web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

The Great Reset, wat is dat eigenlijk?

e8ce8c3896b805b77ec9e439d3756814 AnGel-WinGs.nl

The Great Reset is niet bedoeld als in:
Grootse reset…
Groots.
Nee, het betekend gewoon:  De grote reset…!

Ze gaan iets enorm veranderen! Gewoon omdat er een groepje mensen zijn die dit wel oké vinden.
Daar misschien zelfs voor betaald krijgen.

Voor degenen die het misschien niet weten (en degenen die dat wel doen) is hier een inleiding over  The Great Reset.

Maak je veiligheidsgordels vast voor deze, want het is huiveringwekkender dan welke horrorfilm dan ook die je ooit hebt gezien. Je hebt je ‘gekke’ vriend op het werk er in een gesprek over horen praten. Misschien heb je het laatst kort op tv gehoord. En nu vraag je je af: “Wat is in vredesnaam The Great Reset?”

Maak kennis met het World Economic Forum (WEF)

Je hebt al eerder van het WEF gehoord  . Ze zijn het afgelopen jaar nogal wat in het nieuws geweest. De reden? Het Great Reset-initiatief. Het is daar dat een man met de naam Klaus Schwabb de show leidt. Schwabb heeft het WEF opgericht en is een van de machtigste mannen ter wereld.

Elk jaar organiseert het World Economic Forum een ​​evenement in een skiresort in de bergen van Zwitserland waar ‘de zelfverklaarde mondiale ”elite” bijeenkomt om mondiale problemen te bespreken die ze allemaal kunnen ‘oplossen’.

Over het algemeen  nodigt WEF 1500 mensen uit ongeveer 70 landen  uit. Alle aanwezigen spelen een belangrijke rol in verschillende sectoren van de samenleving, waarbij een groot deel van de uitgenodigden belangrijke spelers zijn in de wereld van politiek en bedrijfsleven. 

In 2020 bracht Schwabb een boek uit met de titel  COVID-19: The Great Reset , waarin hij zijn plannen uiteenzet voor wat volgens hem daarna moet gebeuren.
(Teveel Hungergames filmpjes gekeken waarschijnlijk)

Laten we het nu hebben over Agenda’s

Eerst moet je één ding begrijpen: het World Economic Forum en de Verenigde Naties marcheren hand in hand. Kortom, het zijn twee kanten van dezelfde medaille.

De Verenigde Naties kondigden eerder twee afzonderlijke agenda’s aan die griezelig veel op The Great Reset lijken en die veel van dezelfde componenten bevatten. Deze twee VN-agenda’s, Agenda 21 en Agenda 2030, bevatten plannen voor wat er tegen 2021 en 2030 op aarde moet gebeuren (er is trouwens ook een  Agenda 2050 ).

Agenda 2030  heeft publiekelijk geformuleerde doelen om rassen- en gendergelijkheid te bevorderen, wereldwijde armoede uit te bannen en geweld, haat en oorlog uit de wereld te bannen. Het stelt ook dat het het gebruik van natuurlijke hulpbronnen in elk land zal verminderen en de uitstoot van broeikasgassen in elk geïndustrialiseerd land zal verminderen. 

En hoe denk je dat Agenda 2030 die doelen zou bereiken?

Stel je bent een houthakker. Een wereldwijde organisatie heeft zojuist verklaard dat het niet langer is toegestaan ​​bomen te kappen om ‘het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te  verminderen’.  Je hebt nu geen baan en kunt het je niet veroorloven om je pasgeboren dochter te voeden.

Of, laten we zeggen dat je een boer bent. Een wereldwijde organisatie heeft zojuist verklaard dat uw koeien te veel methaan produceren. Ze worden allemaal geslacht en achtergelaten om te rotten in een veld (we komen later op het waarom). U bent nu een aanzienlijke investering, uw belangrijkste bron van inkomsten, kwijtgeraakt en u heeft geen baan meer. Boeren in niet-geïndustrialiseerde landen mogen vee fokken. Maar je bent een Amerikaan, dus jij mag dat niet.

Waarom? Omdat we  “de uitstoot van broeikasgassen  in elk geïndustrialiseerd land moeten verminderen  “.

Hier is nog een voorbeeld. Je bent een Amerikaan met onvervreemdbare rechten, een grondwet en de Bill of Rights. Je hebt de Onafhankelijkheidsverklaring en een lange geschiedenis van felle bescherming van vrijheid. Bescherming van de vrijheid vereist wapenbezit.

Maar nu is er een wereldwijde organisatie op jullie kust geland. Waarom? Om ‘geweld af te  schaffen’.  De organisatie beschouwt uw wapenbezit als een belemmering daarvoor. Daarom zal de organisatie  maatregelen  tegen u nemen om geweld af te schaffen.

 

The Great Reset neemt al deze ideeën op in zijn plannen

In het openbaar stelt het WEF dat  The Great Reset  gaat over het volledig vernieuwen van het kapitalisme.

“Elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden getransformeerd. Kortom, we hebben een ‘Great Reset’ van het kapitalisme nodig.” – Het WEF  [bron]

Het WEF zegt vooral graag dat ze het ‘stakeholderkapitalisme’ willen aanzetten ,  waarbij het grootste deel van de particuliere sector hand in hand met de overheid werkt. Ze zeggen dat dergelijke  “sterkere en effectievere regeringen zullen vereisen”.  Volgens het WEF zijn er menselijke en financiële kosten als het kapitalisme niet wordt aangepakt. [bron]

Hoe noem je het als de overheid alle particuliere bedrijven bezit en controleert?

Communisme. Je noemt dit dus communisme.

En wat gebeurt er als het kapitalisme sterft?

Zoals Ayn Rand opmerkte in haar uitstekende boek  Capitalism: The Unknown Ideal , is de mens op deze aarde zonder kapitalisme gebonden. Het is onlosmakelijk verbonden met echte menselijke vrijheid. Collectivisme leidt elke keer weer tot steeds verdergaande slavernij.

De vierde industriële revolutie

Een belangrijk onderdeel van  The Great Reset  is een term die Schwabb in december 2015 bedacht: de vierde industriële revolutie. De beste manier om het te beschrijven is door The Matrix ,  Minority Report  en Will Smith’s  I, Robot te combineren  .

Volgens Schwabb is het doel van  De Vierde Industriële Revolutie  “Alomtegenwoordige, mobiele supercomputing. Intelligente robots. Zelfrijdende auto’s. Neurotechnologische hersenverbeteringen. Genetische bewerking. Het bewijs van dramatische verandering is overal om ons heen, en het gebeurt met exponentiële snelheid.”

Kortom, Schwabb wil van de wereld een digitaal mekka maken

Misschien geeft u niets om de bovenstaande “verbeteringen” – ze storen u niet? Nou, laten we verder gaan om dieper te graven.

(Schwab kan dit trouwens wel willen maar tegen die tijd zal hij niet meer in leven zijn, dus wat is zijn doel hierbij? En waarom zouden we modernisering zo snel willen en waarom zou dat niet op natuurlijke wijze moge plaatsvinden zoals het altijd al is gegaan?)

Zoals het is, heeft het WEF al gezinspeeld op de mogelijkheid om een ​​AI te gebruiken om de mensheid te regeren. Mensen zouden niet langer gekozen vertegenwoordigers in functie hebben (niet dat de VS dat nu heeft, maar ik dwaal af). In plaats daarvan zou  superkrachtige AI  bepalen welke voorraden waar naartoe gaan en tegen welke prijzen, enzovoort. 

Het is de overgave van de mensheid aan een machine.

Bovendien, hoe zit het met deze hersenverbeteringen en genetische bewerking?

Kijk om je heen naar de wereld die voor je ligt en wat “the powers that be” de samenleving hebben opgedrongen. Denk je echt dat je nog steeds vrij bent om te kiezen in een wereld vol  hersenverbeteringen  en  genetische bewerking ?

Onthoud dat  de vierde industriële revolutie  nauw aansluit bij  The Great Reset , die streeft naar een één-wereldregering. Als in zo’n wereld onder het mom van de wet zou worden bepaald dat overbevolking een probleem is, wordt het vermogen om de steriliteit genetisch te wijzigen in 20% van de bevolking een realiteit. Laten we zeggen dat het loterijsysteem uw beide kinderen selecteert. Denk je echt dat ze je inspraak zouden geven? (Waarschijnlijk zal tzt de elite alleen nog kinderen mogen krijgen of mensen met geld en een goede baan bv. )

Vrijheid zou in zo’n wereld al lang in het graf zijn weggerot.

Andere aspecten van  de vierde industriële revolutie  zijn onder meer  digitale bewaking  overal, wereldwijd mogelijk gemaakt door 5G (met de hoop uiteindelijk 6G te gebruiken). [bron] 

In zo’n wereld zou er geen privacy zijn. Het zou nazi-Duitsland zijn op steroïden. Heb je Zamyatins dystopische roman We  (in veel opzichten de inspiratie voor  1984 ) gelezen  ? Praktisch zou je in een wereld van kassen leven.

 

Het is vermeldenswaard dat er verschillende andere aspecten van TGR zijn die het vermelden waard zijn. Stel je de volgende situatie voor:

Plattelandsbevolking zal met geweld naar stedelijke omgevingen worden gedwongen 

Naar verluidt, om klimaatverandering (Die zijzelf veroorzaken met hun geoengineering, maar ja gebruik dat smoesje en men gelooft je, beïnvloed het weer en bewijs dat het echt zo is en iedereen zal hen geloven)   tegen te gaan. In werkelijkheid is het om gemakkelijker controle te krijgen over potentiële dissidenten. Het maakt niet uit of u uw boerderij niet wilt verlaten. Het welzijn van het geheel dwingt je, en mannen die Mao Zedongs filosofie over macht van harte hebben verslonden ( “Politieke macht groeit alleen uit de loop van een geweer” ) zullen je hier graag helpen bij je mentale overgang. [bron ]

Burgers huren nu alles omdat ze niets bezitten

Aden Tate schreef in dit artikel over wat de wereld zou willen zonder persoonlijke eigendommen   Aden schrijft:  “Binnen de Great Reset van het  World Economic Forum is de mantra naar voren gekomen dat tegen het jaar 2030 ‘je niets zult bezitten’. En je zult gelukkig zijn.’”

De overheid bezit nu alles, als een groep mannen binnenkomt om je te vertellen dat ze stelen wat rechtmatig van jou is. De wereld valt terug naar een systeem van  feodalisme . De Ieren weten goed hoe zo’n systeem werkt. [bron ]

Alle media zijn digitaal

Klimaatverandering natuurlijk. En laten we de recente trend om ‘desinformatie’ te bestrijden niet vergeten  . Als alles digitaal is, is het censureerbaar. Dit dient als het ultieme middel om volledig te controleren wat mensen lezen en zeggen. [bron]

Een sociaal kredietsysteem in Chinese stijl

Goede wereldburgers van de één-wereldregering zullen een hogere  sociale kredietscore hebben  dan de oudere Amerikaan die degenen ondersteunt die vechten tegen buitenlandse indringers. Deze hogere scores geven toegang tot reisprivileges, beter eten en betere banen. En in een wereld vol hersenimplantaten en genetische bewerking, vraag ik me af wat enkele van de straffen voor laag scorende Amerikanen zouden kunnen zijn? [bron]

Een digitale blockchain-valuta is nu de weg vooruit

Contant geld wordt een ziektevector, duur om te produceren en inefficiënt. Dit betekent natuurlijk dat ze elke aankoop die u ooit doet, kunnen volgen. [bron]  Er is geen anonimiteit meer van aankopen. Gezien de nieuwe mogelijkheid om met je handpalm voor eten te  betalen , de drang om een ​​QR-code te gebruiken om voor iets te betalen, en  kwantumpunt-tatoeages  die mogelijk je financiële gegevens kunnen opslaan, is dit misschien niet zo ver weg.

Wat eten we? Bugs en nep, voedselachtige laboratoriumproducten

Volgens  The Great Reset zijn dieren een “bronintensieve” vorm van eiwitten. De GR probeert u weg te leiden van dergelijk voedsel en “naar vier hoofdcategorieën van alternatieven – aquatisch, plantaardig, op  insecten gebaseerd en in het laboratorium gekweekt.” [bron] 

The Great Reset en het World Economic Forum zijn NIET je vrienden

Mocht  The Great Reset  slagen, dan valt de wereld stevig in de greep van een totalitaire regering. Je zult een slaaf zijn in elke zin van het woord, onderhevig aan medische experimenten en gedwongen behandelingen. De staat zal uw kinderen bezitten, en als de geschiedenis als leidraad dient, zult u ze niet lang kunnen houden. Als de AI bepaalt dat het handig is, wordt je familie ontworteld en overgebracht naar een nieuw gecreëerd getto.

Gedwongen om chemicaliën in te nemen in plaats van voedsel, zul je nooit weten wat genetisch veranderende middelen en medicijnen in die voedingsmiddelen zijn. 

Je levenslange droom om ouder te worden kan verdampen als het mandaat van gedwongen steriliteit begint. Als de ontwaakte cultuur zou beslissen dat mannelijke mannen een probleem zijn, zou het dan buiten de macht vallen van een regering die alles bezit om de oprichting van eunuchen  in uw stad te verplichten  ?

Hoewel de rest van de wereld misschien is gevallen, kunnen Amerikanen hun land nooit laten volgen.

Er hangt teveel van af.

Wat vind je van The Great Reset?

Wat vind je van de Grote Reset? Gelooft u dat dit het spul is van complottheorieën of de komst van mondiaal communisme en controle? Ben je van plan om in de rij te staan ​​of ertegen te vechten?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥