web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisPolitiek-Elite

Lebensborn 2

https://allthatsinteresting.com/lebensborn

Duitse officieren stonden hun geweldige zaad af om maar echte blonde blauwogige Duitse kinderen te verwekken.
Maar ook Hitler stond zijn zaad af…

Hoeveel nazaten zou hij hebben inmiddels?
Nu is naz aten wel een bizar woord…

Nazi zaden… hmmz?

In een rapport aan het ministerie van Justitie stond:

“Leiders van de [Liga van Duitse meisjes] hebben hun meisjes laten weten dat ze onwettige kinderen zouden moeten dragen; deze leiders hebben erop gewezen dat, gezien het heersende tekort aan mannen, niet elk meisje in de toekomst een echtgenoot zou kunnen verwachten, en dat de meisjes op zijn minst hun taak als Duitse vrouw moeten vervullen en een kind aan de Führer moeten schenken. “

 Angela Merkel. FEBRUARY 13, 2007 - BERLIN: German Chancellor Angela Merkel at a , #AFF, #BERLIN, #German, #Angela, #Merkel, #FEBRUARY #adHitler's Great Escape: Conspiracy Crackpot Theory or Complex Cover Up?Adolf Hitler is listed (or ranked) 27 on the list 60 Incredible Colorized Photos from History

Zou het verwant zijn?

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥