web analytics
11:11 Dubbele getallen

De beste gezichtsmaskers die je thuis kunt maken

Maak de huid van het gezicht strakker, verwijder fijne rimpels, geef het gezicht binnen enkele minuten een frisse en ontspannen uitstraling – dit is waar verstrakkingsmaskers toe in staat zijn.

Alle verstrakkingsmaskers worden strikt langs de massagelijnen aangebracht, en niet te vergeten de nek. Voor het aanbrengen moet de huid, indien nodig, worden gereinigd met een scrub. Tijdens de procedure wordt aanbevolen om de spieren van het gezicht te ontspannen en niet te praten. Zorg ervoor dat u uw gezichtscrème gebruikt na het gebruik van het masker.

213223da7eee907f43ba92f49a345512 AnGel-WinGs.nl

1. Gelatinemasker met komkommer

Recept: Neem 2 theelepels gelatine en meng deze met 2 dessertlepels gezette groene thee. Voeg het vruchtvlees van een komkommer toe, geraspt op een rasp. Kook het resulterende mengsel op laag vuur tot de gelatine dikker wordt. Koel vervolgens af en voeg 1 theelepel gekoeld komkommer-sap toe. Breng het masker in een dunne laag aan en houd het 20 minuten vast, spoel af met warm water.

Een masker met gelatine is een zeer populair middel om de huid te verjongen en te voeden. Het is geschikt voor het bestrijden van pigmentatie, omdat gelatine heeft niet alleen een verstrakkend, maar ook een witmakend effect. Groene thee, die deel uitmaakt van het masker, tonen en komkommer hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid. komkommer-sap bevat veel heilzame sporenelementen en antioxidanten. Dit masker werkt perfect om met verslapping en rimpels en is geschikt voor elk huidtype.

3. Kleimasker

Recept: cosmetische klei kan op veel manieren worden gebruikt: in de vorm van maskers, scrubs, bodywraps. Voor het masker nemen we water (infusie van kruiden) en klei in een verhouding van 1: 1. Aanbrengen op gezicht en hals tot het volledig droog is. Afwassen met een warm water.

Klei is rijk aan minerale zouten en sporenelementen, het heeft een goed effect op de conditie van de huid, verbetert de teint en elasticiteit, verstevigt en verjongt het.

Lees ook:   35000 Mensen toxicologisch besmet door Dupont in Dordrecht ?

Witte klei is volgens zijn eigenschappen het meest geschikt voor een gecombineerde of vette huid.
Groene klei wordt gebruikt voor dermatitis.
Rode klei is geschikt voor de gevoelige, allergiegevoelige huid.
Grijze klei – voor de vochtarme, droge huid.
Roze klei kan voor alle soorten worden gebruikt.
Geel wordt aanbevolen voor een doffe en ouder wordende huid.
Zwarte klei is geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huid, en
blauw – voor problematische en vette huid.

4. Meelmasker

Recept: neem 1 eetlepel bloem, voeg 1 eetlepel melk (of plantaardige olie) toe en meng zodat er geen klontjes ontstaan. De massa wordt aangebracht op de huid van het gezicht en de hals en bewaard tot het volledig droog is, daarna afspoelen met warm water.

Een meelmasker zal de onzuiverheden perfect reinigen en de huid strakker maken. Het is gemakkelijk te bereiden en de ingrediënten zijn altijd bij de hand.

Gebruik je melk samen met bloem, dan is het masker geschikt voor de vette en gecombineerde huid;
als u plantaardige olie neemt – voor droog.

5. Masker met zetmeel

Recept: neem 1 eetlepel aardappelzetmeel en verdun in een half glas warm gekookt water. Giet deze massa al roerend in een pannetje met  kokend water (ongeveer 3 glazen water) en kook op laag vuur tot het dik is. Koel het afgewerkte mengsel en voeg er 1 eetlepel zure room aan toe, meng en breng gedurende 25 minuten aan op de huid van gezicht en hals. Indien gewenst kan direct nadat de eerste is opgedroogd een tweede laag worden aangebracht. Afwassen met warm water.

Zetmeel stimuleert huidverjonging, bleekt en verzacht het. Een daarop gebaseerd gezichtsmasker geeft de huid een stralende uitstraling en verlicht irritatie. Bij regelmatig gebruik wordt het verouderingsproces aanzienlijk vertraagd. Bovendien is dit masker geschikt voor alle huidtypes.

Lees ook:   The Global Health Mafia Protection Racket

6. Masker met olijfolie en citroensap

Recept: meng 1-2 eetlepels olijfolie met 1-2 theelepels geperst citroensap, breng aan op gezicht en hals en dek af met huishoudfolie gedurende 20 minuten. (Maak gaatjes voor je ogen en neus en mond.)
U kunt het masker verwijderen met een wattenschijfje zonder af te spoelen met water.

Olijfolie heeft een hoog gehalte aan vitamine E, hydrateert perfect, verstevigt en verjongt de huid, terwijl citroen witter maakt en nuttige vitamine C bevat. Een masker met olijfolie en citroen geeft de huid elasticiteit, hydrateert en egaliseert de teint. Het wordt vooral aanbevolen voor een droge huid.

7. Lijnzaadmasker

Recept: begin van tevoren met het voorbereiden van het masker. Om dit te doen, giet je ’s ochtends 1 theelepel lijnzaad in 1/3 kopje kokend water en roer je dit grondig. Voeg 1-2 eetlepels olijfolie toe en laat tot de avond trekken. Breng een laag aan op de huid van gezicht en hals. Zodra de laag droog is, breng je de tweede aan. En zo verder tot 5 lagen. Houd het masker tot het volledig droog is en spoel het daarna af met water.

Lijnzaad is een hypoallergeen product. Dankzij de stoffen die erin zitten, vermindert het ontstekingen, kalmeert het de geïrriteerde huid, hydrateert en verstevigt het. Een masker met lijnzaad en olijfolie is geschikt voor de droge gevoelige huid. Olijfolie kan worden aangebracht op het gebied rond de ogen om de vorming van rimpels te voorkomen.

8. Pompoenmasker met honing

34c440901989ebbb6d02ee0feaa23ae6 AnGel-WinGs.nl

Recept: meng 2 eetlepels gekookte pompoenpulp, 1 eidooier en 1 theelepel honing. Het mengsel wordt gedurende 15 minuten op het gezicht aangebracht en vervolgens afgewassen met warm water.

Dankzij de nuttige micro-elementen in de pompoen, verlicht het vruchtvlees ontstekingen en roodheid, verheldert het ouderdomsvlekken, verzacht de huid en verwijdert overtollige glans. Een pompoenmasker met honing verstevigt en verzacht perfect en is vooral handig voor een gecombineerde en vette huid.

Lees ook:   Patholoog spreekt zich uit; "Dodencijfers RIVM kloppen niet!"

9. Masker met perzikolie

Recept: meng 1 eetlepel perzikolie met bananenpulp, voeg 1 eidooier toe, meng grondig en breng het mengsel aan op het gezicht en rond de ogen. Na 20-30 minuten kan het masker worden afgewassen met warm water.

Perzikpitolie staat bekend om zijn verzachtende en helende eigenschappen. Het maakt de huid goed glad en stimuleert het herstelproces, het wordt ook gebruikt voor de verzorging van de huid van de lippen en de huid rond de ogen. Door constant een masker op basis van deze olie te gebruiken, wordt de gezichtscontour merkbaar strakker, fijne rimpels worden gladgestreken. Geschikt voor elk huidtype.

10. Rijst- en eiwitmasker

Recept: neem 1 theelepel rijst (rijstmeel) fijngemalen in een koffiemolen en meng met 1 dessertlepel zure room en 1 theelepel opgeklopt eiwit. Het mengsel wordt met een dunne laag op de huid van het gezicht en de hals aangebracht, 20 minuten vastgehouden en afgespoeld met warm water.

Dit masker geeft direct een zichtbaar resultaat en bij regelmatig gebruik zal het, het ontstaan ​​van rimpels voorkomen. Het bestrijdt pigmentvlekken, verzacht de huid en geeft haar elasticiteit. Rijst versnelt het metabolisme in cellen, terwijl eiwit de poriën vernauwt en vernauwt. Dit masker is ook geschikt voor alle huidtypes.

11. Aardappelmasker

Recept: schil 1 middelgrote aardappel en wrijf deze op een fijne rasp. Voeg 1 eetlepel olijfolie toe aan de aardappelen en meng goed. Het mengsel wordt gedurende 15-20 minuten op de huid aangebracht tot het volledig droog is. Afwassen met warm water.

Aardappel aangebracht op de huid van het gezicht verlicht effectief zwelling, roodheid, geeft de huid elasticiteit, hydrateert en verzacht rimpels. Een aardappel- en olijfoliemasker is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button