web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & Humor

Het ECHTE verhaal van Pasen | Ongemakkelijke waarheid |

Deze video gaat in op de ware geschiedenis van Pasen en duikt in de heidense wortels ervan. Het bespreekt hoe Pasen vandaag een van de grootste “christelijke” feestdagen werd. Het verklaart ook de misrekening van de zogenaamde “Goede Vrijdag”, en laat zien dat Jezus niet op een vrijdag werd gekruisigd en begraven, maar eerder op een woensdag. Ten slotte zal dit het gebruik van het woord “Pasen” in de King James Bijbel bespreken, in tegenstelling tot “Pascha”, dat alle andere bijbels lijken te gebruiken.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥