web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Waar de nazi’s zijn gebleven? Hier! Overal rondom ons.

Ze vertrokken inclu Hitler, naar Zuid Amerika.
Er is enige discussie over de exacte omstandigheden van Hitlers dood op 30 april 1945, maar de meeste historici zijn het erover eens dat Hitler zelfmoord heeft gepleegd met zijn vrouw Eva Braun in zijn persoonlijke luchtbunker, de Führerbunker.

Hitler’s stoffelijk overschot werd vervolgens teruggevonden door Sovjet-soldaten die zonder pardon de resten van de hand deden en het lichaam is verbrand achter de Reichskanzlei.

Sommige complottheorieën over de Duitse dictator suggereren echter dat dit niet het geval was.

De schokkende theorieën variëren enorm van beweringen dat hij via onderzeeër naar Argentinië vluchtte, zijn dagen als expat in Los Angeles doorbracht of zich op een basis op Antartica vestigde.

Bewijzen FBI-bestanden dat Adolf Hitler naar Argentinië is ontsnapt?

Een schat aan documenten die door de FBI zijn vrijgegeven, bevat honderden niet-onderbouwde rapporten waarin wordt beweerd dat Adolf Hitler geen zelfmoord heeft gepleegd en naar Zuid-Amerika is ontsnapt.

hitler in south america - Google Zoeken

Hitler toen hij veel ouder was links op de foto

Hitler en zijn dochter

Discussie door @DeepStateExpose: Hitler en zijn dochter, Angela Merkel Hitler. FDR was ook een bondgenoot van de Nieuwe Wereldorde en verklaart Hitlers ontsnapping naar Zuid-Amerika !!! Oh…

Angela Merkel!

Wake up mensen… De EU was de droom van haar vader!!!!!!

https://threadreaderapp.com/thread/1208435867725058048.html

Discussie door @DeepStateExpose: Hitler en zijn dochter, Angela Merkel Hitler. FDR was ook een bondgenoot van de Nieuwe Wereldorde en verklaart Hitlers ontsnapping naar Zuid-Amerika !!! Oh…

De CIA vertelde dat hij nog leefde, Adolf Hitler in 1955 ‘levend en wel en levend met een nieuwe identiteit’ in Colombia

Een informant vertelde agenten dat de nazi-leider de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd en in de jaren vijftig in Colombia woonde.

De CIA- bron, wiens codenaam Cimelody-3 was, beweerde dat de voormalige Führer leefde en dat een ex-SS-agent genaamd Phillip Citroen contact met hem had gehad in de stad Tunja.

Citroen vertelde de informant dat hij een man zag die sterk op Hitler leek terwijl hij in ‘Residencias Coloniales’ werkte, een wijk die veel nazi’s aantrok.

Een voormalige SS-agent had een foto van zichzelf met de vermoedelijke Hitler, volgens het CIA-bestand

Hij zei dat de Duitsers die daar woonden, deze vermeende Hitler volgden met ‘een afgoderij van het nazi-verleden, waarbij hij hem aansprak als’ der Fuhrer ‘en hem de nazi-groet en de bewondering van de stormtroepen aanbood.’

De voormalige SS-agent had ook een foto van zichzelf met de vermoedelijke Hitler die naar verluidt de naam “Adolf Schritteimayor” droeg

Het dossier, geschreven door Caracas-chef van het bureau, David Brixnor, werd in 1955 naast de foto naar Washington gestuurd.

CIA-memo’s maken duidelijk dat het bureau sceptisch stond tegenover dit rapport en noemde het een ‘fantastisch’ verhaal en ‘een schijnbare fantasie’.

“Noch Cimelody-3, noch dit station is in staat om een ​​intelligente evaluatie van de informatie te geven en deze wordt doorgestuurd als mogelijk interessant”, aldus Brixnors memo.

 

Afbeelding

merkel daughter from hitler - Google Zoeken

Angela Merkel, de ‘verloren’ dochter van Hitler

Carl Clauberg,  een Duitse arts uit het nazistische Duitsland, ook wel genaamd de “engel des doods” zoals hij bekend was, werd gearresteerd en veroordeeld voor zijn misdaden tegen de mensheid, na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Zeven jaar later werd hij echter vrijgelaten omdat hij erkend werd als de “vader” van de kunstmatige inseminatie….
In zijn dossiers wordt ook de geboorte van Angela Merkel in het voormalige Oost-Duitsland op 20 april 1954 vermeld. Er wordt gezegd dat Carl Clauberg nog steeds uit de oorlog bevroren monsters van het sperma van mannen bewaarde, waaronder ook dat van  Adolf Hitler! Hij gebruikte als draagmoeder, de jongere zus van de vrouw van de Duitse dictator Eva Braun, die de dochter van Hitler baarde.
“Vader en dochter” hebben dezelfde geboortedatum, behalve natuurlijk het jaar.
Hitler werd geboren op 20 april 1889 en zijn dochter op 20 april 1954!
De Duitse kanselier lijkt op Adolf en zijn moeder Klara, en ze hebben ook andere gemeenschappelijke kenmerken.
Beiden houden van een aantal speciale composities van Wagner en ze hebben ook bepaalde persoonlijke gewoonten gemeen …
Laten we ook melden dat de Duitse Joseph Ratzinger via de Lutherse Kerk waartoe Angela Merkel behoorde, werd gepromoveerd en later
de leider werd van het Vaticaan,  paus Benedictus de 16e  !
 In hetzelfde jaar promootte de paus Merkel om haar de kanselier van haar land te laten worden.
Het is bekend dat hij op jonge leeftijd lid was van het nazistische Duitsland. Hij was verontschuldigd door te zeggen
dat hij jong was en dat hij niet wist wat hij aan het doen was …

 

Op 22 november 2005 verwierf Duitsland als kanselier Angela Merkel.

Op deze manier gaan ze informeel door een dynastie van jaren, als we rekening houden met het feit dat volgens onderzoeken de vader van Adolf Hitler de zoon was van  Maria Schicklgruber ,  een minnares van  Rothschild ….! ( “Baron Rothschild” )

Moeder  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Zoon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Vader
Er wordt meestal beweerd dat Adolf Hitler werd geboren met de achternaam Schicklgruber.
Hitlers vader, Alois, werd buiten het huwelijk geboren uit Maria Anna Schicklgruber, die uiteindelijk de mogelijke “vader” van Alois, Johann Georg Hiedler, trouwde .
De genealogische speculaties met familieroma’s zijn misschien conceptuele kastelen in de lucht, maar hier waren de besneeuwde torentjes van het echte kasteel in het leven van Maria Schicklgruber, het enige kasteel dat de boerin ooit zou hebben gezien – tenzij men natuurlijk gelooft dat het verhaal zich verspreidde door de Oostenrijkse geheime politie dat ze was gaan werken in het Weense paleis van baron Rothschild. ( Salomon Mayer von Rothschild )
Maar gezien de besneeuwde verlatenheid die zich al in de herfst op Maria’s geboorteland vestigde, zou het niet onmogelijk zijn om je een ongehuwde tweeënveertigjarige huisvrouw voor te stellen die kwetsbaar is voor een intrige met het type exotische of rijke werkgever dat in de familie-romances vaak voorkomen.

    Wie was deze vrouw, Maria Schicklgruber, die zo’n waanzinnig dubbelzinnige erfenis aan Hitler en de geschiedenis heeft nagelaten?

Het is gemakkelijk om te veel retrospectief mysterie op haar te projecteren vanwege het onevenredige belang van haar kleinzoon. Interessanter is hoe de dienstmeidverleiding romances van de twee andere Hitler-vrouwen een prominente plaats geeft in de daaropvolgende controverses over de uitleg van Hitler – zijn moeder Klara en zijn halfnichtje Geli Raubal – lijken te reflecteren en zelfs te recapituleren het seksuele mysterie dat Maria Schicklgruber achterliet.
Waar gaat het over de amoureuze meester / ambivalente dienstmeisjesrelatie die ervoor zorgt dat deze voorkomt in drie opeenvolgende generaties Hitler-vrouwen en de controverses eromheen?

Beiden, “vader en dochter” kwamen uit het niets en veroverden de wereld ….. Weer een toeval …..?

Maria Anna Schicklgruber (Maria Anna Schicklgruber Hitler)  (15 april 1795 – 7 januari 1847)was de moeder van  Alois Hitler en de grootmoeder van vaders kant van  Adolf Hitler 
werd geboren in het dorp Strones in het Waldviertel-deel van Noord-Oostenrijk. Ze stierf in het nabijgelegen dorp Klein-Motten en werd begraven in de parochiekerk in Doellersheim.
Na de overname van Oostenrijk door de nazi’s in 1938 slaagde een huiszoeking er niet in haar graf te vinden, dus kreeg ze een ere-graf naast de kerkmuur. Dit graf werd verzorgd door lokale Hitler-jeugdgroepen.
De kerk in Doellersheim is nu bewaard gebleven en wordt verbouwd. De begraafplaats wordt onderhouden, maar er is nu geen grafsteen voor Maria Anna Schicklgruber Hitler.
In 1837, toen ze 42 jaar oud was en nog steeds ongehuwd, werd haar eerste en enige kind geboren. Ze noemde de jongen  Alois . Maser merkt op dat ze weigerde te onthullen wie de vader van het kind was , dus doopte de priester hem Alois Schicklgruber en schreef hij ” onrechtmatig ” in plaats van de naam van de vader in het doopregister in.

Salomon Mayer von Rothschild (9 september 1774 – 28 juli 1855 )
was een in Duitsland geboren bankier in het Oostenrijkse rijk en de oprichter van de Oostenrijkse tak
van de vooraanstaande Mayer Amschel Rothschild-familie .


Hij werd geboren in  Frankfurt-am-Main  als derde kind en tweede zoon van  Mayer Amschel Rothschild  (1744–1812) en Gutlé Schnapper (1753–1849). In 1800 trouwde hij met Caroline Stern (1782–1854).
Zijn vader had in Duitsland een enorm welvarend bankbedrijf opgebouwd. Omdat hij het familiebedrijf in heel Europa wilde uitbreiden  , bleef de oudste Rothschild-zoon in Frankfurt, terwijl elk van de vier andere zonen naar verschillende Europese steden werd gestuurd om een ​​bankkantoor op te richten.
Salomon von Rothschild werd aandeelhouder van de   bank de Rothschild Frères toen deze  in 1817 in Parijs werd geopend  door broer  James Mayer de Rothschild .
Opgeleid in financiën en met jarenlange ervaring, werd Salomon Rothschild in 1820 naar Oostenrijk gestuurd om de bestaande betrokkenheid van de familie bij het financieren van Oostenrijkse overheidsprojecten te formaliseren.
In Wenen richtte Salomon von Rothschild  SM von Rothschild op .
Het bedrijf financierde het  Nordbahn-  spoorwegnet  , de eerste stoomtrein van Oostenrijk, en financierde verschillende overheidsondernemingen waar grote hoeveelheden kapitaal moesten worden opgehaald. Hij legde verbindingen tussen de aristocratie en de politieke elite van het land via  Prins Klemens Metternich  en  Friedrich von Gentz   https://en.wikipedia.org/wiki/Salomon_Mayer_von_Rothschild
Alois Hitler, vader van Adolf, was de onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber en  Baron Rothschild.

A lois J. Hitler Sr. Alois (Rothschild) Hitler (1837-1903)  (geboren  Alois Johann  Schicklgruber , 7 juni 1837-3 januari 1903) was een Oostenrijkse  ambtenaar  en de vader  van de Duitse dictator en leider van de  nazi-partij ,  Adolf Hitler .

Alois Hitler isonwettig geborenen zijn vaderschap is nooit vastgesteld.
Dit leidde tot de bewering dat zijn vrouw Klara (de moeder van Adolf) mogelijk zijn nicht was . Het betekende ook dat Adolf geen zuiver Arisch bloed kon bewijzen en er waren controversiële geruchten over een joodse connectie.
Toen Alois bij de douane werd gepromoveerd, vroeg hij legitimatie aan in naam van zijn stiefvader  Johann Georg  Hiedler , die om onbekende redenen in het register als ‘Hitler’ was ingeschreven . *

Alois had een slechte relatie met Adolf, die constant tegen hem in opstand kwam.

* ( Heidler , Hitler en Huetler zijn allemaal  spellingsvarianten  met dezelfde naam ) Adolf Hitler werd gedoopt Adolf Hitler


Zijn vader werd Alois Schicklgruber gedoopt. De moeder van Alois, Maria Schicklgruber, was ongehuwd toen hij werd geboren, dus hij had haar achternaam.
Een paar jaar later trouwde zijn (Alois) moeder met een man genaamd Hiedler, en nam zijn naam aan.
In 1877 veranderde Alois zijn naam wettelijk in die van zijn stiefvader (die misschien zijn biologische vader was – hij wordt algemeen beschouwd als de meest waarschijnlijke kandidaat), maar op het officiële papierwerk stond het ‘Hitler’ in plaats van ‘Hiedler’.
De reden is niet bekend, maar de flexibiliteit van de spelling van namen was gebruikelijk .
De moeder van Alois & Adolf trouwde in 1885 en Adolf werd geboren in 1889, dus Adolf werd absoluut Hitler geboren en had nooit een andere achternaam.

‘Er zijn mensen die serieus betwijfelen of Johann Georg Hiedler de vader van Alois was. Thyssen en Koehler beweren bijvoorbeeld dat kanselier Dollfuss de Oostenrijkse politie had bevolen een grondig onderzoek naar de familie Hitler uit te voeren. Als resultaat van dit onderzoek er werd een geheim document opgesteld waaruit bleek dat Maria Anna Schicklgruber op het moment dat ze zwanger werd in Wenen woonde.
In die tijd werkte ze als dienstbode bij Baron Rothschild. Zodra de familie haar zwangerschap ontdekte, werd ze teruggestuurd naar haar huis in Spital waar Alois werd geboren.
Als het waar is dat een van de Rothschilds de echte vader is van Alois Hitler, dan zou Adolf een kwartjood worden. Volgens deze bronnen wist Adolf Hitler van het bestaan ​​van dit document en het belastende bewijs dat het bevatte. Om het te verkrijgen, veroorzaakte hij gebeurtenissen in Oostenrijk en initieerde hij de moord op Dollfuss. Volgens dit verhaal had hij het document destijds niet verkregen sinds Dollfuss het had uitgescheiden en had hij Schuschnigg op de hoogte gebracht van de verblijfplaats, zodat de onafhankelijkheid van Oostenrijk bij zijn dood verzekerd zou blijven. Er zijn verschillende verhalen over dit algemene karakter in omloop. (Langer,  The Mind of Adolf Hitler , p.107). “
De superrijke families zoals de Rockefellers, Rothschilds en Roosevelts die allemaal met elkaar trouwen en buitenstaanders zijn niet welkom. Ze geloven dat de VS een erfelijk MONARCHIE zouden moeten zijn met hun   familieleden als koningen en koninginnen !!
 Klara Hitler
(née Pölzl; 12 August 1860 – 21 December 1907) was de moeder van Adolf Hitler

Geboren in het Oostenrijkse dorp  Spital, Weitra ,  Waldviertel ,  Oostenrijkse rijk.

Haar vader was  Johann Baptist Pölzl en haar moeder was  Johanna Hiedler .
Klara kwam uit oude boerenstammen, was hardwerkend, energiek, vroom en gewetensvol. Volgens de huisarts,  Dr. Eduard Bloch , was ze een heel rustige, lieve en aanhankelijke vrouw. [1]    In 1876 werd de 16-jarige Klara aangenomen als huishoudster door haar familielid Alois Hitler, drie jaar na zijn eerste huwelijk met Anna Glasl-Hörer.
Hoewel Alois zijn ‘biologische vader ‘ onbekend ‘is , is zijn moeder, Maria Schicklgruber , getrouwd met  Johann Georg Hiedler , *
Alois werd officieel aangewezen als de zoon van Hiedler . Klara’s moeder was het nichtje van  Hiedler Johanna Hiedler , die met Johann Baptist Pölzl trouwde  , waardoor Klara en  Alois Johann  Schicklgruber hun  neven en nichten eenmaal verwijderd waren.

* ( Heidler , Hitler en Huetler zijn allemaal  spellingsvarianten  met dezelfde naam )

Beschouw Hitler’s moeder, Klara, vaak afgebeeld door kroniekschrijvers (naar het voorbeeld van de beschrijving van haar toegewijde zoon van haar) als een eenvoudige, heilige, zelfopofferende dienstknecht van haar man en kinderen.

Een nadere blik op haar rol onthult zelfs dat Klara – een dienstmeisje in het gezin Alois Hitler  tijdens zijn eerste twee huwelijken – in staat was om deel te nemen aan gecompliceerde, illegale, clandestiene (en grensincestueuze) intriges met het heerszuchtige hoofd van de huishouden.
We weten bijvoorbeeld dat Klara op haar zestiende bereid was te verhuizen naar de krappe vertrekken van een getrouwde man (Alois,  1837 ) die twintig jaar ouder was dan zij, een man die niet zo ver verwant was aan haar (ze was zijn nichtje), onder het voorwendsel zijn dienstmeisje te zijn.

    Het was 1867 en Hitlers vader woonde toen bij zijn eerste vrouw, een relatief rijke vrouw, dertien jaar ouder dan hij, die ziek was toen hij met haar trouwde, waarschijnlijk voor haar geld.
Zoals John Toland het beschrijft, was Klara, een aantrekkelijke tiener “met overvloedig donker haar … geïnstalleerd bij de Hitlers in een herberg waar Alois al een affaire had met een keukenmeid, Franziska,” die zijn tweede vrouw zou worden toen zijn eerste vrouw overleed. Na de dood van zijn eerste vrouw begonnen de ontwikkelingen in het huishouden van Alois Hitler ne Schicklgruber het uiterlijk te krijgen van een verminkte Franse klucht. Na een periode van samenwonen, maar zonder voordeel van trouwen met de keukenmeid, terwijl hij tegelijkertijd de diensten van de nog jongere meid (en nicht) Klara genoot, trouwde hij met de oudere. Alleen om vrouw nummer twee te vinden ‘besefte ze maar al te goed hoe verleidelijk een mooie meid kon zijn voor de gevoelige Alois’, zegt Toland, en een van de eerste handelingen van Franziska na de bruiloft ‘was om Klara kwijt te raken’.
    Maar niet voor lang. Vrouw nummer twee helaas ontwikkelde tuberculose. Zodra Franziska vertrok om elders behandeling te zoeken, ‘was het alleen maar logisch voor [Alois] om hulp te zoeken bij zijn aantrekkelijke nichtje [Klara]. ‘
Zelfs toen de vrouw terugkeerde – spoedig stierf – bleef de jonge Klara over ‘, en dit tijd ‘, zegt Toland,   ‘ werd ze dienstmeisje, kindermeisje en minnares. ‘ https://archive.nytimes.com/www.nytimes.com/books/first/r/rosenbaum-hitler.html

Moeder  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Zoon . . . . . . . . . . . . . . . . . Vader
Het kind Adolf Hitler, zoon van Alois en Klara .

Johanna Pölzl  (née  Hiedler , 19 januari 1830 – 8 februari 1906) was de  grootmoeder van moeders kant van  Adolf Hitler .

Lees ook:   Het wordt tijd dat het Congres Tony Fauci verantwoordelijk houdt voor misdaden tegen de menselijkheid om de volgende redenen...


Johanna werd geboren en woonde haar hele leven in het dorp  Spital  (onderdeel van  Weitra ), in het  Waldviertel  van  Neder-Oostenrijk . Op 5 september 1848 trouwde Johanna met Johann Baptist Pölzl (1825–1901), een boer en de zoon van Johann Pölzl en Juliana (Walli) Pölzl. Het koppel zou uiteindelijk vijf zonen en zes dochters krijgen. Van hun elf kinderen hebben slechts twee zonen en drie dochters de volwassen leeftijd overleefd. Hun zevende kind, en de derde dochter,  Klara , werd geboren op hun boerderij in Spital op 12 augustus 1860. Er wordt beweerd dat een andere dochter werd  gemarteld  tot de dood in  GULAG  enkel voor het zijn Adolf neef  Paula Hitler (ook bekend als  Paula Wolff ,   21 januari 1896 – 1 juni 1960) was de jongere zus van  Adolf Hitler  en het laatste kind van  Alois Hitler Sr.  en zijn derde vrouw,  Klara  Hitler  Pölzl .
 

Paula “The Straggler” Hitler

Paula Hitler   (ook bekend als  Paula Wolff ( 21 januari 1896 – 1 juni 1960 ) was de zus van Adolf Hitler , de jongste van de kinderen van Alois en Klara Hitler en de enige volwassene die bij Adolf woonde, die  op zesjarige leeftijd zijn vader verloor en zijn moeder op elfjarige leeftijd. Later verhuisde hij naar Wenen , waar hij secretaris was, en Paula hield geen contact met haar broer toen hij zijn carrière als kunstenaar probeerde in Wenen en München , diende in de Eerste Wereldoorlog en begon zijn politieke carrière in München.
Paula ontmoette haar broer in de jaren twintig lang in Wenen. Hij verloor zijn baan bij een Weense verzekeringsmaatschappij in 1930 nadat werkgevers achter zijn achtergrond kwamen.
Paula ontving financiële steun van  Adolf tot aan zijn
zelfmoord in 1945. Paula gebruikte op verzoek van Adolf het pseudoniem  Wolf. Paula werkte   tijdens de Tweede Wereldoorlog in een militair hospitaal en meldde later ongeveer eens per jaar, dat zij Adolf over deze periodes te ontmoeten.
Directe familie:

Ouders:  Alois Hitler, Sr.  en Klara Hitler broers en  zussen:  Gustav Hitler Ida Hitler Adolf Hitler Otto Hitler  en  Edmund Hitler Zus van  Alois Hitler, Jr.  en  Angela Franzska Johanna Hitler

Angela Hitler

Over Angela Franziska Johanna Hitler

Angela Hitler werd geboren in Braunau, Oostenrijk, het tweede kind van Alois Hitler en zijn tweede vrouw, Franziska Matzelberger. Haar moeder stierf het jaar daarop. Zij en haar broer Alois Hitler, Jr. werden opgevoed door hun vader en zijn derde vrouw Klara Pölzl. Haar halfbroer Adolf Hitler werd zes jaar na haar geboren en ze groeiden heel dichtbij. Zij is de enige van zijn broers en zussen die in Mein Kampf wordt genoemd.

Angela’s vader stierf in 1903 en haar stiefmoeder stierf in 1907 en liet een kleine erfenis na. Op 14 september 1903 trouwde ze met Leo Raubal (11 juni 1879 – 10 augustus 1910), een junior belastinginspecteur, en beviel van een zoon, Leo op 12 oktober 1906. Op 4 juni 1908 beviel Angela van Geli en in 1910 van een zoon. tweede dochter, Elfriede (Elfriede Maria Hochegger, 10 januari 1910-24 september 1993).

Volgens een OSS-profiel van de Hitler-familie verhuisde Angela naar Wenen en werd na de Eerste Wereldoorlog manager van Mensa Academia Judaica, een pension voor Joodse studenten, waar ze ooit haar aanklachten tegen antisemitische relschoppers verdedigde.

Angela had tien jaar lang niets van Adolf gehoord toen hij in 1919 opnieuw contact met haar opnam. In 1928 verhuisden zij en Geli naar de Berghof in Obersalzberg bij Berchtesgaden waar ze zijn huishoudster werd en later de leiding kreeg over het huishouden bij Hitler’s uitgebreide terugtrekken.

Sommige historici geloven dat Hitler een seksuele relatie had met Geli, die in 1931 zelfmoord pleegde. Ondertussen keurde Angela Hitler’s relatie met Eva Braun sterk af; Ze verliet uiteindelijk Berchtesgaden en verhuisde naar Dresden. Hitler verbrak de relatie met Angela en woonde haar tweede bruiloft niet bij. Op 20 januari 1936 trouwde ze met de Duitse architect Prof.Martin Hammitzsch (22 mei 1878-12 mei 1945), de directeur van de Staatsschool voor Bouwconstructies in Dresden. Het lijkt er echter op dat Hitler het contact met haar heeft hersteld tijdens de Tweede Wereldoorlog, omdat Angela zijn tussenpersoon bleef voor de rest van de familie met wie hij geen contact wilde hebben. In 1941 verkocht ze haar memoires van haar jaren bij Hitler aan de Eher Verlag, wat haar 20.000 Reichsmark opleverde.

In het voorjaar van 1945 – na de verwoesting van Dresden tijdens de massale bomaanslag van 13/14 februari – verplaatste Hitler Angela naar Berchtesgaden om te voorkomen dat ze door de Sovjets zou worden gevangengenomen. Ook liet hij haar en haar jongere zus Paula 100.000 Reichsmark overhandigen. [Verduidelijking nodig] In Hitlers laatste wil en testament garandeerde hij Angela een pensioen van 1.000 Reichsmark per maand. Het is onzeker of ze ooit een cent van dit bedrag heeft ontvangen. Niettemin sprak ze ook na de oorlog zeer lovend over hem en beweerde dat noch haar broer, noch zijzelf iets van de Holocaust had geweten. Ze verklaarde dat als Adolf had geweten wat er in de concentratiekampen gebeurde, hij ze zou hebben tegengehouden.

Haar zoon Leo had een zoon – Peter (geb. 1931), een gepensioneerde ingenieur die in Linz, Oostenrijk woont. Angela’s dochter Elfriede trouwde op 27 juni 1937 in Düsseldorf met de Duitse advocaat Dr. Ernst Hochegger; ze kregen een zoon, Heiner Hochegger (geboren in januari 1945). Angela is overleden aan een beroerte.

Angela Franziska Johanna Hitler’s Tijdlijn

1883
28 juli 1883
Braunau am Inn, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
1906
2 oktober 1906
Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
1908
4 januari 1908
Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
1910
10 januari 1910
Linz, Opper-Oostenrijk, Oostenrijk
1949
30 oktober 1949
Leeftijd tijdens gebeurtenis 66
Dresden, Saksen, Duitsland
Vooroorlogs leven
Paula was zes jaar oud toen haar vader, Alois Sr., een gepensioneerde douanebeambte, stierf en elf jaar toen ze haar moeder Klara verloor, waarna de Oostenrijkse regering Paula en Adolf een klein pensioen gaf. Het bedrag was echter relatief mager en Adolf, die toen oud genoeg was om in zijn onderhoud te voorzien, stemde ermee in zijn aandeel aan haar over te dragen.
Paula verhuisde later naar  Wenen . Begin jaren twintig werd ze aangenomen als huishoudster in een slaapzaal voor joodse universiteitsstudenten. In 1921, terwijl ze in de slaapzaal werkte, werd ze bezocht door haar broer Adolf, die volgens haar verscheen alsof hij “uit de hemel was gevallen”. [3] Later werkte ze als secretaresse.
Voor het grootste deel had ze geen ander contact met haar broer tijdens zijn moeilijke jaren als schilder in Wenen en later  München , militaire dienst tijdens  de Eerste Wereldoorlog  en vroege politieke activiteiten terug in München. Ze was verheugd hem begin jaren dertig weer in Wenen te ontmoeten. [4]
Paula gebruikte de achternaam “Hiedler”, de oorspronkelijke spelling van “Hitler”. [5]
Naar eigen zeggen, na het verliezen van een baan bij een Weense verzekeringsmaatschappij in 1930 toen haar werkgevers ontdekten wie ze was, ontving Paula financiële steun van haar broer (die bleef bestaan ​​tot zijn ”zelfmoord” in 1945), woonde onder de veronderstelde familienaam Wolff bij Adolf’s verzoek (dit was een jeugdbijnaam van hem die hij in de jaren twintig ook had gebruikt voor veiligheidsdoeleinden) en werkte sporadisch.
Adolf verschijnt een lage dunk van haar intelligentie te hebben gehad, verwijzend naar zowel Paula en zijn halfzus  Angela  als “domme ganzen” . [6]
Later beweerde ze dat ze haar broer ongeveer één keer per jaar had gezien in de jaren dertig en begin jaren veertig. Ze werkte een groot deel van de Tweede Wereldoorlog als secretaresse in een militair ziekenhuis  .


Naoorlogse leven
Er zijn aanwijzingen dat Paula de sterke Duitse nationalistische  overtuigingen van haar broer deelde  , maar ze was niet politiek actief en sloot zich nooit aan bij de  nazi-partij . [2] Tijdens de laatste dagen van de oorlog, op 49-jarige leeftijd, werd ze gedreven naar  Berchtesgaden, Duitsland , blijkbaar in opdracht van  Martin Bormann .
Ze werd in mei 1945 door Amerikaanse inlichtingendiensten gearresteerd en later dat jaar ondervraagd. [7] Een transcriptie toont een van de agenten die opmerkt dat ze een fysieke gelijkenis vertoonde met haar broer. Ze vertelde hen dat de  Sovjets  haar huis in Oostenrijk in beslag hadden genomen, dat de Amerikanen haar appartement in Wenen hadden onteigend en dat ze  Engelse  les kreeg.
Ze typeerde haar jeugdrelatie met haar broer als een van zowel constant gekibbel als sterke genegenheid. Paula zei dat ze niet kon geloven dat haar broer verantwoordelijk was geweest voor  de Holocaust . Ze had hen ook verteld dat ze Eva Braun  maar één keer had ontmoet . Paula werd vrijgelaten uit Amerikaanse hechtenis en keerde terug naar  Wenen , waar ze een tijdje van haar spaargeld leefde en vervolgens in een kunst- en handwerkwinkel werkte. In 1952 verhuisde ze naar Berchtesgaden  in Duitsland , waar ze naar  verluidt ‘in afzondering’ woonde in een tweekamerflat als Paula Wolff. Gedurende deze tijd werd ze verzorgd door voormalige leden van de  SS  en overlevenden van de binnenste cirkel van haar broer. [7]

In februari 1959 stemde ze ermee in om te worden geïnterviewd door  Peter Morley , een documentairemaker voor de  Britse  televisiezender  Associated-Rediffusion . Het resulterende gesprek was het enige gefilmde interview dat ze ooit gaf en werd uitgezonden als onderdeel van een programma genaamd Tyranny: The Years of Adolf Hitler. Ze sprak vooral over Hitlers jeugd en weigerde zich te laten meeslepen door politieke kwesties. Beelden hiervan en een eigentijds interview met Peter Morley werden opgenomen in de televisiedocumentaire The Hitler Family uit 2005 (originele Duitse titel Familie Hitler. Im Schatten des Diktators), geregisseerd door Oliver Halmburger en Thomas Staehler.

Dood en begrafenis
Paula stierf op 1 juni 1960, op 64-jarige leeftijd, het laatst overgebleven lid van Hitlers naaste familie. Ze werd begraven in het Bergfriedhof in Berchtesgaden / Schönau onder de naam Paula Hitler. In juni 2005 werden de houten grafmarker en overblijfselen naar verluidt verwijderd en vervangen door een andere begrafenis, een gangbare praktijk op Duitse begraafplaatsen nadat twee of meer decennia zijn verstreken. In mei 2006 werd echter gemeld dat de grafmarker was teruggebracht naar het graf van Paula en dat er een tweede marker was toegevoegd, wat wijst op nog een recentere begrafenis op dezelfde plek.

Angela Franziska Johanna Hammitzsch 
 ( née  Hitler , 28 juli 1883 – 30 oktober 1949)
was de oudere halfzus van  Adolf Hitler . Door haar eerste echtgenoot, Leo Raubal Sr, was ze de moeder van  Geli Raubal.
 
Angela Hitler werd geboren in  Braunau ,  Oostenrijk-Hongarije, het tweede kind van  Alois Hitler Sr.  en zijn tweede vrouw, Franziska Matzelsberger. Haar moeder stierf het volgende jaar. Zij en haar broer Alois Hitler, Jr. werden opgevoed door hun vader en zijn derde vrouw  Klara Pölzl. Haar halfbroer, Adolf Hitler, werd zes jaar na haar geboren en ze groeiden heel hecht. Ze is de enige van zijn broers en zussen die in  Mein Kampf wordt genoemd.
Angela’s vader stierf in 1903 en haar stiefmoeder stierf in 1907, met een kleine erfenis die ze achterliet. Op 14 september 1903 [1] [2] trouwde ze met Leo Raubal (11 juni 1879 – 10 augustus 1910), een junior belastinginspecteur, en beviel  op 12 oktober 1906 van een zoon,  Leo . Op 4 juni 1908 beviel Angela. aan  Geli en in 1910 aan een tweede dochter, Elfriede (Elfriede Maria Hochegger, 10 januari 1910 – 24 september 1993). Haar man stierf in 1910.
Weduwe
 Na  de Eerste Wereldoorlog verhuisde ze naar  WenenWalter Langer ’s oorlogsrapport  The Mind of Adolf Hitler , een  OSS-  profiel van de Hitler-familie, schetst een positief beeld van Angela in deze periode en beschrijft haar als “een behoorlijk fatsoenlijke en ijverige persoon”.
Er wordt gezegd dat ze manager werd van Mensa Academia Judaica, een pension voor  Joodse  studenten, waar ze degenen die onder haar hoede  stonden eens verdedigde tegen  antisemitische relschoppers. Langer: “Sommige van onze informanten kenden haar in deze tijd en melden dat Angela tijdens de studentenrellen de Joodse studenten verdedigde tegen aanvallen en de Arische studenten bij verschillende gelegenheden met een club van de trappen van de eetzaal afsloeg. Ze is een vrij grote, sterke boer type persoon die goed in staat is actief deel te nemen. “[3]
Angela had tien jaar lang niets van Adolf vernomen toen hij in 1919 weer contact met haar opnam. In 1924 werd Adolf opgesloten in  Landsberg ; Angela maakte de reis vanuit Wenen om hem te bezoeken. In 1928 verhuisden zij en Geli naar de  Berghof  in  Obersalzberg  bij  Berchtesgaden , waar ze zijn huishoudster werd en later de leiding kreeg over het huishouden bij de uitgebreide retraite van Hitler. Geli pleegde  zelfmoord  in 1931.

Angela bleef na Geli’s dood voor haar halfbroer werken, maar ze keurde Hitlers relatie met Eva Braun sterk af  . [4] Uiteindelijk verliet ze Berchtesgaden en verhuisde naar  Dresden .

Lees ook:   Schuman resonantie missing link gezondheid
Hertrouwen
Op 18 februari 1936 trouwde ze met architect Professor Martin Hammitzsch (22 mei 1878 – 12 mei 1945), die de beroemde  sigarettenfabriek Yenidze in  Dresden ontwierp  en later directeur werd van de Staatsschool voor Bouwconstructie in Dresden.
Op 26 juni 1936 keerde het echtpaar terug naar Passau. Toen ze het huis aan de rivier de Inn bezochten, waar Angela als kind had gewoond, lieten ze een vermelding achter in het gastenboek, zo meldde de plaatselijke krant. [5]
Hitler keurde het huwelijk blijkbaar af en verwees naar zijn halfzus als “Frau Hammitzsch”. [4] Het lijkt er echter op dat Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog het contact met haar herstelde  , omdat Angela zijn tussenpersoon bleef voor de rest van de familie met wie hij geen contact wilde hebben. In 1941 verkocht ze haar memoires van haar jaren bij Hitler aan de  Eher-Verlag , wat haar 20.000  Reichsmark opleverde .

In het voorjaar van 1945 – na de vernietiging van  Dresden  tijdens de massale bomaanslag van  13/14 februari  – verhuisde Adolf Hitler Angela naar Berchtesgaden om te voorkomen dat ze door de Sovjets gevangen zou worden genomen  . Ook leende hij haar en zijn jongere zus  Paula  meer dan 100.000  Reichsmark . In Hitler’s  Last Will and Testament garandeerde hij Angela een maandelijks pensioen van 1.000  Reichsmark . Het is onzeker of ze ooit betalingen heeft ontvangen. Haar tweede echtgenoot pleegde zelfmoord kort na de definitieve nederlaag van Duitsland. [6]

Na de oorlog had
Hitler blijkbaar een lage mening over de intelligentie van zijn beide zussen en noemde ze “domme ganzen”. [4] Toch sprak ze zelfs na de oorlog zeer lovend over hem en beweerde dat noch haar broer, noch zijzelf iets van de Holocaust wist  . Angela Hitler stierf  op 30 oktober 1949 aan een  beroerte in de stad  Hannover, Duitsland . [6]
Familie
Haar zoon, Leo, had een zoon – Peter (geb. 1931), een gepensioneerde ingenieur die in Linz, Oostenrijk woont. Angela’s dochter Elfriede trouwde op 27 juni 1937 in Düsseldorf met de Duitse advocaat Ernst Hochegger  ; [7] [8] [9] ze kregen een zoon, Heiner Hochegger (geboren in januari 1945). [10]
Film portretten
Ze wordt gespeeld door  Helene Thimig  in de film uit 1944  The Hitler Gang . In de miniserie Hitler: The Rise of Evil uit 2003  wordt ze gespeeld door Julie-Ann Hassett.
In de Franse komedie L’as des as uit 1982  wordt Angela Hitler afgeschilderd als de verzorger van Hitler’s  Obersalzberg-  residentie. Ze wordt in sleur gespeeld door  Günter Meisner , dezelfde acteur die Hitler speelt.

https://www.revolvy.com/topic/Angela-Hitler

Klara Hitler (Pölzl) – Eva Hitler (Braun) – Ilse Braun – Greta Berlinghoff (Braun) – Angela Kasner “Merkel” (Hitler)

Ilse Braun  (1909 – 1979) was een van de twee zussen van  Eva Braun . Geboren in

München , Ilse was de oudste  dochter van onderwijzer Friedrich “Fritz” Braun en naaister Franziska “Fanny” Kronberger.
Ze werd de schoonzus van nazi-dictator Adolf Hitler  na zijn huwelijk met Eva op 29 april 1945, minder dan 48 uur voordat het echtpaar   op 30 april 1945 samen zelfmoord pleegde [1] 

Braun verliet het huis van haar ouders in 1929 en nam een ​​positie in als assistent van Martin Levy Marx, een  joodKNO-  arts en chirurg. Ze kreeg een kamer op het kantoor van haar werkgever en verliet zijn dienst pas toen hij voorbereidingen trof om in 1937 naar de Verenigde Staten te emigreren in het licht van vervolging van joden in  nazi-Duitsland . Niet-Arische artsen waren in april 1933 uitgesloten van betalingen op grond van het nationale ziektekostenverzekeringsplan en het aannemen van de  wet ter bescherming van Duits bloed en Duitse eer  in 1937 betekende dat hij en Braun het risico liepen te worden gearresteerd op beschuldiging van “het verontreinigen van de race” . [2]
Eva overdosis op 28 mei 1935 tijdens een zelfmoordpoging. [a]  Ilse ontdekte haar die avond, gaf eerste hulp en belde een dokter. [4]  Ilse verwijderde de relevante pagina’s uit Eva’s dagboek om Eva’s relatie met Hitler te beschermen;
uit het dagboek bleek dat hij onvoldoende tijd voor Eva had vrijgemaakt. [5] [6]  Dit was de tweede zelfmoordpoging van Braun – ze had zichzelf in augustus 1932 neergeschoten. [7]
Braun begon  op 15 maart 1937 te werken in het Berlijnse kantoor van  Albert Speer . Speer, een architect, was zojuist benoemd tot algemeen bouwinspecteur voor de Reichshoofdstad. Braun was een van zijn eerste werknemers. Ze verliet Speer’s dienst en trouwde in oktober van datzelfde jaar met een man genaamd Höchstetter. Braun en Höchstetter scheidden na drie jaar huwelijk. [3]  Na zijn afstuderen aan een journalistiek programma, begon Braun te werken als redacteur bij  Deutsche Allgemeine Zeitung , een conservatieve krant. Ze hertrouwde in 1941 met een man genaamd Fucke-Michels en verhuisde naar  Breslau , waar ze in dienst was van de  Schlesische Zeitung . [8]
Braun was niet betrokken bij de politiek. In tegenstelling tot haar zussen Eva en  Gretl was ze geen lid van Hitler’s binnenste kring of een regelmatige bezoeker van de  Berghof  in  Beieren , hoewel ze daar aan het einde van de oorlog vluchtte. [9]  Ze hield van dansen en werd Europees amateurkampioen in stijldansen. [10]  Braun woonde met haar moeder in het  ouderlijk huis in  Ruhpolding  in  Opper-Beieren na de dood van haar vader in 1964. [11]  Ze stierf aan kanker in München in 1979 en wordt daar begraven, naast haar nichtje Eva Fegelein (dochter van  Gretl Braun ). [12]  Ze had geen kinderen.Margarete Berta “Gretl” Braun (31 augustus 1915 – 10 oktober 1987) was een van de twee zussen van Eva Braun. 

Ze was lid van de binnenste sociale kring van  Adolf Hitler  aan de  Berghof . Braun trouwde met SS- GruppenführerHermann Fegelein , een verbindingsofficier bij de staf van Hitler, op 3 juni 1944. Fegelein werd in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog beschoten wegens desertie.
Braun was de jongste van drie dochters van lerares Friedrich “Fritz” Braun en naaister Franziska “Fanny” Kronberger. [1]  Nadat ze op  zestienjarige leeftijd de middelbare school in  Medingen had verlaten [2]  werkte ze als bediende bij het fotografiebedrijf van  Heinrich Hoffmann , de officiële fotograaf van de  nazi-partij , die ook haar zus Eva in dienst had. [3]  Hitler voorzag de zusters in augustus 1935 van een appartement met drie slaapkamers in München,  [4]  en het jaar daarop van een villa in  Bogenhausen [5]
Hun vader was niet blij met deze regeling en schreef om er tegen te protesteren. [6]  De zussen waren enthousiaste fotografen; in 1943 ging Gretl naar de Beierse Staatsschool voor Fotografie. [3]
Braun bracht veel tijd met Eva door op Hitler’s Berghof in de Obersalzberg van de Beierse Alpen , waar ze de formele sfeer verlevendigde door plezier te hebben, te roken en te flirten met de verzorgers. [7] Volgens Hitlers secretaris, Traudl Junge , legde Hitler haar uitvoerig uit waarom hij een hekel had aan roken, maar ze gaf de gewoonte niet op. Gretl viel voor Hitlers SS-adjudant Fritz Darges [8]maar hij werd plotseling door Hitler ontslagen en uitgezonden naar een eenheid aan het oostfront na een ongehoorzaam commentaar op een bijeenkomst in 1944. [9]
 
Op 3 juni 1944 trouwde ze met SS- Gruppenführer Hermann Fegelein , die de verbindingsofficier van  Reichsführer-SS Heinrich Himmler was in Hitlers staf. Hun bruiloft vond plaats in het  Mirabell-paleis  in  Salzburg  met Hitler, Himmler en  Martin Bormann  als getuigen. [10]  Haar zus Eva maakte alle huwelijksarrangementen. Een huwelijksreceptie op de Berghof en een feest in het  Adelaarsnest  in  Obersalzberg  duurden drie dagen. [11]  Het huwelijk gaf Hitler een formele link met Eva en een reden om haar op te nemen in openbare functies. [12]   Fegelein was een bekende playboy en had veel buitenechtelijke affaires. [13]
Drie dagen na de bruiloft van Gretl vonden de landing in  Normandië  plaats. Het sociale toneel op de Berghof eindigde effectief op 14 juli 1944 toen Hitler naar zijn militaire hoofdkwartier vertrok en nooit meer terugkeerde. [7]  Op 19 januari 1945 arriveerden Gretl en Eva bij de  Reichskanzlei  in Berlijn, maar ze vertrokken op 9 februari naar Berchtesgaden. [14]  Eva keerde later alleen terug. Op 23 april schreef ze haar laatste brief aan Gretl en stuurde haar een verzoek om al haar handelspapieren te vernietigen, maar de persoonlijke correspondentie te bewaren of te begraven. Geen van deze documenten is gevonden. [15]
Gretl was zwanger en nog steeds op de Berghof toen haar man op 28 april 1945 werd gearresteerd wegens desertie in een appartement in Berlijn, omdat ze vermist was geraakt in de  Führerbunker . [13]
Op 5 mei 1945 beviel Gretl in Obersalzberg van een dochter, die ze Eva Barbara noemde ter nagedachtenis aan haar zus. Eva Barbara pleegde zelfmoord in 1971, nadat haar vriend was omgekomen bij een auto-ongeluk. [20] [21]
Gretl Braun trouwde op 6 februari 1954 in München met Kurt Berlinghoff. Ze stierf op 10 oktober 1987 in  Steingaden , Beieren, 72 jaar oud. [20]   
 https://en.wikipedia.org/wiki/Gretl_Braun

Carl Clauberg,  een Duitse arts uit het nazistische Duitsland, de “engel des doods” zoals hij bekend was, werd gearresteerd en veroordeeld voor zijn misdaden tegen de menselijkheid, na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Zeven jaar later werd hij echter vrijgelaten omdat hij erkend als de “vader” van de kunstmatige inseminatie….
In zijn dossiers wordt ook de geboorte van Angela Merkel in het voormalige Oost-Duitsland op 20 april 1954 vermeld. Er wordt gezegd dat Carl Clauberg nog steeds uit de oorlog bevroren monsters van het sperma van mannen bewaarde, waaronder ook Adolf’s ‘Hitler!
Hij gebruikte als draagmoeder, de jongere? zus van de vrouw van de Duitse dictator Eva Braun, die na zijn dood de dochter van Hitler baarde.

Lijst van familieleden

 • Adolf Hitler  (1889–1945)
 • Eva Braun  (1912–1945), vrouw
 • Alois Hitler, Sr.  (1837–1903), vader
 • Klara Hitler  (1860-1907), moeder
 • Alois Hitler Jr. ( Matzelsberger) (1882–1956), elder half-brother
 • Angela Hitler  (1883–1949), oudere halfzus
 • Vier van Adolf’s broers en zussen stierven in de kindertijd of in de vroege kinderjaren aan ziekten:
 • Gustav Hitler (1885–1887), stierf aan  difterie
 • Ida Hitler (1886–1888), stierf aan difterie
 • Otto Hitler (1892-1892), stierf aan  hydrocephalus
 • Edmund Hitler (1894–1900), stierf aan  mazelen

ttps://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_family

Maak kennis met de  echte Adolf Hitler !!


Hitler was een Rothschild !!


Adolf (Rothschild) Hitler (1889-1945). Dictator van Duitsland van 1933 tot 1945

Alois (Rothschild) Hitler (1837-1903).

Alois Hitler, vader van Adolf, was de onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber en Baron Rothschild.

‘Er zijn mensen die serieus betwijfelen of Johann Georg Hiedler de vader van Alois was. Thyssen en Koehler beweren bijvoorbeeld dat kanselier Dollfuss de Oostenrijkse politie had bevolen een grondig onderzoek naar de familie Hitler uit te voeren. Als resultaat van dit onderzoek er werd een geheim document opgesteld dat bewees dat Maria Anna Schicklgruber in Wenen woonde op het moment dat ze zwanger werd .   Op dat moment werkte ze als bediende in het huis van baron Rothschild. Zodra de familie haar zwangerschap ontdekte, werd ze teruggestuurd naar haar huis in Spital waar Alois werd geboren. Als het waar is dat een van de Rothschilds de echte vader is van Alois Hitler, dan zou Adolf een kwartjood worden. Volgens deze bronnen wist Adolf Hitler van het bestaan ​​van dit document en het belastende bewijs dat het bevatte. Om het te verkrijgen, veroorzaakte hij gebeurtenissen in Oostenrijk en initieerde hij de moord op Dollfuss. Volgens dit verhaal had hij het document destijds niet verkregen sinds Dollfuss het had uitgescheiden en had hij Schuschnigg op de hoogte gebracht van de verblijfplaats, zodat de onafhankelijkheid van Oostenrijk bij zijn dood verzekerd zou blijven. Er zijn verschillende verhalen over dit algemene karakter in omloop. (Langer,  The Mind of Adolf Hitler , p.107). “
De superrijke families zoals de Rockefellers, Rothschilds en Roosevelts die allemaal met elkaar trouwen en buitenstaanders zijn niet welkom. Ze geloven dat de VS een erfelijk MONARCHIE zouden moeten zijn met  hun  familieleden als koningen en koninginnen !!
Door al hun recessieve genen zit de waanzin niet in die families ….. het galoppeert !!

“Hitler het boze genie !! ??”

 
Hitler werd verondersteld een slechte GENIUS te zijn die de wereld wilde veroveren.
Laten we naar zijn rapportkaart kijken om te zien of dit waar was:
Hitler’s Secondary School Report Card.
Moreel gedrag … 3, zeer bevredigend
IJver … 4, onregelmatig
Religieuze instructie …. 4, voldoende Duits …. 5, onder de maat
Geografie ….. 4, voldoende Geschiedenis …. 4, voldoende.
Afkorting … 5, onder de maat Wiskunde …. 5, onder de maat
Chemie …. 4, voldoende Tekenen uit de vrije hand …. 2, goed
Fysica …. 3, zeer onbevredigend Gymnastiek …. 1, uitstekend

______

Mein Kampf is niet geschreven door Hitler, maar door een katholieke priester genaamd Bernhardt Stempfle
‘Het was een priester,  vader  [Bernhardt]  Stempfle  [ die  volgens Otto Strasser in zijn Hitler en ik lid was van de Orde van Sint Jerome  ], niet Hitler, die Mein Kampf echt schreef  .’ {12}
 • Leo H. Lehmann,  ^ 1944 Iers- Amerikaanse ex-priester
“De Führer was aan de macht gekomen dankzij de stemmen van het Katholieke Zentrum [ Centrumpartij onder toezicht van  jezuïet Ludwig Kaas ], slechts vijf jaar vóór [ 1933 ], maar de meeste cynisch onthulde doelstellingen in Mein Kampf waren al gerealiseerd; dit boek . . . is geschreven door de  jezuïet  [ gecontroleerde ]  vader  [ Bernhardt ]  Stempfle  en ondertekend door Hitler. Voor . . . het was de Sociëteit van Jezus die het beroemde Pan-Duitse programma zoals beschreven in dit boek heeft geperfectioneerd, en de Führer heeft het onderschreven. ” {13}  Zelfs  Stempfle’s Wikipedia-pagina  zegt dat hij het heeft “geholpen”.
______
Genealogie en chronologie van de jeugd van Adolf Hitler.

 

Lees ook:   "It Will Be The End Of Energy Companies" | The FORBIDDEN Technology of Nikola Tesla
Datum
Evenement
1837 Geboorte van Alois Schicklgruber, Adolf’s vader, als de onwettige zoon van Maria Anna Schicklgruber en Baron Rothschild.
1842 Huwelijk van Alois ‘moeder met Johann Georg Hiedler.
1847 Overlijden van Maria Anna Hiedler.
1850 Alois Schicklgruber in de leer bij een schoenmaker in Wenen, Oostenrijk.
1855 Alois Schicklgruber in dienst genomen door Board of Inland Revenue.
1857 Johann George Heidler, de stiefvader van Alois, dit.
1873 Alois Schicklgruber trouwt met Anna Glassl (geen kinderen).
1876 De naam van Alois Schicklgruber veranderde in Hitler.
1880 Alois is door overspel gescheiden van zijn vrouw met Franziska Matzelsberger.
1882 Franziska Matzelsberger baart Alois een zoon, ook wel de naam Alois gegeven.
1883 Overlijden van Alois ‘eerste vrouw, Alois trouwt met Franziska Matzelsberger, Angela Hitler geboren.
1884 Dood van de tweede vrouw van Alois.
1885 Alois ‘derde huwelijk met Klara Pölzl, kleindochter van Johann Nepomuk Hiedler, broer van de overleden stiefvader van Alois.
1889 Adolf Hitler geboren, het vierde kind van de derde vrouw van zijn vader, in Braunau, Oostenrijk,
1895 Adolf gaat eerst naar school.
1896 Geboorte van Adolf’s zus Paula.
1900 Adolf gaat naar de middelbare school.
1905 Adolf verlaat de school en woont bij zijn moeder. Wordt goede vrienden met August Kubizek.
1908 Adolf gaat in Wenen wonen, gevolgd door zijn goede vriend Gustl Kubizek.
1909 Adolf woont in Hostel for Homeless in Wenen.
1910 In het voorjaar meldt het zich niet voor onderzoek vóór militaire dienst.
1911 Overlijden van de tante van Adolf, Johanna Pölzl. Als hij zich niet opnieuw voor het leger meldt, moet hij afstand doen van zijn wezenpensioen.
1912 Meldt zich niet voor de derde keer voor militaire training.
1913 24e. Mei, Adolf vertrekt naar München. In augustus wordt hij gedetacheerd als militaire deserteur.
1914 Afgewezen voor militaire dienst in Salzburg.
1923 De mislukte Hitler-Putsch.
1924 De Beierse autoriteiten overwegen hem naar Oostenrijk te deporteren .
1925 Op 30 april heeft Adolf op eigen verzoek het Oostenrijkse staatsburgerschap ontnomen

 

Daar heb je het . . . Adolf verliet Wenen en ging om één reden naar München:
om de tocht te vermijden. . . .
De man die miljoenen in de strijd naar hun dood stuurde, was een tovenaar.
( Een persoon die  illegaal  tracht te vermijden,  de verplichte  militaire dienst (het  ontwerp ) )
De kamergenoot van Hitler tijdens zijn Weense tijd was Gustl Kubizek.
Hij zei dat Hitler nooit een boek las, nooit naar de bibliotheek ging en zijn schetsen waren verschrikkelijk !! Hoe kwam het toen dat hij een boek schreef met de titel  Mein Kampf,  dat een bestseller werd?
Mein Kampf  is geschreven door een jezuïetenpriester, pater Staempfle genaamd . 1
Hitler de domkop was het gereedschap van veel sluwere mannen. …
Hitler had maar één talent: hij was een goede spreker in het openbaar en wist de massa te harangueren. Als zoon van een ambtenaar had Hitler in Wenen een goede baan kunnen krijgen als hij tot werken was geneigd.
Warrant voor de arrestatie van Hitler als een ontduiker in Oostenrijk
ONDERZOEKSBLAD
Naam: Adolf Hietler (sic).
Lotnummer 163.
Geboortejaar: 20.4.1889.
Ouders: Alois en Klara Pölzl.
Parish of Domicile: III-298 Linz.
Andere bijzonderheden: tante Joanna Pölzl, onafhankelijk, Urfahr, Blutengsse 9.
Stappen die zijn genomen om de deserteur te arresteren: nog geen.
Op 22 augustus rechercheur Zauder van de Linz. Gemeentelijke politie meldde:

‘Adolf Hietler verschijnt niet in de politieregisters hier of in Urfahr, en onderzoeken elders hebben zijn adres niet opgeleverd.’


Het eerste dat Hitler deed toen hij Oostenrijk binnenviel, was het vinden en in beslag nemen van zijn conceptverslagen. Dat was waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom hij zijn vaderland binnenviel. !!

Interessante opmerkingen
Als we ons realiseren dat hij een Rothschild was, kunnen we begrijpen waarom Hitler de domkop uit het niets kon komen en kanselier van Duitsland kon worden.
Hitlers zus Paula was geestelijk gehandicapt. . . maar ze had nog steeds meer hersens dan haar broer !!
De andere zoon van Hitler’s vader, Alois, verliet het gezin in 1896 en ging in Parijs als ober werken. Riep het “zwarte schaap” van de familie. Onterfd, dwz alleen het wettelijke minimum van zijn erfenis ontvangen. Hij trouwde met een Iers meisje en kreeg een zoon genaamd William Patrick Hitler. . . . Alois had geen betrekkingen met Adolf, de politieke leider.

Referenties
Jetzinger, Franz Dr.  Hitler’s Jeugd , Hutchinson & Co., Londen, 1958. Dr. Jetzinger werd geboren en bracht het grootste deel van zijn leven door in Braunau in de Inn: de geboorteplaats van Hitler.
Net als Nerin E. Gun werd prof. Jetzinger gearresteerd door de Gestapo, die verwoed op zoek was naar Hitlers ontbrekende conceptverslagen.
Lundberg, Ferdinand. America’s 60 Richest Families , The Vanguard Press, New York, 1937.
Langer, Walter, C.  The Mind of Adolf Hitler , New American Library, New York, 1972.
Parijs, Edmond. Geheime geschiedenis van de jezuïeten , Chick Pub., 1987
Springmeier, Fritz. Bloodlines of the Illuminati , Ambassador House, Austin, Texas, 2002.
Het antwoord is ja.   Ontsnapte Hitler naar Argentinië met een dochter genaamd Angela?
Het antwoord is ja. 
IS DE ANGELA MERKEL VAN DUITSLAND ECHT HITLERS DOCHTER?

Adolf Hitler en zijn dochter Angela

Met de release van Top Secret FBI-bestanden van Wiki Leaks bevestigen deze officiële FBI-documenten dat ’s werelds meest beruchte leider daadwerkelijk aan Duitsland ontsnapte en een vredig leven  leidde in de uitlopers van het  Andesgebergte in Zuid-Amerika en een dauighter genaamd ANGELA.

Nieuw vrijgegeven FBI-documenten bewijzen dat de regering wist dat Hitler leefde en leefde in het Andesgebergte, lang na de Tweede Wereldoorlog.
Bekijk het verhaal van Adolf Eichmann die in de jaren zestig in Argentinië woonde

. Lees dit volledige artikel om de schokkende waarheid te leren dat Angela Merkel echt de dochter is van de meest kwaadaardige dictators die de wereld ooit heeft gezien: Adolf Hitler.


_


Op 30 april 1945 pleegde Adolf Hitler geen zelfmoord in zijn ondergrondse bunker.
Zijn dooble werd later ontdekt en geïdentificeerd door de Sovjets voordat hij met spoed naar Rusland werd teruggebracht. Is het een feit dat de Sovjets al die tijd hebben gelogen en dat die geschiedenis moet worden herschreven omdat de vrijgave van de FBI-documenten en veel bewijs de schokkende waarheid bewijzen.

Onlangs vrijgegeven vrijgegeven gelekte WIKI Leaks Top Secret FBI-documenten tonen aan dat niet alleen de zelfmoord van Hitler en Eva Braun nep was , het beruchte paar had mogelijk hulp gekregen van de directeur van het Amerikaanse OSS-kantoor in Zwitserland – en de man die later de eerste zou worden Directeur van Central Intelligence, Allen Dulles.

In een FBI-document uit Los Angeles wordt onthuld dat de dienst goed op de hoogte was van een onderzeeër die de Argentijnse kust opvaart en hoge nazi-functionarissen en Adolf Hitler afzet.

Nog verbazingwekkender is het feit dat de FBI wist dat Adolf Hitler in feite in de uitlopers van de Andes woonde.


Nu met deze informatie hieronder, legt het zoveel uit dat het nergens op sloeg.

Allereerst heeft de Duitse regering onder Merkel miljarden dollars aan herstelbetalingen aan de zionistische kazaren uitbetaald en heeft het enorme Duitse structuren die zionistisch gerelateerde faciliteiten zijn, verspreid over het Duitse land.

We ontdekten ook dat Angela enkele ernstig minachtende opmerkingen maakte over Amerika en zijn stazi nazi-politiestaat, die we eerder publiceerden. Dus, gezien haar connecties met de familie Rothschild, waarom maakt ze de VS kleinerend en vergelijkt ze het met nazi-Duitsland, waar haar eigen vader, als dat is wat je Hitlers sperma wilt noemen, beledigd was voor het doen van allerlei slechte dingen, onder bevel van de Rothschild internationale bankiers .

Angela is het resultaat van de droom van de bankiers om de controle over reproductieve rechten over te nemen en kinderen op te voeden door de staat, en ze haalde de top omdat ze een goede student was van diezelfde bankiers.


Het vierde rijk


Aangezien de VS Rothschild-biedingen doet in het Midden-Oosten en elders, zoals de NSA-spionage, waarom gebruiken ze haar dan in het bijzonder om de VS op te zetten voor WO III?
We kennen het spelplan en zijn niet van plan ermee akkoord te gaan.
Wat er ook gebeurt, iedereen weet wie er achter het gordijn zit en er is geen enkele hoeveelheid valse markeringen waardoor we slecht worden tegen iemand anders dan de bankiers en hun poppen, de Khazar International Zionistische bankiers, en dat zijn de enige mensen die we WW zullen doen III tegen. Dus ze hebben Angela verspild, aangezien de game aan de gang is en we nu alle spelers kennen.Wat een verspilling.

Het duurde niet lang voordat er fouten in de theorie opdoken. Terwijl verder historisch onderzoek werd uitgevoerd, begonnen er geruchten te circuleren die de zelfmoordtheorie in twijfel trokken met claims over de ontsnapping van Hitler naar Argentinië – vooral met nieuws over waarnemingen van Duitse U-boten voor de Argentijnse kust.

Revealed zal de vrijgegeven rapporten en ooggetuigenverslagen van Hitlers leven in Argentinië onderzoeken om de laatste jaren van de dictator te herscheppen . Ondanks de intense geheimhouding waaronder hij leefde, zagen en werkten velen voor Hitler. Revealed zal de verontrustende mogelijkheid bieden dat een van ’s werelds meest kwaadaardige mannen zijn laatste jaren in totale rust mocht doorbrengen.

In 1945 was de wereld ervan overtuigd dat Adolf Hitler en zijn minnares Eva Braun zelfmoord hadden gepleegd in een Berlijnse bunker, hoewel deze theorie niet over de juiste documentatie en bewijzen beschikte. Het duurde niet lang voordat er fouten in de theorie opdoken. Terwijl verder historisch onderzoek werd uitgevoerd, begonnen er geruchten te circuleren die de zelfmoordtheorie in twijfel trokken met claims over de ontsnapping van Hitler naar Argentinië – vooral met nieuws over waarnemingen van Duitse U-boten voor de Argentijnse kust.
 

_______

Derde Rijk , officiële  nazi- aanduiding  voor het regime in  Duitsland  van januari 1933 tot mei 1945, als vermoedelijke opvolger van het  middeleeuwse  en vroegmoderne  Heilige Roomse Rijk  van 800 tot 1806 (het Eerste Rijk) en het  Duitse Rijk  van 1871 tot 1918 (de Tweede rijk).
______

Het Coudenhove-Kalergi-plan van de Europese Unie – DEEL 1

 

Graaf Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi

Praktisch idealisme
(Praktisch idealisme)

De racistische en supremacistische wortels
van de
ideologie achter de Europese Unie
Engelse vertaling van selecties van praktisch idealisme 

Door graaf Richard N. Coudenhove Kalergi – gepubliceerd in Wenen 1925.

 
Europeanen worden negroïde bastaarden 

De man van de toekomst wordt een bastaard. De races en klassen van vandaag zullen verdwijnen door het verdwijnen van ruimte, tijd en vooroordelen.
Het Euraziatisch-negroïde ras van de toekomst, dat qua uiterlijk lijkt op dat van de oude Egyptenaren, zal de diversiteit van mensen vervangen door een diversiteit aan individuen. [22]
Het christendom, ethisch voorbereid door de joodse essays (Johannes), geestelijk voorbereid door de joodse Alexandriërs (Philo), werd opnieuw geboren jodendom. Voor zover Europa christelijk is, is het in spirituele zin Joods, voor zover Europa moreel is, is het Joods.
Bijna alle Europese ethiek is geworteld in het jodendom. Alle protagonisten voor een religieuze of niet-religieuze christelijke moraal, van Augustinus tot Rousseau, Kant en Tolstoj, waren  in spirituele zin joden  [Wahljuden] . Nietzsche is de enige niet-jood, de enige Europese heidense moralist. 

Angela Merkel ontving de COUDENHOVE-KALERGI-PRIJS in 2010, 31 oktober 2015

Honderden Duitsers proberen verraad in te dienen tegen Angela Merkel over migratiebeleid
Het federale parket in Karlsruhe, Duitsland, heeft meer dan 400 brieven ontvangen

“Honderden Duitsers proberen een aanklacht in te dienen tegen  bondskanselier Angela Merkel en beschuldigen haar van verraad door de  grenzen van Duitsland open te stellen voor massamigratie.  Het federale parket in Karlsruhe, Duitsland, heeft meer dan  400 brieven ontvangen met het verzoek om een ​​onderzoek in te stellen” in kanselier  Merkel, de gekozen leider van de Duitse regering wegens hoogverraad.

De klachten verwijzen naar het besluit van de kanselier om de grenzen van de natie in september open te stellen  voor alle nieuwkomers, sinds ze beweren dat “een  ongehinderde stroom vluchtelingen Duitsland binnenstroomt”.     Onder de Duitse wet, iedereen die probeert de verandering in de Duitse republiek te beïnvloeden  of de grondwettelijke orde met geweld of dreiging van geweld te beschadigen is schuldig aan hoogverraad.

De brief, waarvan er dagelijks nog tientallen door de officier van justitie worden  ontvangen en wordt  gereproduceerd  door het tijdschrift Compact  , dringt erop aan dat de overstroming door migranten aan de voorwaarden voldoet, aangezien de  demografische veranderingen het bestaan ​​van de republiek veranderen. Bij de introductie van de pro-forma brief biedt Compact een citaat aan dat gewoonlijk wordt toegeschreven aan de Amerikaanse grondlegger Thomas Jefferson, die de actie rechtvaardigt  : “Wanneer onrechtvaardigheid wet wordt, wordt verzet plicht,  en voegt toe:” nu staat alles op het spel “.
 1. https://graviolateam.blogspot.com/p/adolf-hitler-nazi-jew.html
 2. http://graviolateam.blogspot.com/2017/03/the-dark-nazi-roots-of-brussels-eu.html
 3. http://graviolateam.blogspot.com/p/02242012-will-angela-merkel-daughter-of.html
 4. http://graviolateam.blogspot.com/p/the-complete-history-of-house-of.html
 5. https://graviolateam.blogspot.com/2019/02/the-hidden-history-of-incredibly-evil.html
 6. https://graviolateam.blogspot.com/2019/03/jews-murdered-czar-nicholas-stole.html
 7. https://graviolateam.blogspot.com/p/02242012-will-angela-merkel-daughter-of.html
 8. https://graviolateam.blogspot.com/p/blog-page_52.html
 9. https://graviolateam.blogspot.com/p/he-khazarian-conspiracy-that-rules-world.html
 10. https://graviolateam.blogspot.com/p/saving-their-sworn-enemy-heartstopping.html
 11. https://graviolateam.blogspot.com/p/the-adolf-eichmann-trial-adolf-eichmann.html
 12. https://graviolateam.blogspot.com/p/the-european-unions-coudenhove-kalergi.html
 13. https://graviolateam.blogspot.com/p/the-girls-from-brazil-one-of-my-recent_13.html
 14. https://graviolateam.blogspot.com/p/un-report-reveals-how-israel-is_12.html
 15. http://graviolateam.blogspot.com/2019/02/the-hidden-history-of-incredibly-evil.html
 16. http://graviolateam.blogspot.com/2019/04/american-pravda-amazon-book-censorship.html
 17. https://graviolateam.blogspot.com/p/the-six-million-jewish-holocaust-myth.html

Bron: https://graviolateam.blogspot.com/p/angela-merkel-lost-daughter-of-hitler.html

Verbaas je dus niet over die Farmaceutisch industrie die wil vaccineren tegen virussen die ze zelf creeren.
Of als je oud ziek en zwak bent ze wel even zullen zorgen dat je minder lang leeft…
Ze zijn nog steeds aan de macht nml.

En iedereen weet welke gruweldaden zij mensen aandeden in de tweede wereldoorlog, Verbaas je niet.

Alles is een mogelijkheid nml.

https://todayinhistory.blog/tag/alois-schcklgruber/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥