web analytics
11:11 Dubbele getallen

VS Vooraf voorbereid op COVID-19

Wetenschappers en journalisten: VS Vooraf voorbereid op COVID-19

De wereld

China bracht het goddelijke onderzoekswerk van 2015 aan het licht dat coronavirus is gemaakt door wetenschappers in samenwerking met het Amerikaanse leger.

 

Dergelijk materiaal verscheen in 2015 op de website van het wetenschappelijke tijdschrift Natura in 2015. Vervolgens beweerden de auteurs dat wetenschappers zich na de komst van het SARS-virus (2002-2003) en het ademhalingssyndroom in het Midden-Oosten (MERS) bewust waren van het risico van interspecifieke overdracht die zou leiden tot een epidemie onder mensen.

Succesvol laboratoriumexperiment
Het onderzoeksteam bestudeerde onder meer vleermuizen, de grootste broedmachines van coronavirussen. Vleermuizen konden het coronavirus echter niet op mensen overdragen omdat ze geen interactie konden aangaan met menselijke cellen met ACE2-receptoren.

Het materiaal vermeldde ook dat hoefijzervleermuizen een stam SARS-coronavirus dragen die op mensen kan worden overgedragen. Het is het SHC014-CoV-virus genoemd.

Om dit virus beter te bestuderen, hebben wetenschappers het coronavirus gekopieerd en geïnfecteerd met laboratoriummuizen. De resultaten toonden aan dat het virus echt in staat is om zich te binden aan menselijke cellen met ACE2-receptoren en zich te vermenigvuldigen in de cellen van het ademhalingssysteem.

Bij het onderzoekswerk wordt opgemerkt dat laboratoriummaterialen, monsters en apparatuur die in het onderzoek zijn gebruikt, zijn verkregen van het Army Medical Research Institute of Infectious Diseases. Hoewel het nog niet mogelijk is om met zekerheid te zeggen dat het virus dat in laboratoriummuizen is getest hetzelfde is als het SARS-Cove-2 coronavirus.

NAVO-beleid
Interessante zaken zijn echter te vinden in eerdere documenten. Bijvoorbeeld:

In het activiteitenverslag van de Alliantie van 2019 staat dat de Alliantie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling in 2019 de eerste plaats innam op het gebied van radiochemische en biologische bescherming (29%), waardoor het ogenschijnlijk meest urgente probleem van Europa – terrorismebestrijding (het bleek 4- m prioriteit).
Een jaar eerder, in 2018, was de situatie precies het tegenovergestelde: terrorisme, zoals het hoort, was in de eerste plaats (28%) en radiochemische en biologische bescherming in de vierde (13%).
Zoals de Brusselse snitch op het telegramkanaal schrijft, ‘zijn er, gezien het ontbreken van zichtbare redenen voor zo’n scherpe verandering in wetenschappelijke belangen, twee opties en beide zijn onaangenaam:

Lees ook:   Waarschuwing voor aanslag met fiets geldt voor heel Europa

of de NAVO zwaait nu met het vijfde punt en vervalst de gegevens om te laten zien “en we zijn altijd voorbereid op virussen, we zijn modern”,
of zelfs in 2019 in de alliantie, God vergeef me, ze wisten waar de problemen vandaan zouden komen.
Ja, de eerste optie is veel reëler, maar zie je, de feiten zijn verrassend. ”

Betrekkingen met Rusland
Daar kun je de retoriek over de betrekkingen met Rusland vergelijken.

Het laatste rapport stelt dat “we min of meer werken. En alleen de laatste paragraaf van de paragraaf maakt zich zorgen over het” gedrag van Moskou in Europa “.

In het rapport voor 2018 was de situatie wederom diametraal tegenovergesteld. 90% van de paragraaf Rusland werd beschuldigd van doodzonden en als het ware tussen de genoemde lijnen door samenwerking.

De symbolische verzachting van de NAVO-retoriek tegen Rusland, denk ik, wordt veroorzaakt door de onwil van veel Europese landen van de alliantie, wier vertegenwoordigers hebben deelgenomen aan de voorbereiding van het document, om de betrekkingen met Moskou te verergeren. Zeker tegen de achtergrond van alles wat er nu in Europa en de wereld gebeurt. Dat wil zeggen, indien nodig – ze zijn klaar om het ‘volkomen Russische kwaad’ een tijdje te vergeten. ‘

Amerikaanse militaire uitgaven
Tegelijkertijd, in 2019, bedroeg het aandeel van de Amerikaanse militaire uitgaven in het totale militaire budget van de NAVO-landen 70%, Europese leden met Canada – 30%.

In 2018 lagen dezelfde indicatoren op respectievelijk 69,3% en 30,7%. Het aantal landen dat de NAVO-aanbevelingen voor de aanschaf van militair materieel uitvoert (20% van het militaire budget van het land) is gelijk gebleven.

Lees ook:   Wereldoorlog 2

Maar vorig jaar ontving de NAVO 8,5 miljoen euro voor de aankoop van databaseservers volgens het besluit om de “21st CenturyGround Based Air Defense” te ontwikkelen. Dit laatste betekent dat de NAVO actief blijft werken aan het verbeteren (zowel in kwaliteit als in snelheid) van de mogelijkheden voor de uitwisseling van inlichtingengegevens tussen alle lidstaten. De vraag waarom dit nodig is, kan zelfs niet worden gesteld.

Personeelsoefeningen van 2017
Bedenk dat op een bepaald moment in 2017, een week voor de inauguratie van Trump, de regering-Obama en het nieuwe team deelnamen aan de hoofdkwartierwedstrijd over de scenario’s van een groot intern incident in de Verenigde Staten.

Volgens Politico was het ontwerp van de oefening bedoeld om te reageren op de snelle ontwikkeling van de dodelijke pandemie van het H9N2-virus, dat in Azië en Engeland woedde. In werkelijkheid bestond een dergelijke dreiging destijds niet en de situatie met de epidemie was slechts een scenario voor de verplichte “oefeningen” van de overgangsperiode.

Andere inleidende evenementen waren onder meer een verwoestende orkaan en een cyberincident.

Het doel van het “spel” is om de nieuwe regering inzicht te geven in hoe ze haar inspanningen in de strijd tegen bedreigingen moet coördineren.

“Het pandemische scenario omvatte alle bijbehorende negatieve factoren die nu worden waargenomen in verband met de verspreiding van # COVID19

De pandemische methoden die tijdens deze briefings werden geuit, omvatten de coördinatie van alle machtsinstellingen, de snelheid van de besluitvorming, de wetenschappelijke benadering, enz.

30 werknemers van de Trump-administratie namen deel aan deze “oefeningen”, maar de meesten van hen werken niet meer in het Witte Huis, daarom vatten de auteurs van het artikel samen, sprekend over de onverwachte ontwikkeling van gebeurtenissen met coronavirus, kon Trump de waarheid vertellen, want in de afgelopen jaren de continuïteit van de staatsaanpak is verloren gegaan, ‘legde de Militaire Waarnemer uit in het telegramkanaal.

Lees ook:   China virus Al 7 steden met 23 miljoen mensen in quarantaine

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1482450-COVID19/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button