web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Bosma vraagt of het tijd wordt voor een tribunaal. Cultuur is door links gekaapt. Zwarte Piet blijft

Cynische bijdrage van Martin Bosma aan het debat over de begroting van cultuur. Alles is kapotgemaakt door linkse deugers. Michiel de Ruyter mag niet meer, blanke mannen worden gediscrimineerd, de gouden koets is gekaapt, Sinterklaas is vernaggeld, boeken met Zwarte Piet worden uit de bibliotheek verwijderd en verbrand.

Mona Keijzer had in het verleden nog gezegd dat Zwarte Piet zwaer bleef, maar die is nu ontslagen en chanteren allerlei foute CDA subsidieverstrekkers de organisaties om Z.P. te verwijderen, zoals Buma in Leeuwarden, in Den Helder enzovoort. Kortom het is een grote klaagzang van Bosma. Jorien Wuite (D66) tracht nog wat positiviteit erin te brengen dat het toch leuk is als Sinterklaas er voor iedereen is, maar Bosma blijft in zichzelf gekeerd somber. In navolging van FvD vorige weel vraagt hij om een tribunaal……

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥