...

28 januari 2022

 

Waren de Anunnaki Indiase Goden of…

In moderne tijden, de belangrijkste referentie die we moeten leren over het vermeende buitenaardse ras dat de aarde heeft gekoloniseerd, in verre tijden, zijn de boeken van Zecharia Sitchin, of we het nu leuk vinden of niet. Debunkers, de ‘in the box denkende’ geleerden en algemene sceptici beweren dat hij Sumerische tabletten en oude Mesopotamische geschriften verkeerd heeft geïnterpreteerd, dat buitenaardse kolonisatie nooit is gebeurd en de Anunnaki zijn volhgens hen slechts mythen. Welnu, het lijkt erop dat de Sumeriërs niet de enige informatiebron waren over deze buitenaardse mensachtigen.
Ze werden vermeld door vele oude beschavingen, zoals de Grieken, Romeinen, Meso-Amerikanen … maar de geschriften van de oude hindoe-beschaving blijken over enorme informatie over hen te beschikken, in de tijd dat het bekend stond als “Rama-rijk”.

Teksten uit de Ayurveda vergelijken met de geschriften en dus de vertalingen van Zecharia Sitchin, daarin kunnen we een zeer sterke gelijkenis zien tussen de Sumerische goden en de hindoegoden. Persoonlijkheden, gedragingen, doctrines, passies, oorlogen, technologieën, architecturen en vele gebeurtenissen die suggereren dat de oude hindoes het niet hadden over mythische wezens of fantasiegoden, maar echte wezens, superhumanoïden afkomstig van planeten of sterren en hun interactie met de mensheid.
Het gaat hierbij niet over de spirituele en religieuze implicaties van de aanwezigheid van Anunnaki in de hindoe-beschavingen. Het is meer een antropologische benadering.

De betekenis van het woord ‘Ayurveda’ zelf, geeft ons al een idee over hen:
Ayur betekent ‘leven’ en Veda betekent ‘wetenschap’. De oude hindoe “Veda’s” waren eigenlijk wetenschappers.
Dragers van zeer geavanceerde kennis over materiaalwetenschappen en occulte wetenschappen. –
“Wat de Anunnaki te maken hebben met hindoegoden?”

 

Volgens Zecharia Sitchin, toen de Anunnaki na de laatste ijstijd naar de aarde terugkeerden, besloten ze rijken te creëren en onder hen te splitsen. De meeste van hen werden gebouwd in Egypte, rond de Perzische Golf en de Middellandse Zee. Maar ENLIL, de eerste op bevel, besloot het gebied van de Indus-vallei aan zijn kleindochter INANNA te geven.
Inanna ‘hield ervan om door landen te reizen en hield van de mensen die in de bovenste vlakte van de twee rivieren woonden. Zij waren de IGIGI die vanuit de hemel, vanuit Lahmu (Mars) naar de aarde afdaalden. De Igigi Ariërs trokken naar het oosten, in Inanna volgend (ze noemden haar Ishtar) naar de regio Indus Valley (Aratta) en legden de basis voor de Indo-Europese cultuur. ”
[Tellinger, M., 2006, Slave Species of god, pagina 499]
Volgens Michael Tellinger, een andere onderzoeker van de Sumerische cultuur, verhuisde de prinses Inanna met een team van de IGIGI, “astronauten”, om een beschaving op te richten in de vlakte van de Indus-vallei. Het woord “Aryan” lijkt te komen van de combinatie “Ayur”, leven + “An”, lucht, ruimte. “Degenen die in de ruimte leven” . Later werd dit woord een algemeen label om de afstammelingen van de kruising tussen de Anunnaki en de mensen in die regio te definiëren .

We kunnen ook veel overeenkomsten vinden tussen andere Sumerische en Hindoe-goden. Laten we hun heilige triade bekijken:

mysterie / geschiedenis / belangrijk / persoonlijk: waren het buitenaardse ras van Anunnaki, dezelfde hindoegoden
De zogenaamde “Trimurti” , de heilige hindoe-triade gevormd door Brahma, Vishnu en Shiva is identiek aan de Sumerische Anunnaki-triade ANU, ENKI en ENLIL.

Brahma, de “grootvader”, is de god die “regeert vanuit de lucht”, Vishnu is de “schepper”, de “bewaarder”, de “levensingenieur” en Shiva is de “vernietiger”.

Merk op dat de kenmerken van Vishnu identiek zijn aan de Sumerische god Enki, de grote genetische ingenieur van Anunnaki. In de Mahabharata wordt genoemd dat hij mannen en de “naga’s” creëerde, slangenwezens die meer op reptielenhumanoïden lijken en ook op de “danava’s”, gigantische mensachtigen die erg lijken op de “Nephilim”.

Lees ook:   The Festival of Drunkenness & The Blood-Red Sphinx | Documentaire over het oude Egypte

Shiva past teveel bij Enlil. In de Sanskrietliteratuur wordt hij afgeschilderd als “Degene die eeuwig zuiver is” of “Degene die nooit enige besmetting van de imperfectie van Rajas en Tamas kan hebben”.

The statue of "Homa" 2500 BC. The legendary mythological bird of the Persian Empire.  Persepolis, Iran.

Enlil was de Anunnaki die een hekel hadden aan de kruising tussen zijn ras en de mensen.
Shiva is de meest gevreesde god van de hindoe-kosmogonie. Hij is degene die de “drie steden van Asura-demonen” vernietigde, die totaal op Sodom, Gomorra en de Babel-toren lijken. Hij is de god die krachtige wapens levert aan andere goden en krijgers. De Asura’s zijn vergelijkbaar met de rebellen Anunnaki die samenkwamen met menselijke vrouwtjes.

Een ander oud hindoe zeer bekend symbool, is de swastika , die oorspronkelijk de levensstroom, levenscyclus, levensbehoud vertegenwoordigt en werd omgekeerd om door de nazi’s als een kwaadaardig archetype te worden gebruikt.
De swastika wordt ook gevonden in enkele oude Mesopotamische en Grieks-Romeinse gebouwen, toegeschreven aan de Anunnaki.

Het lijkt erop dat de wortels van mythen over het “Arische superieure ras” en de nazi-verkeerde interpretatie van de swastika, verband houden met de oorlogen van een zeer racistisch Anunnaki-mens genaamd Indra, tegen de “Dravidians” of “Dasyus”, die leek te zijn van een donkerdere huid en een Nefilins kruising van Mesopotamiërs en Afrikanen.

People should know about this archaeological sites that belong to ancient kingdom of the nabataeans - Imgur

“Indra, de moordenaar van Vrittra, de vernietiger van steden, heeft de Dasyu (gastheren) verspreid uit een zwarte baarmoeder.” RGV. II 20.6

De Rig Veda prijst de god die ‘de Dasyans vernietigde en de Arische kleur beschermde’. – Rg.V. III 34.9

Een ander zeer belangrijk aspect van gelijkenis tussen de Sumerische en Hindoe-goden is de architectuur. Ondanks dat de Anunnaki geen piramides gebouwd heeft in India (maar gebouwd in China), de karakteristieke megalithische bouwwerken, samengevoegd met mega blokken gesneden met chirurgische precisie of straightly gesneden in de bergen.

Boven, een hindoe-tempel die sterk doet vermoeden dat het een ruimtevaartuigen landingsbaan was . De vorm van het hoofdgebouw is heel gebruikelijk in veel tempels in India en is identiek aan schema’s van Vimana-ambachten, afgebeeld in de Samarangana Sutradhara , een encyclopedisch werk over klassieke Indiase architectuur en engineering (Vastu Shastra) geschreven door Paramara King Bhoja van Dhar (1000-1055 AD).

“In elke richting stralend, kon hun machine (yantra) reizen waar de verbeelding het dicteerde. Vanuit hun grote hoogte zagen ze stimulerende dansen, toneelstukken en ongerepte dansceremonies. Hun yantra verwierf bekendheid onder Koninklijke dynastieën en verschillende naties. Op zo’n manier de Souvenirs vlogen, terwijl de lagere klassen liepen. Al die vrienden slaagden in hun welverdiende aanschaf van een yantra, waarmee mensen in de lucht kunnen vliegen, en niet-aardse, Hemelse Wezens kunnen naar beneden komen aan stervelingen in hun bezoeken aan de aarde. ”

“Een extreem snelle en behendige vimana kan worden gebouwd, zo groot als de tempel van de God, in beweging. Aan de binnenkant moeten vier sterke kwikcontainers worden geïnstalleerd. Wanneer deze zijn verwarmd door een gecontroleerd vuur van ijzeren containers, de vliegende machine ontwikkelt donderkracht door het kwik en wordt een zeer wenselijke yantra. Bovendien, als deze ijzeren motor met goed gelaste verbindingen wordt gevuld met vloeistof [kwik?], genereert hij bij het stijgen of dalen over land kracht met het gebrul van een leeuw .

Deze Vimana-vliegtuigen lijken dezelfde voertuigen te zijn die gemeld zijn door Sumeriërs, de DIN.GIR, bestuurd door de Anunnaki.

En het onderstaande model van Vimana lijkt hetzelfde vliegende object te zijn dat door Sumeriërs en Babyloniërs wordt gezien als het Anunnaki-vliegtuig dat wordt afgebeeld als de “gevleugelde schijf”.

Zoals u ziet, zijn er teveel toevalligheden die niet kunnen worden genegeerd. Verschillende culturen die de vertalingen van Zecharia Sitchin bevestigen.

samsinhablog

Gerelateerde berichten