web analytics

Dr. Rashid Buttar DRINGEND! Volledige openbaarmaking van INSIDE | HR 6666 KOMT!

https://youtu.be/wY5rrI_xhWU

Op 1 mei 2020 werd een wetsvoorstel ingediend, de resolutie HR 6666 (Trace Act). Dit is een groot probleem omdat het iedereen zal treffen. China heeft een van de meest invasieve trackingtechnologie ooit gemaakt. Ze gebruiken een app waarmee ze hun bewoners tot op de seconde kunnen volgen. Ze kunnen de laatste locatie vertellen, waar de persoon zijn creditcard heeft gebruikt en of ze contact hebben gehad met geïnfecteerde personen. De resolutie van HR 6666 is niet anders dan wat China op dit moment doet. Ze kunnen bij ons aankloppen en ons testen zonder toestemming om te zien of we het virus hebben. Laten we wakker worden! Stel vragen. Laten we het bewustzijn verspreiden. Laten we waakzaam zijn. Onthoud dat KENNIS KRACHT IS!

Lees ook:   Duitsers woedend over advies om energie te besparen 'om Rusland te pesten'

Gerelateerde artikelen

Back to top button