web analytics
11:11 Dubbele getallen

2020 Het jaar van de rat!

Happy chinese new year 2020 year of the rat. Happy chinese new year 2020 year of , #Affiliate, #rat, #paper, #Happy, #chinese, #year #adWe verwelkomen het jaar van de Metal Rat op 25 januari 2020 tot 11 februari 2021. Wees voorbereid op een jaar van actie, onconventionele praktijken en het wegnemen van beperkende barrières. Het is een jaar van gestimuleerde verandering, brede wereldwijde vooruitzichten in handel en relaties met een vleugje hysterie.

Het jaar van de rat is een gelukkig jaar, vooral voor bedrijven. Het is een jaar van overvloedige kansen als je bereid bent om de Luck Bucket aan te boren, ongeacht je dierenbord.

Dit is een jaar van optimisme en grandioze schema’s, het gevaar is de bruikbaarheid van dit alles omdat het Rattenjaar uiteindelijk op korte termijn en extravagant kan blijken te zijn. Iedereen en iedereen zal worden gevangen in de euforie, maar velen zullen verbluft en verbrand achterblijven vanwege hun eigen gebrek aan intelligentie, gezond verstand of een vooruitziende blik.

De aandelenmarkt zal worden opgewekt grillige gevoelens en speculatieve spelers. Dit kan het vluchtig maken, vatbaar voor raiders op korte termijn. Het zal worden doorzeefd door geruchten zonder fundamentals die onwetende speculanten kunnen trekken die het in een gok zullen veranderen. Wanneer het stof is neergedaald, kan de realiteit financiële chaos zijn voor zowel het individu als het land.

Dit is een jaar voor hernieuwd vertrouwen in leiderschap.

Dit is het jaar voor welsprekende politici en diplomaten. Hun overtuigende tongen zullen bekleed zijn met zilver en velen zullen onder hun charme vallen. De VS van A en ons land zullen hun talenten presenteren dit is het jaar voor de presidents- en algemene verkiezingen. Laat de rat niet je hoofd doen draaien met beloftes die onmogelijk te houden zijn. Behoud een praktische aanwezigheid van geest.

Lees ook:   Je geboortedag en betekenis

Tekenen geven aan dat een grote leider zal verschijnen in het land van de brandende zon, omringd door water om rust en controle te brengen in dit rusteloze hart van onze aarde.

We zullen hem herkennen als de “Peace Maker”. Over de hele wereld zullen handen in vrede worden uitgebreid en voor meer economische stabiliteit. Het jaar van de rat is een jaar van economische gunst. Alleen diegenen wiens bedoelingen duidelijk en eervol zijn, zullen duurzaam succes behalen.

Het Jaar van de Rat 2020 heeft geen tijd voor diegenen die willen omgaan met intriges, achterbakse corruptie en subversie. Openhartige, eerlijke en nobele geesten worden geprezen en ondersteund.

Een ding dat het Rat-jaar je kan beloven, is het versnellen van de handel, vooral de internationale handel. De bedrijven die floreren, zijn aardolie, goud, farmaceutische producten, genetische en biotechnologie, verjonging, huidproducten, gezondheid, gastvrijheid, taal- en logopedie, entertainment, met name muziek, aan zee gerelateerde industrieën, kruiden, de vrijetijdsindustrie, vooral gerelateerd aan de zee, zoals zeil-, boot- en cruiseschepen, alcoholische dranken, met name wijnen, religieuze parafernalia, import-export, scheepvaart en mystieke kunsten.

Het weer zal heet en vurig zijn. Droogte zal ontberingen veroorzaken en de landbouwindustrie zal lijden. Seismische activiteiten zullen zeer actief zijn, voornamelijk resulterend in aardbevingen en vulkanische activiteit. De omgeving van Los Angeles is het meest vluchtig.

Thuis en in zaken van het hart, zal het Jaar van de Rat families samenbrengen zodat ze in eenheid verder kunnen gaan. Hoofden van gezinnen moeten het voortouw nemen en het goede voorbeeld geven. Ontrouw en clandestiene avonturen zullen worden blootgesteld. Behandel iedereen met eerlijkheid en eerlijkheid en u zult het respect krijgen dat aan u te danken is. Wees opstandig en koppig en je zult een banneling zijn.

Lees ook:   Nieuwe maan In Stier: Shaking Things Up

Gezinnen moeten hun positie en daarmee hun verantwoordelijkheid erkennen.

Het Rat-jaar wordt een glorieus jaar waarin miljonairs worden gemaakt en nieuwe leiders verschijnen. Maar het gevaar is dat dingen te koppig zijn met weinig stabiliteit op lange termijn. Je kunt er het beste van maken als je dierenteken en -element compatibel zijn

Happy chinese new year 2020 year of the rat. Happy chinese new year 2020 year of , #Affiliate, #rat, #paper, #Happy, #chinese, #year #ad

Het metalen element voegt vluchtigheid toe aan de reeds geagiteerde stemming van het Rat-jaar. Het resultaat kan voordelig zijn in combinatie met aarde of water, maar veroorzaakt vernietiging wanneer het hout ontmoet. Het vaste element van de rat is hout. Dit kan op zichzelf een conflict veroorzaken. Kort gezegd is dit een jaar van tegenstrijdigheden.

Wat individuele elementen betreft, zullen degenen die zijn geboren met sterke aarde- en waterelementen hun problemen overwinnen, ook al zijn ze in conflict met het Rattenjaar.

Omdat elk jaar geluk aan velen brengt en anderen problemen oplevert, wees positief in uw kijk en vind uw weg naar harmonie.

Iedereen kan meedoen aan het Luck of the Rat Year, ongeacht hun geboorteteken en het zal de 5 zegeningen van de oude Chinezen opleveren: – Levensduur, deugdzame liefde, vitale gezondheid, rijkdom en een natuurlijk einde.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button