web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

NIH-functionaris betrapt op het ontwikkelen van een nieuwe versie van apenpokken die 1000 keer dodelijker is dan de vorige

 Verschillende leden van het Congres proberen antwoorden te krijgen van de National Institutes of Health (NIH) over een onderzoeker daar die knoeit met meerdere verschillende soorten apenpokken om een ​​super-apenpokkenvirus te produceren dat 1000 keer dodelijker is dan de laatste.

House Energy and Commerce Committee Chair Cathy McMorris Rodgers (R-Wa.), Subcommittee on Health Chair Brett Guthrie (R-Ky.), en Subcommittee on Oversight and Investigations Chair Morgan Griffith (R-Va.) hebben onlangs een tweede brief gestuurd naar Lawrence Tabak, een hoge functionaris bij de NIH die momenteel de functie van directeur vervult, vraagt ​​om details over het project. Ze stuurden een eerste brief terug op 31 oktober 2022, maar ontvingen nooit een reactie.

In deze tweede brief voegden de drie congresleden ook een formele kennisgeving toe waarin ze de NIH vroegen om alle bestaande en toekomstige documenten en materialen met betrekking tot het nieuwe monkeypox-project te bewaren, zodat het op een bepaald moment in de toekomst kan worden beoordeeld en onderzocht.

(Gerelateerd: Weet je nog toen volksgezondheidsfunctionarissen werden betrapt op liegen over de laatste apenpokkenangst?)

Waarom knoeit de regering opnieuw met dodelijke biologische wapens – en gebruikt ze JOUW belastinggeld om dat te doen?

Wat de naamloze NIH-medewerker met het project doet, is het overbrengen van genen van “clade 1” of Congo Basin clade monkeypox-virus naar “clade 2” of West-Afrikaans clade monkeypox-virus.

De clade 1-variëteit van apenpokken is uiterst zeldzaam en zou 1000 keer dodelijker zijn bij muizen dan de huidige circulerende versie, clade 2. Clade 1 apenpokken is zo gevaarlijk dat het momenteel is geclassificeerd als een Federal Select Agent.

Lees ook:   “Wij als bevolking hangen in die strop” - A’dam demo ‘Samen voor NL’ 03-10-21 Impressie

 

Informatie over de bijzonderheden van dit gensplitsingsexperiment kwam aan het licht nadat de onderzoeker in kwestie zijn plannen begon te bespreken in een Science- artikel uit september 2022 over het werk van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), dat tot vorig jaar was onder leiding van Tony Fauci, over apenpokken.

“Op basis van de beschikbare informatie lijkt redelijkerwijs te worden verwacht dat het project een in het laboratorium gegenereerd apenpokkenvirus zal opleveren dat 1000 keer dodelijker is bij muizen dan het apenpokkenvirus dat momenteel in mensen circuleert en dat zich net zo efficiënt overdraagt ​​als het apenpokkenvirus dat momenteel circuleert in mensen”, luidt een belangrijk fragment uit dat artikel.

“De risico-batenverhouding geeft potentieel ernstige risico’s aan zonder duidelijke civiele praktische toepassingen. Dienovereenkomstig lijkt dit experiment redelijkerwijs te verwachten risico’s in te houden voor het creëren, overdragen of gebruiken van PPP’s die het gevolg zijn van de verbetering van de overdraagbaarheid of virulentie van een ziekteverwekker bij mensen. Onder de gegeven omstandigheden zijn we dus geïnteresseerd om te leren of dit experiment is beoordeeld in het kader van het HHS P3CO-kader dat wordt gebruikt om onderzoeksvoorstellen te beoordelen die aanzienlijke bioveiligheids- of bioveiligheidsrisico’s met zich meebrengen.”

Het artikel stelt verder dat apenpokken clade 2, het soort dat zogenaamd momenteel in omloop is, niet zo zorgwekkend is met een sterftecijfer van minder dan één procent. Omgekeerd heeft clade 1 monkeypox een sterftecijfer van 10 procent, wat veel belangrijker is.

“Vanwege zijn aanzienlijk grotere dodelijkheid, worden clade 1- of Congo Basin clade-apenpokkenvirussen gereguleerd als geselecteerde agenten door het Federal Select Agents Program”, vervolgt het rapport.

Lees ook:   Veel mensen spijt van vaccinaties

“Entiteiten die deze agent bezitten, gebruiken of overdragen, moeten voldoen aan de HHS Select Agent and Toxin Regulations, tenzij er een toepasselijke vrijstelling of uitsluiting is. Onder deze regelgeving lijkt het er dus op dat het apenpokkenvirus-experiment van clade 1 een beperkt experiment is dat moet worden beoordeeld door het Federal Select Agent Program en mogelijk verder wordt beoordeeld door de Intragouvernementele Select Agents en Toxinen Technisch Adviescomité (ISATTAC).”

Het laatste nieuws over de lopende campagnes van de overheid om de volksgezondheid bang te maken, is te vinden op Plague.info .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

StrangeSounds.org

NatuurlijkNieuws.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien