web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

COVID kan erectiestoornissenveroorzaken ze roepen mannen op zich te laten vaccineren om ‘de toekomstige stijven te redden’

Weer een leugen!

Dit is gewoon pure waanzin! Ik weet niet hoe een van deze mensen in deze video zichzelf tot dit niveau van schaamte kan brengen. Het ligt niet aan het onderwerp, het gaat erom hoe ver je bereid bent te gaan om door te gaan met de angst en gaslighting over een pandemie/virus dat waarschijnlijk helemaal voorbij is. Wat is het doel?

Van insider.com:

  • Urologen hebben zich verenigd voor een vaccinonderwijs PSA, precies op tijd voor de Nationale Impotentiemaand.
  • COVID-19 is in verband gebracht met een groter risico op ED, dus gevaccineerd worden kan “je stijve redden”, zeggen de artsen.
  • “Vertrouw ons, we zijn penisdokters”, zegt het team in de korte film.

Een groep urologen is samengekomen om iedereen aan te sporen een COVID-19-vaccin te krijgen, in ieder geval om erecties te behouden.

Penissen staan ​​centraal in een nieuwe PSA die bedoeld is om mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

De video begint met mannen die zich liefdevol hun eerste erectie herinneren, en presenteert vervolgens een ontnuchterende statistiek: mannen die COVID-19 hebben gehad, hebben tot zes keer meer kans op erectiestoornissen.

Het cijfer komt uit een studie onder 100 mannen in Italië, die een verband vond tussen de virale ziekte en penisproblemen. Het geschatte risico op ED voor mannen met een voorgeschiedenis van COVID-19 was eigenlijk dichter bij 5,5 keer hoger dan normaal, en het was een relatief kleine studie.

Maar het feit trok de aandacht van enkele creatieve adverteerders die een licht wilden werpen op “schlong COVID”, zei Brian Siedband, mede-oprichter van het reclamebureau Quality Meats, in een persbericht.

Lees ook:   Testen voor een uitje: '7,50 euro

“We kwamen dit feit tegen en dachten, met alle aarzeling over vaccins die er zijn, jongens moeten dit horen,” zei hij. “Vooral jongere jongens die denken dat ze geen risico lopen [voor ernstige COVID], maar misschien niet nadenken over de langetermijneffecten.”

Na het idee aan een paar ’traditionele organisaties’ te hebben voorgelegd, besloot het team rechtstreeks urologen in te schakelen om over het onderwerp te spreken. Al snel hadden meer dan 30 artsen zich aangemeld om zich aan te sluiten bij Urologists United for Vaccination Education .

Overleven van COVID-19 kan blijvende gevolgen hebben voor de penis

Er was niet veel overtuiging voor nodig om de urologen bij de PSA te betrekken, zeiden de medeoprichters in het persbericht. Ze zijn tenslotte gepassioneerd door de penis en bestrijden de verkeerde informatie eromheen.

“Ik was aan boord zodra ik het idee hoorde”, zegt Dr. Larry Levine, hoogleraar urologie aan het Rush University Medical Center. “Gezien alle verkeerde informatie die er is, hebben we liever dat mensen feiten krijgen van ons, artsen die hun leven hebben gewijd aan het bestuderen van de penis, dan geruchten van de vriend van Nicki Minaj’s neef in Trinidad .”

De artsen hebben een paar mogelijke theorieën bedacht over hoe COVID-19 zou kunnen bijdragen aan ED , hoewel geen van hen nog is bewezen. Urologen denken dat erectiestoornissen na COVID verband kunnen houden met de vasculaire effecten van de ziekte. Mensen met ernstige COVID kunnen ontstekingen door het hele lichaam ervaren, vooral in en rond het hart , wat kan leiden tot een geblokkeerde bloedtoevoer naar de penis.

Lees ook:   Waarom worden we eigenlijk gedwongen maskers te dragen?

Bovendien kan de mentale impact van langdurig COVID en de pandemie in het algemeen niet worden onderschat. De  sedentaire levensstijl  en  hoge stressniveaus die gepaard gaan met de vroege stadia van de pandemie kunnen beide de seksuele functie beïnvloeden, en sommige urologen hebben sinds het begin van de pandemie meer gevallen van erectiestoornissen gezien.

Doctors say COVID can cause erectile dysfunction, and they’re calling on men to get vaccinated to ‘save the future boners’

Tjah het is of een vaccin nemen en straks niet meer leven bwvs… of geen erectie meer…

Lijkt me geen moeilijke keus maar goed.
Ik moest wel lachen om die video… jeetje zeg…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken