21 september 2020

 

Politieke gevolgen van aanslag in Utrecht Premspem

Politieke gevolgen van aanslag in Utrecht

Nog even terugluisteren naar wat wij allemaal wel niet waren volgens Prem.

4.40 min.
De enge propaganda, en nu weer dat gelul online over FVD…

Een reactie onder de video verwoord het wel goed…

Beste meneer Prem. Wat veel HAAT vanaf uw kant. Ik vind het te walgelijk voor woorden dat u zo’n verschrikkelijke daad, zoals deze in Utrecht gepleegd is, politiek wilt gebruiken tegen dezen en genen. Laat ik wel wezen dat ik verwacht dat deze uitbarsting op TV, veel Nederlanders boos heeft gemaakt. En dat velen naar aanleiding van uw extreem haatdragende uitspraken er toe zal leiden dat mensen die nog niet besloten hebben op wie ze moeten stemmen, nu de voorkeur voor uw blonde vriend en het FVD zullen laten vallen.

 

Ik denk persoonlijk dat mensen stemmen op wat ze willen stemmen en zich niet langer nog laten beïnvloeden door de tv! We zijn geen simpele zielen met zijn allen…dat, dát ook maar even gezegd mag worden! Dat Rutte en Groen Links en D66 zichzelf zo geweldig vinden is ons al lang duidelijk.
Te lang…en het heeft niets van doen met de knappe Baudet.
Jaloerse bitches!!!
😉

Ps voor de verkiezingen niet meer kijken naar de tv, en ook geen kieswijzer doen want echt…wat er bij mij uitkwam… wowwwwwwwwwww!
Dat bestaat dus nooit!!!!!!!

Lees ook:   Kinderopvang noemt misbruik een incidentje...

Gerelateerde berichten