web analytics
...
BuitenaardsGeschiedenisMysterieRH Negatief - Anunnaki - GeloofU.F.O

Secret Space Secret Past.

De hier gepresenteerde ontdekkingen zullen u schokken. Er is een wereldwijde samenzwering met betrekking tot desinformatie die al sinds het begin der tijden, alle 6000 illusoire jaren ervan. Deze samenzwering gaat over UFO’s, Aliens, Reptielen, Religie, Supertechnologieën, Evolutie en ons ware verleden …….
Er is vandaag een schandaal gaande in de wetenschappelijke wereld met betrekking tot het onderdrukken van informatie: informatie die opzettelijk wordt tegengehouden door het publiek .
Het is een schandaal dat je vals speelt en je berooft van vele serieuze voordelen.
Artifacts die opzettelijk in de Atlantische Oceaan zijn gedumpt …
Bepaalde vindplaatsen zijn verboden voor onderzoekers die gênante vragen stellen … een archeoloog heeft bevolen een belangrijke zoekopdracht te ontkennen:
er is een wereldwijde samenzwering over desinformatie die al sinds het begin der tijden aan de gang is, alle 6000 illusoire jaren ervan. Deze samenzwering gaat over UFO’s , Aliens, Reptielen, Religie, Supertechnologieën, Evolutie en ons ware verleden …….

 

 

Lees ook:   UFO-vloot in gevecht met elkaar in Hartford, Connecticut

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept