web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Politie-inval en arrestatie zwangere vrouw voor het creëren van een Facebook-evenement over COVID-19 Lockdown

  • De feiten:Zoe Buhler, een 28-jarige zwangere vrouw, werd in haar huis gearresteerd in het bijzijn van haar kinderen en partner voor het organiseren van een vreedzaam protest op Facebook met betrekking tot Covid-19 lockdown dat dit weekend zou plaatsvinden.
  • Denk na over:Hoe ver zijn we gekomen als zoveel burgers over de hele wereld het oneens kunnen zijn met regeringen, maar zij (regeringen) nog steeds de macht hebben om te doen wat ze willen tegen onze wil onder het mom van ons te beschermen?

Wat er gebeurde: de  politie deed een inval en arresteerde het huis van een 28-jarige zwangere vrouw met een huiszoekingsbevel in het bijzijn van haar partner en twee kinderen omdat ze op haar Facebook-pagina had gepost over haar meningsverschil over COVID-19 lockdown-maatregelen in Victoria, Australië, en het creëren / plannen van een vreedzaam protest in haar regio dit weekend. Zoals de Guardian uitlegt“De politie heeft de vrouw, Zoe Buhler, woensdag in haar huis in Miners Rest nabij Ballarat gearresteerd nadat ze een” vrijheidsdag “-evenement op Facebook had georganiseerd waarin mensen werden opgeroepen te protesteren tegen de sluitingsmaatregelen van de Victoriaanse regering …” Zoals sommigen van jullie misschien hebben gezien de regering extreme maatregelen heeft genomen en via de media schriktactieken gebruikt om het protest in Melbourne te voorkomen, “” luidde de nu verwijderde beschrijving van het evenement … “Hier in Ballarat kunnen we een stem zijn voor degenen in fase vier lockdowns. We kunnen gezien en gehoord worden en hopelijk het verschil maken! ”

Buhler werd gearresteerd en aangeklaagd op grond van sectie  321G van de Crimes Act 1958 van de staat , waardoor het een overtreding is voor een persoon om “een gedragslijn na te streven die het plegen van een misdrijf inhoudt”. Op basis van het feit dat ze een protest organiseerde, waarbij COVID-maatregelen werden gerespecteerd, was dit voldoende om haar volgens de wet te arresteren.

 

Zuid-Australië heeft onlangs ook een “ COVID-19 Emergency Response Act” opgesteld. “Het is opmerkelijk om te vermelden dat in die handeling staat dat:

Zonder af te wijken van artikel 25, kan een bevoegde ambtenaar, om de naleving van de richtlijnen uit hoofde van dat artikel te verzekeren, een kind verwijderen uit een pand, plaats, voertuig of vaartuig naar de woonplaats van het kind of naar een ziekenhuis of quarantaine. faciliteit, zoals de bevoegde officier geschikt acht (en daarbij het geweld gebruiken dat redelijkerwijs nodig is. “

Op de video van de op sociale media gedeelde arrestatie, die u hieronder kunt zien, ziet u de groep agenten die Buhler met handboeien omdraaien voor haar partner en kinderen. In de video raakt Buhler steeds meer van streek als ze agenten vertelt dat ze zwanger is. De beelden gingen snel viraal, waarbij de liberale partijpoliticus Craig Kelly verklaarde: “Dit is wat je zou verwachten te zien in nazi-Duitsland.” ( bron )

In een verklaring zei de politie van Victoria: “elke bijeenkomst van deze aard is in schaamteloze schending van de instructies van de hoofdgezondheidsfunctionaris en brengt Victoriaanse levens in gevaar … De politie van Victoria heeft al actie ondernomen als onderdeel van een lopend onderzoek naar de planning en aanmoediging van protestactiviteiten. in Ballarat… Degenen die er nog aan denken om zaterdag het protest in Ballarat bij te wonen, kunnen een snelle en ferme reactie van de politie verwachten. ”

Waarom dit belangrijk is:  we bevinden ons op een punt in onze geschiedenis dat als u het niet eens bent met uw regering, u consequenties kunt hebben. Het zijn niet alleen burgers die te maken hebben met terugslag omdat ze zich uitspreken tegen meerdere regeringen en hun reactie op COVID-19 lockdown-maatregelen, maar ook duizenden artsen en wetenschappers, van wie velen gerenommeerde experts in hun vakgebied zijn, hebben zich uitgesproken. Het nieuwste voorbeeld komt uit Duitsland, waar meer dan 500 artsen en wetenschappers een coalitie hebben gevormd om te helpen verklaren waarom lockdown-maatregelen, maskers en meer autoritarisme vertegenwoordigen en maatregelen die niet zijn gebaseerd op wetenschap en gegevens.

Michael Levitt, een biofysicus en hoogleraar structurele biologie aan de Stanford University, bekritiseerde onlangs zowel de WHO als Facebook voor het censureren van verschillende informatie en geïnformeerde perspectieven met betrekking tot de pandemie. Daarover leest u  hier meer .

Een recent  rapport  gepubliceerd in het British Medical Journal heeft gesuggereerd dat quarantainemaatregelen in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het nieuwe coronavirus mogelijk al meer Britse senioren hebben gedood dan het coronavirus tijdens de piek van het virus.

De gerapporteerde sterftecijfers, zoals het oorspronkelijke officiële 3,4% -cijfer van de Wereldgezondheidsorganisatie, veroorzaakten horror, paniek en hysterie en waren ook zinloos. Ronald B. Brown, Ph.D., van de Universiteit van Waterloo in Ontario, Canada, zegt op basis van zijn onderzoek dat de sterftecijfers voor het coronavirus die we kregen / krijgen, ‘de ergste misrekening in de menselijke geschiedenis’ vertegenwoordigt. Onlangs publiceerde Brown een artikel in  Disaster Medicine and Public Health Preparedness , getiteld ” Lessen op het gebied van de volksgezondheid die zijn geleerd uit vooroordelen bij overschatting van de mortaliteit door coronavirus .”

Bron

Behoorlijk krank als je het mij vraagt.
Wat is nu de bedoeling van die wezens die geheimzinnig doen over hun vage plannen?
Zeg gewoon wat je wilt ipv mensen bang te maken met een fake pandemie…dat karma lossen jullie nooit meer in!
En dit idiote gedrag van gezagsdragers werkelijk het gaat toch nergens meer over of wel?

Ik denk dat de echte supermachtshebbers maar eens moeten ophouden met spelletjes spelen, zeg wat je wilt gaan doen en fake niet langer.

Hier heeft niemand iets aan en al die media leugens…?
WHY?
Ga kantklossen ofzo.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥