe werkt het Onderbewustzijn? – Geheugen – Perfecte herinnering aan geheugen – Hoe werkt de Super Conscious Mind? – Wat is er gedacht? – Wordt je leven bepaald door het lot? – Hoe werkt “Free Will” voor u? – Wat is spirituele creatie? – Wat is fysieke creatie? – Wie zijn de ‘beschermers van de ziel’? – Kwantumfysica verklaart de schepping, eenvoudig gemaakt, zonder de vergelijkingen – Kan ‘God’ tegelijkertijd ‘goed’ en ‘kwaad’ zijn? – Wat brengt echt ‘kwaad’ naar boven? – Waarom blijven de meeste gebeden onbeantwoord? – Hoe te bidden – Wat is de taal in de spirituele wereld? – Wat is tijd? – Kunnen we tijd manipuleren? – Tijdreizen is mogelijk – Een nieuwe “Tijdlijn” starten – Wat is er in de toekomst verborgen voor de mensheid? – Telepathie – Gedachte overdracht – Was de “Big Bang” 14 miljard jaar geleden, een ongeluk”? – Wat is liefde? – Je kunt liefde aan iemand anders overdragen – Wat is ‘de hemel’? – Wat is de “Grote Zee van Licht”? – Wat is de “ziel”? – Soul-geheugen – Pre-birth memory – Waar is ons echte ’thuis’? – Ontwaken – Verlichting – Ascentie – Onsterfelijkheid – Wat is fysieke “dood”? – Waar is ‘de hemel’? – Er is geen spirituele “dood” – Reïncarnatie – KARMA – Het belang van vergeving – Wie was de “Leraar der gerechtigheid”? – De Essenen – Hoe weet je wanneer je op het juiste spirituele pad bent? – De zin van het leven – en meer – veel meer.

Deel de kennis!

Gerelateerde berichten