web analytics

Vrouw sterft, leert krachtige lessen over het doel, genezing en eenheid van onze ziel | Inspirerende BDE

Deze video gaat over de bijna-doodervaring van Jane Thompson. Janes website –https://www.safehandshealing.com/ Tijdens haar uittreding, terwijl ze aan de andere kant was, leerde ze veel lessen over eenheid, genezing, het doel van onze ziel en uiteindelijk hoe we een voller leven kunnen leiden. Ze leerde ook dat de dood niets is om bang voor te zijn en slechts de volgende stap in onze evolutie als ziel. Jane Thompson had in 2008 een ingrijpende bijna-doodervaring. Het verlaten van haar lichaam, het betreden van het licht en in de vorm van een geest zijn, veranderde haar leven ingrijpend. Jane’s focus ligt nu op het helpen van anderen die op zoek zijn naar vrede, genezing en perspectief. Jane dient wereldwijd als intuïtieve genezer, spirituele gavencoach en internationale spreker. Jane’s website- https://www.safehandshealing.com/

Lees ook:   Waarom wij ervoor kiezen geboren te worden

Gerelateerde artikelen

Back to top button