web analytics
11:11 Dubbele getallen

Is het waar dat onze ziel onze toekomstige ouder in de fysieke wereld kan selecteren of bepalen

Is het waar dat onze ziel onze toekomstige ouder in de fysieke wereld kan selecteren of bepalen.

e76e789a98dce5e1d8adbd70d53f40a4 AnGel-WinGs.nl

Ook dat onze ziel jaren vóór de geboorte bij de ouder bij de toekomstige ouders kan zijn.

Oude ziel komt terug

-Ik kan je vertellen dat ik geloof dat onze zielen dat kunnen en doen, dat ze hun toekomstige ouders selecteren en ook bij  de familie rondhangen voor de geboorte. Mijn dochter verloor meer dan zes jaar geleden haar twee zonen bij een vreselijk auto-ongeluk. Slechts twee jaar nadat ze Rocky 19, Tommy 15 verloor, werd ze zwanger van Jesse, hij hing natuurlijk altijd om haar en bij mij in de geest,omdat  onze kleindochter, Michaela hem kon zien, mijn dochter en ik konden niets zien, maar jonge kinderen kunnen wel vaker geesten zien. Michaela wees op een dag ook naar Tommy’s foto en vertelde ons dat hij de kleine jongen was die ze zag en waarmee ze speelde. Toen Jesse werd geboren, leek hij zoveel op zijn broer Tommy, we geloven zelfs dat hij de reïncarnatie van haar zoon Tommy zou kunnen zijn. Hij lijkt herinneringen te hebben aan Tommy’s leven. (Nu kan dit omdat het kind veel hoort over zijn broer Tommy, of omdat de ouders of grootouders dit graag zo zouden zien dat het waar is toch komt het vaak voor dat kinderen die gestorven zijn terugkomen als eigen kind of als kleinkind!)

-Toen onze zoon ongeveer 18-24 maanden was, vertelde hij mijn man en mij (uit het niets) dat hij lang had gewacht om naar ons toe te komen. Hij zei dat hij wachtte en ons heel lang in de hemel gadesloeg totdat we zover waren.
Ik was op zijn zachtst gezegd verbijsterd, maar ik vroeg hem om mij meer te vertellen. Hij vertelde me verder dat hij  zat naar ons zou kijken en zou wachten tot we zover voor hem waren.
Hij is nu 5 1/2 en geloof me… Ik geloof hem. Hij heeft me ook verteld dat ik eerder zijn moeder was, maar mijn man was niet zijn vader voordat hij hier kwam.
Ik weet niet veel over de ziel die de ouder kiest, maar zou erg geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen!
Ik hoop dat dit helpt.

-Zielen kiezen niet alleen ouders.

-Mijn kleinzoon wachtte tot mijn verloofde en ik samen waren om naar ons toe te komen. Hij is niet onze zoon, maar hij is zo hecht als een kind kan zijn zonder een zoon te zijn. Hij werd verondersteld onze zoon te zijn vele levens terug toen mijn verloofde en ik trouwden, maar we stierven voordat hij werd geboren.

-Ik herinner me dat ik mijn ouders koos en ik heb mijn moeder erover verteld sinds ik kon praten. Ik noem de plaats die ik me herinner de ’tussenplaats’. Ik was 5 jaar oud en ik was met een man die er ongeveer 35 uitzag. De plaats is echt wit op de vloer en het plafond en het is ongeveer zo groot als een grote woonkamer. De “witheid” op de vloer en het plafond verdwijnt in het pikkedonker. Er zijn daar dingen die op machines lijken en ik herinner me er een waar je in lag. Ik kan me herinneren dat ik dacht aan het feit dat ik bang ben voor wat er in de duisternis is, maar dat is alleen omdat ik al een deel van mijn persoonlijkheid heb voor het volgende leven. Ik herinner me dat ik dacht dat ik anders niet bang zou zijn en zou begrijpen wat er in de duisternis is. De man die’ s with me helpt me en begeleidt me om me voor te bereiden op het volgende leven. Toen herinner ik me dat ik naar een kring van mensen ging en ik sta ook in de kring. De man zegt dat ik kan kiezen welke familie ik wil, maar hij stelt voor dat ik kies wie ik uiteindelijk kies, namelijk mijn moeder en zus. Er zijn ongeveer 10 verschillende families, sommige bestaan ​​uit een ouder en 2 ouders en een kind – allemaal verschillende variaties. Ik herinner me een stel en ik wist dat als ik ze zou kiezen, ik een heel gemakkelijk en vredig leven zou hebben, maar als ik mijn moeder zou kiezen, zou ik meer uitdagingen hebben. Mijn moeder en zus van 5 stonden precies tegenover mij en ik koos hen uit. Mijn moeder glimlachte en mijn zus sprong op en neer, omdat ze gelukkig was. Mijn moeder zag er alleen een beetje zwanger uit, alsof ze dat net begon te laten zien.

-Het is mijn overtuiging dat we inderdaad onze ouders kiezen, en dus cultuur en economische status en conditionering in het leven. Ik geloof dat dit wordt gedaan in overleg met de andere zielen voordat ze zelfs maar in deze levenscyclus zijn geboren, zodat we allemaal de kans krijgen om spiritueel te groeien.

-Ik geloof dat groepen zielen samen incarneren, om elkaar te helpen of karma uit te werken.

046c34c09097069fc0248d33736ed399 AnGel-WinGs.nl

-Ik geloof dat de relatie tussen zielen zo veel complexer is dan we zelfs maar kunnen beginnen te begrijpen. We nemen meestal de simplistische egocentrische benadering van dit onderwerp, mijn zoon werd geboren zodat ik kon leren en groeien, terwijl ik misschien geboren was zodat hij mij als zijn vader zou hebben, of wij beiden werden geboren voor mijn vrouw’s groei.

Ik heb eigenlijk geen idee, maar ik heb ontzag voor de wonderbaarlijke genade die het allemaal teweeg heeft gebracht.

-Ik geloof dat we onze ouders kiezen. Een ding dat ik me vaak afvroeg bij het lezen van Children’s Past Life Memories, was waarom alle kinderen in vrijwel elke case study erg blij waren met de ouders die ze kozen. Er zijn geen gevallen bekend van ongelukkige kinderen die beweren dat ze misschien alleen naar hun ouders kwamen om iets specifieks van hen te leren. Zoals een kind dat een paar drugsverslaafden uitkiest die niet echt om hem geven, enz. Ik kan begrijpen waarom iemand slechte situaties zou kiezen omdat slechte situaties ons vaak veel leren. Het is interessant.
Ik vraag me vaak af over geaborteerde kinderen. Als je een tijdje naar iemand kijkt, zou je weten dat ze misschien geen baby willen of kunnen krijgen. Wat wordt er geleerd in het proces van een korte periode in de baarmoeder en dan weer sterven? Misschien proberen ze mededogen te leren aan de betrokkenen.

Ik ben er volledig van overtuigd dat we niet alleen kiezen wie onze ouders gaan zijn, maar dat we eigenlijk ons ​​hele leven in kaart brengen voordat we naar beneden komen. We doen dit om onze ziel te vervolmaken en om voor God te ervaren. Ik geloof dat je geheugen eigenlijk een herinnering is van dat proces. Tijdens het in kaart brengen van ons leven hebben we verschillende mensen die hierbij helpen. de man die je, je herinnert, was misschien je spirituele gids. voor degenen onder jullie die hier meer over willen weten, raad ik aan boeken van Sylvia Brown te lezen. Ze is een geweldige paranormaal begaafde die het onderwerp reïncarnatie en God uitgebreid heeft bestudeerd en onderzocht. ik denk dat iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp reïncarnatie haar werken zeer interessant en informatief zou vinden.  Het is door deze werken die ik heb genoemd, dat ik heb gelezen dat een ziel geen foetus zal bewonen, waarvan zij weet dat deze niet zal worden geboren, daarom zou een ziel bij het onderwerp abortus of miskraam die foetus niet bewonen (!!!! logisch, tenzij ze de indalingservaring nog eens willen meemaken). Dit betekent niet dat het niet opnieuw zal proberen binnen te komen, maar het is gewoon wachten op de juiste gelegenheid. Een van de dingen die ik zo troostend vind aan het werk van Sylvia Brown, is dat ze heel duidelijk zegt “neem wat je wilt en laat de rest achter” als je iets leest of hoort dat een snaar van waarheid in je ziel raakt, dan is dat een deel van je eigen persoonlijke waarheid. Als iets je niet goed lijkt, dan is dat ook goed.

Onze ouders kiezen

b9f47ecc1b587a046e0bb285c13a7768 AnGel-WinGs.nl

Ik ken inderdaad een geval waarin een meisje in India reïncarneerde heel dichtbij waar ze was gestorven en in een zeer korte tijd tussen levens, maar ze koos alleen haar ouders, om terug te kunnen gaan naar haar “echte” familie . Het werd een paar maanden geleden op een kabelzender  uitgezonden, maar ik denk dat het zelfs PBS kan zijn geweest. Ik weet dus niet waarom de meeste kinderen gezinnen kiezen waar ze heel gelukkig mee zijn.

Lees ook:   Het leven na de dood is over het algemeen vol met vrolijke activiteiten.

De andere serieuze vraag die ik heb, gaat over miskramen. Een van de antwoorden was dat het meisje haar moeder zag en dat ze een paar maanden zwanger was. Dus zou je voelen dat de ziel later in de foetus komt dan de eerste paar weken van de conceptie.

Ik heb zelf 9 miskramen gehad en heb twee levende kinderen en één op komst. Mijn beide kinderen zijn de vreugde van ons leven en mijn man en ik zijn altijd verliefd op elkaar geweest en hebben een geweldig leven samen. We waren nooit arm, maar we hadden zeker wel eens onze problemen.

Ik weet dat die 9e die ik verloor zich in het begin nooit normaal ontwikkelden, omdat de kwaliteit van mijn eicel zo slecht was. Ik zou het vreselijk vinden om te denken dat de baby’s ervoor hadden gekozen om naar ons toe te komen en ons vervolgens hadden afgewezen. En ik geloof niet dat dat het geval zou kunnen zijn, want de embryo’s werden gecontroleerd en bleken genetisch defect te zijn. Ik denk niet dat iemand zou neerkomen op iets waarvan hij weet dat het niet zou kunnen overleven.

13ae0c9effee8149b172875cea86c1aa AnGel-WinGs.nl

Wat ik absoluut niet zou willen denken, is dat van die baby’s die de eerste paar weken van hun leven in de baarmoeder zijn gepasseerd en zich beginnen te ontwikkelen en dan gaat er iets mis. Ik weet helemaal niet hoe ik me daarbij zou voelen.

Maar ik geloof wel dat zielen kiezen waar ze heen willen, ik weet alleen niet hoe ver in een zwangerschap dit het geval zou zijn, of dat ze veel later opduiken.

-ik ben zeker niet alwetend over het onderwerp, niemand is denk ik, maar naar mijn persoonlijke mening, zelfs als een ziel je had uitgekozen als de keuze van de ouder, zou het een manier vinden om je te bereiken in de einde – en ongetwijfeld heeft. Veel theorieën suggereren dat de ziel de foetus niet altijd binnengaat vanaf de laatste stadia van de zwangerschap, sommige zelfs direct na de geboorte (omdat het zo traumatisch kan zijn denk ik).

Anderen geloven dat de ziel in en uit de foetus drijft tijdens de zwangerschap en de eerste paar maanden na de geboorte (sommigen geloven zelfs dat de ziel zo vrij kan bewegen totdat de bovenste schedelplaat volledig is gevormd bij een jong kind). Persoonlijk geloof ik dat de ziel altijd vrij is, omdat ze vrij in en uit ons lichaam kan bewegen, tijdens dromen en slaap, meditatie en soms zelfs tijdens onze diepste dagdromen of tijdens het kijken naar de tv – energie staat nooit vast, want het is in een constante staat van flux en vloeibaarheid.

Niets staat zo vast om iets te kunnen claimen binnen deze arena van denken, maar op zielsniveau zou ik persoonlijk veronderstellen dat de kennis van wat er in het verschiet ligt veel toegankelijker is voor de zielen die WEL en HEBBEN gekozen om bij je te zijn en nu binnen je familie…

Ik heb de volgende draad uit deze sectie gekocht, omdat het veel raakt aan je vragen en ervaringen, ik hoop dat je het nuttig vindt.

Miskraam…

-Ik kon mijn zoon echter in mij voelen de ochtend nadat hij verwekt was. Zou dit betekenen dat hij zeker genoeg wist over zijn toekomst tijdens de zwangerschap, dat ik geen onvoorzien ongeluk zou krijgen en hem zou verliezen??

-Van wat ik heb ontdekt en ik heb zelfs veel gevallen over dit onderwerp gelezen, kiest de ziel je lang voor de conceptie. Soms vele jaren eerder. Maar zogenaamd blijven ze niet in de baarmoeder. Ze kunnen in en uit gaan, maar ze vinden de baarmoeder erg beperkend en ze blijven pas kort voor de geboorte in het kind, soms zelfs wachten tot na de geboorte. Als je vrij zou kunnen rondlopen, zou je er dan voor kiezen om 9 maanden in krappe vertrekken te blijven? 🙂

-Wat ik hierboven schreef, is puur bedoeld om te delen met betrekking tot de vragen die vooraf zijn gesteld, maar het is alleen wat ik heb gelezen – theorieën die op een bepaald niveau resoneren.

-Zoals ik in mijn post al zei, weet niemand zeker wat de volledige waarheid is, en zelfs als iemand ons hun ervaringen voor de geboorte zou kunnen vertellen, zou één waarheid niet de waarheid van alle anderen zijn, aangezien elke ziel en elk wezen individueel is. en uniek, dus ik denk dat elke keuze met betrekking tot zwangerschap pik heb hierover nagedacht en heb een paar gedachten over het onderwerp.

1). Ik denk dat de foetus – zeer comfortabel in de baarmoeder – warm, veilig en gezellig is.

2). Ik denk dat bewustzijn niet IN het lichaam is gebonden — voor de geboorte OF na de geboorte. Daarom beweegt het bewustzijn/de geest/de ziel van het kind naar believen vrij in en uit het lichaam.

3). Hoewel er veel zielen zijn die hun ouders- “kiezen”. Ik denk vaker wel dan niet – velen worden tot hen aangetrokken … als een magneet en bewuste “keuze” maakt geen deel uit van de vergelijking.

Carol Bowman verwijst in haar boek Return From Heaven naar de Tibetaanse boeddhisten.

a5430dee15bc01b0b3f21813cb1bcc74 AnGel-WinGs.nl

“De Tibetaanse boeddhisten zijn het erover eens dat hoe bewuster en bewuster een ziel is, hoe beter haar keuzes zullen zijn voor het komende leven. Ze zeggen dat een spiritueel ontwikkelde ziel haar incarnatie kan sturen en de plaats en familie van haar geboorte kan kiezen. Anders, zeggen ze, zal karma de keuze dicteren, en de ziel zal als een magneet worden getrokken in welke baarmoeder dan ook resoneert met al haar ervaringen uit het verleden.”

Ian Stevenson merkt op dat “hoewel mijn onderzoek suggereert dat we de scheppers zijn van ons eigen leven en, tot op zekere hoogte, van ons eigen lichaam, onze deelname aan dit proces zo passief is dat het bijna onvrijwillig is.”

-De keuze van ouders verschilt niet van elke andere keuze die we maken en valt onder dezelfde wet van karma die van toepassing is op alle andere keuzes. Om vragen zoals die van jou te beantwoorden, hoeven we alleen maar de wet van karma te begrijpen. Als zodanig, wat ik je nu zal vertellen, is wat ik het afgelopen jaar in talloze berichten heb geschreven.

Karma is onbekend, maar dat is niet hetzelfde als mysterieus, zoals sommigen het doen voorkomen. Het is een natuurwet die door serieuze studie kan worden begrepen. In de toepassing is het niet zo eenvoudig als andere natuurwetten, zoals de wetten van de fysica, simpelweg omdat we niet alle invoer kennen. De wet van karma voor het huidige doel kan eenvoudig in de vorm van een karmische vergelijking worden gesteld.

(Indrukken, Intenties, Karma) 1 + Actie ===> Gevolgen.

Hier zijn indrukken de som van onze ervaringen in het verleden, intenties vormen zich in de loop van de tijd als we onze ervaringen of indrukken assimileren en karma is gewoon het resterende potentieel van onze acties uit het verleden. In feite laat ons verleden ons nooit echt ‘alleen’.

Onze intenties komen voort uit onze indrukken en sturen op hun beurt onze acties aan. Of we krijgen wat we willen, hangt uitsluitend af van de ‘waarde’ van ons karma. Als ons karma gunstig is, krijgen we wat we willen; anders doen we dat niet. De balans van onze acties en karma bepaalt de gevolgen van elke actie. Vandaar het belang om bewust te zijn van onze acties. Goed karma is een kostbaar goed!

We kunnen dus zeggen dat, hoewel sommigen de ouders of een ouder die ze kiezen kunnen, krijgen anderen dat misschien niet. Op persoonlijk vlak koos mijn dochter mij als haar ouder.

-Ik weet van het leven dat ik vlak daarvoor had. Ik geloof dat ik slechts 2 jaar overleden was voordat ik herboren werd in mijn huidige leven. In mijn vorige leven had ik geweldige, liefhebbende ouders die me aanbaden, maar ik stierf op zeer jonge leeftijd aan een ziekte. Ze waren er kapot van.

b9c494913bdedadfc50d4d053e38b2f6 AnGel-WinGs.nl

In mijn huidige leven werd ik geboren uit een vader die geen interesse in mij had en een moeder die niet in staat was goed voor mij te zorgen. De rest van mijn familie wilde me niet en mij werd verteld, in een moment van haat door een familielid, dat “je moeder je had moeten aborteren toen ze de kans had.”

Lees ook:   What happens when you die - Near Death Experiences.

Waarom heb ik er dan voor gekozen om in een gezin geboren te worden dat mij niet wilde? Waarom niet dezelfde ouders kiezen? (er zijn gevallen geweest waarin kinderen reïncarneerden in hetzelfde gezin of dezelfde ouders). Dit zit me dwars en ik heb geen antwoord. Ik kan gewoon niet geloven dat ik een moeilijk leven zou kiezen met mensen die me niet wilden, boven een leven met mensen die van me zouden hebben gehouden.

Hoe dan ook, interessant onderwerp toch.

-Waarschijnlijk koos het nog jonge kind ervoor om het leven af te breken in dat vorige bestaan, ondanks dat het liefdevolle ouders had. Het kind werd dus ziek en stierf hierdoor.
Dat kan een keuze zijn van een ziel om een leven voortijdig  af te breken. In feite is dat net als bij zelfmoord, in een leven erna, zal het dan heel andere en onprettige ervaringen krijgen.

-Ik geloof dat bij elk leven dat we kiezen, het een paar lessen heeft die onze ziel graag zou willen leren. Het klinkt alsof je vorige leven een zeer liefdevolle en ondersteunende omgeving was – misschien moest je ziel leren onvoorwaardelijke liefde te voelen.
Ik geloof dat wanneer we worden behandeld of gekozen (afhankelijk van of je gelooft dat we kiezen of niet) een moeilijk leven is, omdat onze ziel moet weten hoe het voelt om niet de steun en liefde te hebben.

Je kunt de duisternis niet kennen zonder het licht te kennen. Ik weet zeker dat je in dit leven nu verbijsterd bent over waarom je zou kiezen een zwaar leven, maar vertrouw er gewoon op dat je ziel haar doel kent en alleen omdat je familie genetisch met je verwant is, betekent niet dat je van ze moet houden. Misschien moet je je “echte” familie die voor jou bedoeld is in dit leven nog vinden.
Ik geloof dat alles met een reden gebeurt en ik denk dat dat de moeilijke tijden in mijn leven een beetje gemakkelijker heeft gemaakt om te begrijpen.

-Ik kwam ook uit een slecht gezin. Ik had een alleenstaande moeder die beledigend was en iedereen aan haar kant van de familie was beledigend, ik heb mijn vader niet meer gezien sinds ik 3 was, en mijn moeder hertrouwde met een erg naar persoon).

Ik geloof dat er meer is dan alleen dit rijk. Ik denk dat er verschillende rijken kunnen zijn en dat ons karma ons naar verschillende (beter of slechter) brengt. Ik heb de theorie dat als ons rijk eenmaal is besloten, we ervoor kunnen kiezen om een ​​moeilijkere missie te ondernemen om te bewijzen dat we verder of een gemakkelijker leven moeten hebben en langzaam vooruitgang moeten boeken (een beetje zoals wanneer mensen gokken dat ze grote winsten kunnen spelen of hun weg langzaam opbouwen. ) of om meer ervaringen op te doen. Natuurlijk is dit slechts een theorie die ik op de een of andere manier niet echt zeker weet.

-Wat de geboorte betreft, vertelde mijn nichtje ooit uit het niets hoe ze zich herinnerde dat ze geboren was. Ze zei dat het donker was en toen heel licht en luid en ze wenste dat ze weer naar binnen kon.

Hoe kiest een ziel zijn toekomstige ouders?

-Toen mijn dochter ongeveer 3 jaar oud was, verbleef ze een jaar bij mijn ouders toen ik naar het Midden-Oosten ging om te werken. Mijn vader schreef me over haar vorderingen. In een van zijn brieven zei hij dat ze hem vertelde dat ze op een stoel zat met “God” die haar ons allemaal liet zien en het huis waarin ze zou wonen. Ze vertelde hem dat hij eerst zou sterven (wat hij deed) en zij zou heel verdrietig zijn, maar hij zou er zijn totdat ze “een grote meid” was. Hij stierf heel plotseling toen ze elf jaar oud was. Ze heeft een heel moeilijk leven gehad, maar het lijkt nu beter te gaan, dus ik denk dat we een levensplan met onze gidsen doornemen voordat we hier aankomen, en werken binnen een kader van gebeurtenissen om onze lessen te leren. We hebben wel keuzes, nietwaar, hoe we omgaan met situaties die op ons afkomen

e68cbef5b2f24fd8f05b1d8c9ed7adea AnGel-WinGs.nl

-Ik heb twee of drie kinderen gekend die jong stierven, en in alle gevallen waren ze erg wijs voor hun leeftijd. Een daarvan was de baby van een vriend, die heel jong stierf, maar verschillende mensen om haar heen veranderde. Ik ben er nog niet achter waarom kinderen jong sterven, of het nu hun les is, of een les voor hun ouders, maar dat is een ander onderwerp.

-Mijn dochter heeft ons niet gekozen, wij zijn voor haar gekozen.

Dit is een beetje terug volgen, maar ik heb het gevoel dat de ziel in de baarmoeder blijft, en ze zullen waarschijnlijk veel astraal reizen tijdens de zwangerschap. Een deel van het ego scheidt zich af maar wordt door een zilveren koord aan lichaam/ziel vastgehouden. Ik heb teveel verhalen gehoord over vrouwen die de baby voelen “gaan” en zeggen dat de baby is overleden. Je kunt ze daar echt de hele tijd voelen. Net als dromen, daar zijn we in de slaap dan wel in ons bed, maar ons zelf is overal.
(veel van deze theorieen van mij wordt ondersteund/gecreëerd door het boek “The Third Eye” van Tuesday Lobsang Rampa, een Tibetaanse lama die een wonderkind was voor de Dalai Lama)

-Ik hoorde dat ze het lichaam uitkiezen zodra het bijna klaar is om geboren te worden. Of dit waar is weet ik niet.

-Ik denk dat het afhangt van de planning en dat er opties zijn.

Wat ik wel weet en kan zien, is wie ik in dit leven ben geworden, en ik ben niet met praktisch een van mijn oude en gebruikelijke familiekringen, dat wat ik ben geworden, past bij de rekening.

Mijn naam, mijn uiterlijk, mijn seksuele geaardheid en wat mijn beroep is geworden, evenals mijn sterrenbeeld.

Allemaal om ons te helpen doen waarvoor we hier als groep zijn, en voor mij om mijn deel te doen.

Wat ik niet leuk vind, is hoe de meeste astrologen de nadruk leggen op leren, en de taken of de missie waarvoor we hier zijn. Een levensdoel.

Dit lijkt me allemaal werk. Ze zeggen zelden “eigenlijk zijn we hier om gelukkig te zijn en van het leven te genieten, dus laat me je vertellen hoe je dat moet doen”!

-Wat ik absoluut niet zou willen denken, is dat van die baby’s die de eerste paar weken van hun leven in de baarmoeder zijn gepasseerd en zich beginnen te ontwikkelen en dan gaat er iets mis. Ik weet helemaal niet hoe ik me daarbij zou voelen.

-Maar ik geloof wel dat zielen kiezen waar ze heen willen, ik weet alleen niet hoe ver in een zwangerschap dit het geval zou zijn, of dat ze veel later opduiken.

-Ik heb geen echte ervaring met hoe ik mijn ouders heb gekozen, maar ik heb gelezen dat we onze ouders kiezen. De keuze wordt meestal gemaakt op wat je hoopt te krijgen van je ervaring in dat leven, maar kan ook gebaseerd zijn op met wie je van plan bent te reïncarneren, als je denkt dat je de andere zielen je hulp verschuldigd bent, maar kan ook gebaseerd zijn op gewoon liefde voor andere zielen. Meestal wint iedereen iets door de keuzes.

f88f5b925e611a02c0f6eeebae43ae50 AnGel-WinGs.nl

Ik heb als kind wel herinneringen aan het ‘zweven’ rond mijn ouders voordat ik werd geboren. Toen ik 4 of 5 jaar oud was, wist ik dat dit mijn oudste herinnering was, maar ik begreep het nooit echt totdat ik in verschillende boeken las dat we rond onze ouders kunnen zweven voordat we worden geboren. Ik herinner me dat mijn ouders over een lange plaatselijke rivier liepen, maar dat zou een gebeurtenis zijn geweest die ze zich niet herinnerden, dus ik heb er nooit naar gevraagd. Lijkt vreemd, en denk terug aan toen ik 4 of 5 jaar oud was, het leek nog vreemder.

-Mijn zoon (toen hij nog heel jong was) stond erop dat hij ons als ouders koos. Hij zei dat hij in de hemel zat en neerkeek op alle mensen en ons koos. Hij zei dat hij opa kende toen hij een oude man was en dat ze ons allebei lange tijd in de hemel in de gaten hielden. Hij leek echter niet te weten hoe of waarom hij ons koos – of misschien was hij op dat moment te jong om het uit te drukken. In feite leek het er meer op dat opa hem had gekozen dan dat hij ons had gekozen zoals hij het uitlegde – maar hij had duidelijk het gevoel dat hij ons had gekozen.

Lees ook:   Een kind is een ziel

Hij zei altijd vreemde dingen die begonnen met… toen ik een oude man was, voordat ik door de hemel viel.. Ik heb er spijt van dat ik de dingen die hij zei niet opschreef of hem meer vragen stelde (op dat moment is het zo raar dat je aanneemt dat je zal het onthouden!!)

De kennis die hij had van zijn grootouders – die beiden stierven voordat hij werd geboren – was griezelig. Zijn grootmoeder stierf toen ik zwanger was van hem (en zijn opa bijna 20 jaar daarvoor). Toen hij baby was, brachten we veel tijd door in hun huis om dingen op te ruimen; dus toen ik hem deze dingen hoorde zeggen, was ik geschokt, maar op de een of andere manier nam ik aan dat hij toen dingen had opgepikt – en beter op de hoogte was van wat er om hem heen gebeurde dan je zou verwachten voor een baby en ze later in staat was zich ze te herinneren.

Ook toen hij een baby was, had ik verschillende mensen die naar me toe kwamen en zeiden “oh, hij is op oude ziel”, wat me echt raar leek (geen deel uit van onze normale cultuur, en ik heb geen andere moeders gezien/gehoord) of een van mijn zussen die dezelfde opmerkingen krijgen). Ik herinner me dat toen we een jaar of vier oud waren we in de auto zaten en er een liedje op de radio was “waarom regent het altijd op mij”. Hij keek erg verdrietig en zei: “dit is net als mijn leven”. Ik zei wat bedoel je! (denkend, je bent pas vier, hoe erg kan je leven zijn?) Hij schudde gewoon zijn hoofd en zei “je weet niet welke problemen ik heb gehad” en staarde toen zwijgend uit het raam. 😀

Ik heb altijd het gevoel gehad dat het probleem met gevallen uit vorige levens bij kinderen is dat veel van hun concepten (bijvoorbeeld verleden, heden, toekomst) erg vaag zijn. Als een tweejarige zich kan voorstellen dat hij uitgroeit tot een oude man, kunnen ze waarschijnlijk ook geloven dat hij ook van een oude man tot een baby kan uitgroeien. Het is dus heel gemakkelijk om deze dingen af ​​te doen als kinderverbeelding of een vervorming van de waarneming. Maar als ze zich deze dingen niet meer herinneren of erover praten, blijf je je altijd afvragen.

– Ik kwam een ​​aantal verslagen tegen van pre-geboorteherinneringen van kinderen waarin het kind beweert een (over)grootouder te hebben ontmoet die waren overleden voordat ze werden geboren voorafgaand aan hun geboorte in de hemel. Zulke ervaringen zijn misschien niet zo ongewoon. Sarah Hintze beschrijft twee van dat soort verhalen in haar boek “Coming from the Light”. Een ander dergelijk verhaal wordt verteld in Tobin Hart’s “The Secret Spiritual World of Children”. Christine Duminiak’s “Heaven Talks to Children” bevat drie gevallen waarin een kind verbazingwekkende details wist over een grootouder die ze in de hemel ontmoette. Ik heb ook een paar van dergelijke gevallen kunnen verzamelen. Er is zeker een goede reden om uw zoon te geloven!

-Mijn zoon is deze herinneringen ontgroeid (hij is nu 18). Ik heb er niet veel over gelezen, maar het weinige dat ik heb gezien, doet me denken dat het nogal opmerkelijk is dat zoveel van de ervaringen die deze kinderen beschrijven zo op elkaar lijken en op wat mijn zoon had verteld. (Zoals wachten in de hemel, naar beneden kijken en naar hun families kijken, en zelfs op de aarde vallen enz.). Ik zal die boeken die je noemt eens moeten bekijken.

Helaas realiseerde ik me toen niet dat hij zou komen vergeten wat op dat moment een vrij hardnekkige herinnering (of overtuiging) leek. Ik dacht dat hij het beter zou kunnen uitleggen als hij ouder was. Misschien is het onze een waarschuwend verhaal!

Het lijkt misschien gemeen om het grappig te vinden, maar toen hij een peuter was, schuifelde mijn jongen voorovergebogen en met één hand op zijn rug alsof hij rugklachten had (hij had dat niet). Mijn koosnaampje voor hem was kleine oude man. Zijn favoriete broek was geruit en zag eruit als een golfbroek – dus dat maakte de look gewoon af!

-Ik heb een paar verhalen over mijn nichtje. Beide raken aan onderwerpen die in dit draadje worden besproken.

Van het praten met mijn zus, mijn nichtje had het er tussendoor voor de geboorte wat over. Mijn nicht zei dat ze haar overgrootmoeder, die overleden was, had ontmoet voordat ze hier kwam. Ze noemde de grootmoeder bij haar voornaam, wat indrukwekkend is omdat de familie altijd een bijnaam voor de grootmoeder gebruikte.

Ze vertelde mijn zus ook dat ze het moeilijk hadden om haar en haar man bij elkaar te krijgen zodat ze geboren kon worden. Interessant dat ze het meervoud gebruikte. Laat het klinken dat de zielen hun ouders hebben gekozen en helpen om ze bij elkaar te krijgen.

e45f414c448149329e70d02970cea165 AnGel-WinGs.nl

Ik ben er ook van overtuigd dat ik in een droom werd bezocht door de ziel/geest van mijn nichtje terwijl mijn zus zwanger was van haar. Ik was jong en zat op school toen dit gebeurde. Maar ik bevond me in een grijze kamer met witte Grieks/Romeinse zuilen in de hoeken. Ik weet niet of er grijze muren waren of gewoon een niets dat grijs leek tussen en voorbij de kolommen. Het was als niets dat ik ooit eerder had gezien. Een zuil ongeveer middelhoog in het midden van de kamer had een kussen met daarop een baby. De baby begon met mij te communiceren. Het was alsof ze aan het praten was, maar ik denk niet dat haar lippen bewogen. Ze vertelde me dat ze heel belangrijk was. Ze zei dat ze vele levens had geleefd. Ze somde er een aantal op. In de droom zorgde ik ervoor dat ik me er een herinnerde omdat ik verschrikkelijk ben met lijsten. Een van de levens was als een koningin. Ze liet me beloven dat ik voor haar zou zorgen als er iets met mijn zus en zwager zou gebeuren. Ze was erg vasthoudend en veeleisend. Ik herinner me dat ik dacht dat dit maar een droom was, dus ik zal je vertellen wat je gelukkig maakt. Ik zei dat ik dat zou doen, zodat ze me niet meer lastig zou vallen. Toen werd ik wakker.

Het was heel levendig en bleef me bij. Ik verwierp een deel van de droom. Ik vond het vreemd dat een ziel die eis van me mocht stellen, terwijl ik niet de ouder was. Ik geloof ook dat mensen binnen geslachten reïncarneren. Ik had veel genealogie gedaan en vond geen links naar royalty’s. Ik heb de droom met niemand besproken.

Nou, vele jaren later ging mijn zus verder waar ik was gebleven met het familie-erfgoed. Ze ontdekte een link naar royalty’s. We zijn direct gerelateerd aan veel oude royalty’s, veel verschillende koninginnen. Dus besloot ik mijn zus over de droom te vertellen. Het nichtje was bijna klaar met de middelbare school. Mijn zus vertelde me dat ze er rillingen van kreeg, omdat het nichtje haar onlangs had verteld dat ze zich zorgen maakte dat ik voor haar zou kunnen zorgen als er iets zou gebeuren omdat ik meerdere kinderen heb.

Hieruit voel ik dat zielen/geesten erg druk lijken te zijn en niet gebonden zijn aan de foetus totdat het heel dicht bij de tijd van geboorte is.

 

Van een oud forum in Amerika… vertaald en bijgewerkt her en der, mooie verhalen zijn dit.

Het schijnt dat men jongere zielen helpt bij het uitkiezen van ouders waarbij ze zelf ook nog een keus hebben.
Hoe ouder de ziel is hoe minder hulp de ziel nodig heeft bij het kiezen.
Hoe meer lessen men krijgt in een leven hoe sneller men er hopelijk doorheen is.
Soms kan een ziel teveel lessen op zijn bord krijgen, niets mis mee als diegene dat aan kan.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button