web analytics
...

Het bewijs dat iedereen de fysieke wereld rondom kan veranderen door alleen zijn gedachten te gebruiken

Masaru Emoto’s rijstexperiment

Vooral nu met die media drama’s is het goed om jezelf zuiver te houden.
Kijk gewoon niet, kijk online naar nieuws en wat je niet wilt zien kijk je niet, dan kun je nog een beetje negeren.

Interessant experiment is dit, wij bestaan ook voor:
Water is het hoofdbestanddeel van het menselijk lichaam maar het percentage schommelt ‘slechts’ rond 55 à 60 procent – bij mannen ligt het iets hoger dan bij vrouwen vanwege het verschil in vetgehalte.

Water heeft volgens Emoto het vermogen om de effecten van ideeën en gevoelens te absorberen en te behouden. Hij kwam tot deze conclusie na onderzoek te hebben gedaan met gebotteld water waarop zowel positieve als negatieve zinnen stonden, zoals ‘dank u’ of ‘oorlog’. Daarna bevroor hij het water en fotografeerde het daarna, waarbij hij de resulterende ijskristallen morfologisch en esthetisch beoordeelde.
Ten slotte kwam Emoto tot de conclusie dat water met een etiket met positieve woorden altijd onberispelijke en harmonieuze kristallen produceert, maar dat water met een negatief etiket onvolmaakte kristallen produceert.

Lees ook:   Tactieken van narcisten

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!