web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Ik zag het leven niet meer zitten. Maar dit is hoe ik van -2 miljoen weer succesvol en gelukkig werd

Alles is mindset, alles begint met een gedachte. Een positieve mindset is een keuze die je alleen kunt maken als je bewust leeft en jezelf bewust bent van wie je bent en wat je doet. Een positieve mindset is niet alleen positief denken en hopen dat alles wel goed zal komen. Dat is dwaasheid. Je zult het zelf moeten doen. Wat belangrijk is, is dat je je aandacht richt op het positieve. Dat is de basis voor een positieve mindset. Je mindset is dus een keuze. Je kunt ook kiezen voor een negatieve mindset. Dat ben je vooral bezig met wat niet kan, of excuses verzinnen. Het is maar hoe je kijkt wat je ziet. Mensen met een positieve mindset blijken gelukkiger te zijn, meer te bereiken wat ze willen en krijgen veel meer voor elkaar. Ze leven ook vanuit een positieve levensinstelling. Mindset is je denkwijze. En die denkwijze kun je bewust sturen. Niet dat je gehele leven maakbaar is, maar het is grotendeels maakbaar voor wie daar in gelooft. Tijdens Maximum Potential gaat het twee dagen over je denkwijze, je mindset, je gedrag en hoe jij invulling kun geven aan je mooiste leven. Michael Pilarczyk (Gdynia, 1969) is mindset coach, auteur en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, bewustzijn, zingeving, spirituele groei en zakelijk succes. Als expert in het herprogrammeren van mindsets (je manier van denken) heeft hij veel mensen geholpen om meer plezier, rust, succes en geluk te ervaren in hun leven. Hij weet belemmerende denkpatronen te doorbreken waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. Van 1992 tot 1999 was Michael een populaire dj op Radio 538. Hij was vj bij The Music Factory (tmf) en hij presenteerde televisieprogramma’s op rtl4 en rtl7. Hij richtte meerdere bedrijven op en verkocht zijn mediagroep in 2007 aan Telegraaf Media Nederland. Vanaf 2010 nam hij een sabbatical van veertig maanden om zijn levensdroom waar te maken: hij zeilde met zijn jacht langs alle kusten van de Middellandse Zee. In die periode schreef hij de bestseller Dansen in de hemel (2014). In 2016 publiceerde hij een moderne Nederlandse bewerking van Think and Grow Rich (Napoleon Hill, 1937). Michael is de oprichter van de Mastermind Academy. Hij wil zijn ervaring, kennis en wijsheid delen. Zijn doel: inzicht en inspiratie geven zodat jij bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥