web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Nieuwe variant verschijnt twee weken nadat Big Pharma een nieuw vaccin heeft voorbereid

 

gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nlBig Pharma ontvangt goedkeuring voor noodgebruik voor een nieuwe variant, slechts enkele weken voordat deze opkwam, bewijst dat dit een systematisch bedrijfsprogramma is om de samenleving tot slaaf te maken.

 

De wonderen van de moderne geneeskunde?

Het lijkt alsof we gisteren nog berichtten over de nieuwe COVID-variant die uit Afrika komt.

Maar binnen enkele uren waren er al vaccins voor de nieuwe variant.

Reuters meldde  gisteren:

Novavax Inc  (NVAX.O)  zei vrijdag dat het was begonnen met het werken aan een versie van zijn COVID-19-vaccin om de in Zuid-Afrika gedetecteerde variant aan te pakken en het schot in de komende weken klaar zou hebben voor testen en productie.

De COVID-19-injectie van het bedrijf bevat een echte versie van het spike-eiwit van het virus dat geen ziekte kan veroorzaken, maar het immuunsysteem kan activeren.  De vaccinontwikkelaar zei dat het was begonnen met het ontwikkelen van een spike-eiwit dat specifiek was gebaseerd op de bekende genetische sequentie van de variant, B.1.1.529.

Het vaccin van Novavax kreeg eerder deze maand zijn eerste goedkeuring voor gebruik in noodgevallen   in Indonesië, gevolgd door de Filippijnen. Andere vaccinontwikkelaars, waaronder het Duitse BioNTech SE en Johnson & Johnson, hebben gezegd dat ze de effectiviteit van hun injecties testen tegen de nieuwe variant, die door de Wereldgezondheidsorganisatie Omicron wordt genoemd.

Zoals we gisteravond meldden, zijn andere bedrijven klaar om hun vaccin binnen de komende twee weken ook te testen.

De  conservatieve boomhut  schrijft:

Wow, 72 uur geleden hoorde niemand zelfs de naam Omicron-variant. Nu, in minder dan drie dagen, is een variant geïdentificeerd, is het wereldwijde reizen stopgezet, zijn de noodtoestanden uitgeroepen en nu zien we een farmaceutisch bedrijf de variantspecifieke vaccinproef aankondigen die over een paar jaar in de VS zal beginnen weken. Deze overheidsrelatie met Big Pharma zorgt zeker voor snelle actie, nietwaar?

Ja, de wonderen (?!) van de moderne geneeskunde.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥