web analytics
11:11 Dubbele getallen
ReincarnatieSpiritueel

Is je leven vooraf gepland? Hoe een zielscontract je hele levensloop kan bepalen

373e8373a85b0280cadd4c274fcb8161 AnGel-WinGs.nlGeloof je dat sommige mensen met een bepaald doel in je leven komen? Alsof ze willen dat je waardevolle levenslessen leert en je vooruit helpt op je spirituele reis? We maken allemaal deel uit van een groot kosmisch masterplan en onze zielsrelaties worden geleid door spirituele wetten, regels, overeenkomsten. Hoe meer je leert je zielscontract te identificeren, hoe verder je komt op je spirituele reis.

Hoewel het begrip van het leven van persoon tot persoon kan verschillen, zijn we allemaal spirituele wezens die door een menselijke ervaring gaan. Onze zielen bestaan ​​en schijnen in het spirituele rijk voordat we worden geboren en nadat we sterven . De reis van onze ziel en onze menselijke ervaring zijn vooraf bepaald, zodat onze ziel kan leren en groeien tijdens onze tijd in het sterfelijke rijk. Omdat de reis van onze ziel als mens vooraf is bepaald, wordt een zielscontract gevormd om te bepalen welke zielen onze familie, vrienden, geliefden, collega’s en zelfs rivalen zullen worden.

En er is niet slechts één zielscontract. Omdat onze ziel meerdere keren wordt herboren en gereïncarneerd, doorloopt onze ziel verschillende zielscontracten die onze ervaringen, leren en groei zorgvuldig aansturen.

Maar wat zijn zielscontracten precies? En hoe werken zielscontracten? Laten we ons verdiepen in de verborgen waarheden van het spirituele rijk, zodat we onze ziel beter kunnen begrijpen. 

Wat is een zielscontract?

Een zielencontract is in de eerste plaats een energie-uitwisseling tussen één of meerdere zielen die wordt beheerst door een bindende spirituele overeenkomst. Het is een overeenkomst die plaatsvindt op het spirituele en bewustzijnsniveau van alle zielen. Deze overeenkomst, die zich richt op onze ervaringen, beslissingen en levensgebeurtenissen, wordt gemaakt voordat we als mensen worden geboren en wordt gevormd met de andere zielen die uiteindelijk zullen worden geboren als onze familie, vrienden en geliefden. Omdat verschillende zielen uit onze zielengroep een significante impact kunnen hebben op verschillende aspecten van ons menselijk leven en waarde kunnen toevoegen aan onze spirituele reis, wordt de overeenkomst gemaakt voordat we incarneren in ons respectieve, nieuwe menselijke lichaam.Tijdens zielscontracten ontmoeten verschillende leden van een zielenfamilie of -groep elkaar om de details uit te leggen over hoe de zielen elkaar zullen helpen in het mensenrijk.

Niet elk zielscontract is echter gebaseerd op liefde en positiviteit, aangezien negatieve en pijnlijke ervaringen ook kunnen helpen bij de groei van onze ziel. Daarom zijn alle uitdagingen waarmee we tijdens ons menselijk leven worden geconfronteerd, die ons helpen cruciale lessen te leren en de reis van onze ziel te ondersteunen, vooraf gepland tijdens deze overeenkomsten. Hoe dan ook, zielscontracten zijn puur spiritueel en hebben geen fysieke representatie of bindingen. De voorwaarden van de overeenkomst komen tot stand door communicatie tussen verschillende zielen van een zielengroep.

Hoe werken zielscontracten?

Een zielencontract is een blauwdruk van het menselijk leven dat je ziel op planeet Aarde zal leven. We maken deze overeenkomst niet alleen met onze zielefamilie, maar ook met onze spirituele gidsen en hoger bewustzijn, omdat het bepaalt wat we als mensen zullen doen – welke lessen, emoties, activiteiten en relaties we zullen ervaren terwijl we in het sterfelijke rijk zijn.

Maar wat is de oorsprong van het zielencontract? 

Voor je geboorte als mens op planeet Aarde, verzamelt je ziel al haar vrienden en metgezellen uit haar zielengroep en leidt ze een goddelijke raadselachtige ontmoeting. Dit zijn de zielen die je tijdens je tijd als mens zult ontmoeten. Elke ziel , die ook als mens zal worden geboren, zal een vitale rol spelen in je menselijk leven om je innerlijke groei te stimuleren. Tijdens de ontmoeting met andere zielen zal je spirituele gids je ook helpen bij het nemen van cruciale beslissingen over de loop van je menselijk leven en zal je ziel vragen om te beslissen welke lessen zij uit dit leven wil leren. Je spirituele gids zal suggereren dat je ziel de lessen kiest die ze in vorige levens niet kon of niet kon leren, zodat het de reis van je ziel bevordert.Als eenmaal is besloten welke lessen je gaat leren en welke zielen je tijdens je mensenleven zult tegenkomen, is je ziel toegewijd aan de overeenkomst en wordt het zielencontract afgerond. 

Dus als je als mens dezelfde soort uitdagingen lijkt te ervaren en dezelfde soort mensen tegenkomt, hoe hard je ook probeert om ze te overwinnen, dan is het een teken dat je ziel probeert zijn lessen te leren en te vervullen zijn zielscontract. 

7 Tekenen dat je een zielscontract hebt met iemand

Deel je een zielscontract met een zielsverwant of een tweelingvlam? Vraagt ​​u zich af hoe u uw zielscontract kunt vinden? Hier zijn een paar tekenen dat je een zielscontract hebt met een speciaal iemand –

1. Ze voelen je vertrouwd aan

Je ervaart een gevoel van vertrouwdheid als je iemand uit je zielenfamilie ontmoet, ook als je diegene voor het eerst hebt ontmoet. Hoewel je ze in het begin misschien wel of niet leuk vindt, zal je trillingsveld hun vertrouwde energetische frequentie herkennen.

2. Ze spelen een belangrijke rol in de reis van je ziel

Op de een of andere manier is deze persoon een intrinsiek onderdeel van je leven en heeft hij een sterke impact op je. Of je nu van ze houdt of ze haat, je dagelijkse leven wordt er sterk door beïnvloed en je voelt instinctief een sterke band met ze, zowel positief als negatief.

3. Ze moedigen je aan om je echte zelf te zijn

Als je bij hen in de buurt bent, voel je niet de dwang om te doen alsof je iets bent dat je niet bent. Ze zorgen ervoor dat je je comfortabel genoeg voelt om je meest authentieke zelf om hen heen te zijn en al die nepmaskers en filters af te doen die je gebruikt om je kwetsbare, echte zelf te verbergen. Je weet dat ze je niet verkeerd zullen begrijpen of veroordelen en je volledig zullen accepteren zoals je bent. Je voelt je veilig als je bij hen bent.

4. Ze leren je waardevolle lessen

De belangrijkste reden waarom we zielscontracten vormen, is omdat we tijdens ons leven als mens cruciale levenslessen kunnen leren. Het helpt onze ziel om uit te breiden door karmische schulden af ​​te betalen. Dit wordt echter alleen mogelijk wanneer we cruciale lessen leren met de hulp van onze zielengroep. Of het nu door liefde of lijden is, ze zullen ons leren sterker, onafhankelijk en zelfredzaam te zijn en van onszelf te houden. Ze zullen ons ook helpen meer te weten te komen over onze behoeften, motivaties, passies, verlangens en angsten. 

5. Ze inspireren je

Leden van onze zielsfamilie zijn toegewijd om ons te helpen evolueren en groeien, want dat is het doel van iemands zielscontract. Daarom, wanneer je een zielsverbinding met iemand deelt, zullen ze je uitdagen om je comfortzone te verlaten, te doen waar je bang voor bent en je ware potentieel te bereiken. Als ze je niet inspireren om beter te worden, zullen ze geen zielscontract met je hebben.

Lees ook eens:  " Het Massale Ontwaken Komt Eraan " - Let Hier Op In November!

6. Ze helpen je te genezen

Een van de fundamentele redenen waarom we zielscontracten sluiten en als mensen worden geboren, is om te genezen van niet-genezen trauma en emotionele wonden uit vorige levens. Wanneer we een spirituele overeenkomst met iemand delen, helpen ze ons om uit de duisternis te stappen, onszelf van binnenuit te helen en uiteindelijk ons ​​innerlijke licht te vinden. Ze zullen je ofwel helpen om je bewust te worden van de wonden die je hebt of zullen je direct of indirect helpen genezen. Dit is een van de effecten van zielscontracten.

7. Ze begeleiden je  

Een soulmate of tweelingvlam zal niet alleen een diepe verbinding met je delen, ze zullen ook hun wijsheid met je delen en je in de goede richting wijzen. Ze zullen soms als mentor optreden en je helpen ongemakkelijke waarheden over jezelf te realiseren. Ze zullen je vriend, filosoof en gids in de ware zin van het woord zijn.

Hier zijn enkele andere tekenen van een zielscontract waar je op moet letten –

 • Je zult je geobsedeerd voelen door deze persoon
 • Je kunt de diepe, intense verbinding in je onderbuik voelen
 • Ze helpen je navigeren door je pad van zelfontplooiing
 • Je zult zeer gevoelig zijn voor wat ze zeggen of hoe ze zich met je gedragen
 • Je zult vaak over hen dromen en over dingen waar je bang voor bent
 • Je maakt het constant uit met hen en komt herhaaldelijk weer bij elkaar 
 • Je tolereert misbruik van hen en je zult ze soms ook misbruiken
 • Je zult intense liefde voor ze hebben en veel om ze geven
 • Ze zullen je bewustzijn vergroten 
 • Ze zullen je helpen je schaduwzelf te realiseren
 • Je zult een verbinding delen die tijd en ruimte zal overstijgen
 • Ze zullen je motiveren om contact te maken met je ziel

Waarom is een zielencontract belangrijk?

Een zielencontract laat ons zien welke rollen en functies we moeten vervullen als we eenmaal als mens zijn geboren. In wezen is ons leven dus als een gescripte soap waarin onze ziel de acteurs zijn die de personages spelen die we als mensen leven tijdens onze tijd hier. Tijdens elke aflevering van ons menselijk leven leren we nieuwe lessen en helpen we anderen ook met lessen die we hebben geleerd in eerdere afleveringen van dit huidige leven, of zelfs ons vorige leven. Er kunnen ook bepaalde lessen zijn die we tijdens een bepaalde aflevering in het verleden niet hebben geleerd, maar we zullen die specifieke onvolledige les zeker tegenkomen in een toekomstige aflevering, tenzij we die les leren. 

Het hele doel van deze spirituele “soap” is om je ziel (de acteur) te helpen op maat gemaakte en belangrijke lessen te leren via je menselijke vorm (het personage). Dit is waarom je voorbestemd bent om bepaalde mensen te ontmoeten en bepaalde relaties te hebben, ook al kunnen ze extreem giftig en beledigend zijn. Het maakt allemaal deel uit van het grote meesterplan om je ziel in staat te stellen te evolueren. Dus alle uitdagingen die je in je leven tegenkomt, alle ruzies die je had toen je ’s morgens vroeg naar je kantoor haastte, alle flirterige blikken die je hebt gehad van het andere (of hetzelfde) geslacht, alle mensen waarvan je spijt hebt dat je ze hebt ontmoet, alle de fouten die je nooit had willen maken – maken allemaal deel uit van de ervaring van je ziel als mens. Al deze eerder overeengekomen positieve en negatieve ervaringen zullen uw volgende leven beter maken.

Je bestaan ​​heeft daarom een ​​belangrijke betekenis en waarde, zelfs als je je nu misschien niet zo voelt. Je bent niet zomaar een willekeurig persoon die van de ene uitdaging naar de andere gaat. Je bent een spiritueel voertuig dat je ziel helpt te evolueren en te groeien zodat het zijn ultieme spirituele vorm kan bereiken. Elke ervaring en interactie heeft waarde en doel. Als u het doel van uw zielscontract begrijpt en hoe het werkt, kunt u uw eigen doel en het doel van de mensen in uw leven begrijpen. Je bent niet alleen op deze reis. Dat was je nooit. Hoe eenzaam of geïsoleerd u zich ook voelt of hoe graag u zich voor anderen wilt verbergen om pijn te voorkomen, uw familie staat altijd voor u klaar. Je spirituele gidsen zorgen altijd voor je om ervoor te zorgen dat je ziel blijft op koers en voltooit zijn reis met succes.

En het beste van een zielscontract is dat het nooit afloopt. En dit is de reden waarom we, zelfs jaren nadat een relatie is beëindigd, nog steeds een sterke band met hen voelen en de relatie gemakkelijk nieuw leven kunnen inblazen als we contact opnemen. Dat is de kracht van een zielengroep. Dat is de impact van een zielscontract. 

Soorten zielscontract

Hoewel we misschien graag geloven dat we alleen zielscontracten sluiten met onze familie, vrienden en romantische partners, kunnen we in werkelijkheid een zielscontract hebben met iedereen die een impactvolle rol in ons leven kan spelen en ons iets waardevols kan leren. Het kan de vreemdeling zijn die je elke ochtend op weg naar je werk tegenkomt, je giftige collega, de persoon met wie je je partner bedriegt, of zelfs de oude dame die je jaren geleden levensveranderend advies gaf. De impact die iemand op ons leven achterlaat is belangrijker dan hoe lang hij in ons leven blijft, als het gaat om spirituele afspraken. 

Daarom kunnen er verschillende soorten zielscontracten zijn, omdat het in alle soorten relaties kan voorkomen – familie, romantisch, platonisch of zelfs giftig. Hier zijn de meest voorkomende soorten zielscontracten –

1. Soulmate-contract

Soulmate-contracten zijn misschien wel de meest speciale spirituele overeenkomsten omdat het de sterkste invloed heeft op de groei van de ziel. Soulmate-relaties zijn echt uniek en kunnen je helpen de persoon te worden die we bedoeld zijn te zijn. We delen een diepe en intense verbinding met onze soulmate die onze ziel kan stimuleren. Deze relaties hebben een speciale plaats in ons leven, maar ze duren niet noodzakelijk een leven lang. Soulmate-relaties kunnen aanvoelen als een achtbaanrit, vol intimiteit, liefde, passie en oprechte verbinding. Wanneer deze relaties echter eindigen, kan het je hart breken en je voor altijd emotioneel littekens achterlaten, waardoor je lessen leert die jou en je leven kunnen veranderen. Een soulmate kan echter iedereen zijn en niet alleen een romantische minnaar, het kan een ouder, broer of zus, vriend of zelfs een collega zijn.

Lees ook eens:  Ongelooflijke 9/11 Verhalen uit vorige levens !!

Hoe dan ook, een zielscontract met je zielsverwant zal je helpen je ware zelf te vinden. Je helpt elkaar te groeien, angsten en mentale grenzen te overwinnen en nieuwe lagen van je innerlijke wezen te verkennen. Hoewel een soulmate-relatie misschien geen leven lang meegaat, zal het het zielscontract vervullen door je te helpen ware liefde te ervaren, je te leren van jezelf te houden en je te dwingen te groeien, zelfs als je dat niet wilt. Als je eenmaal de les hebt geleerd, zal de relatie vervagen, maar kan voor altijd in je herinneringen blijven.

2. Bumpcontract

Bumpcontracten zijn bedoeld om ons leven een nieuwe wending te geven. Stel je bijvoorbeeld voor dat je bepaalde plannen voor je toekomst hebt – je carrière opbouwen in een bepaald vakgebied of trouwen met een specifieke persoon. Onderweg, net als alles perfect lijkt te zijn, ontmoet je iemand en neemt je leven een heel andere wending, ten goede of ten kwade. Bump-contracten voegen een ‘bult’ toe aan ons spirituele pad wanneer we afdwalen van onze bestemming en brengen ons terug naar ons spiritueel vooraf bepaalde pad. 

Echter, de mensen met wie we een zielsbultcontract delen, blijven niet te lang in ons leven omdat ze een specifiek doel dienen: koerscorrectie. Ze brengen ons waar we horen te zijn en laten ons dan voor altijd achter. Het kan dus je baas zijn die je dwingt je baan op te zeggen, zodat je eindelijk je droombaan kunt binnenhalen. Of het kan een verleidelijke persoon zijn die je ontmoet in een bar voor wie je je verloofde verlaat. Hoewel de affaire met de nieuwe persoon misschien van korte duur is, realiseer je je uiteindelijk dat je verloofde niet de hechte persoon voor je was. We ontmoeten deze mensen vaak willekeurig en beseffen pas jaren later dat ze een cruciale rol spelen in ons leven als we meer ervaren en volwassen zijn. We realiseren ons hoe dramatisch ons leven is veranderd door die ene toevallige ontmoeting.

Bumpcontracten brengen ons op het juiste pad door een of ander spiritueel gevoel in ons te stuwen. Ze herinneren ons aan het ware doel van onze ziel.

3. Tweelingvlamcontract 

Ook bekend als tweelingzielen, tweelingvlammen zijn twee verschillende delen van dezelfde ziel. Het zielscontract dat deze tweelingen delen, is om elkaar aan te vullen en elkaar te helpen vooruit te gaan op hun spirituele pad. Dit is de reden waarom, wanneer we onze tweelingziel voor het eerst in ons menselijk leven ontmoeten, we een onmiddellijke en intense aantrekkingskracht tot elkaar voelen. Dit gevoel wordt vaak verward met liefde op het eerste gezicht, maar het gaat veel dieper dan alleen fysieke aantrekkingskracht. De persoon met wie je je tweelingzielcontract deelt, zal je een positief, energiek en vredig gevoel geven als ze bij je zijn. Ze zullen je begrijpen zoals niemand anders dat kan en je zult een unieke en oprechte band met hen delen.

Een tweelingzielrelatie kan van korte duur zijn of een leven lang duren. Hoe dan ook, je zult een sterke band met hen voelen en emotioneel, mentaal en spiritueel met hen verbonden zijn. Hoewel je je misschien onvolledig voelt in hun afwezigheid, zul je je heel voelen als je bij hen in de buurt bent. Echter, net als soulmates, kunnen tweelingzielen romantische partners, vrienden of zelfs broers en zussen zijn. Wanneer voldaan en vervuld, kan een tweelingzielcontract immense vreugde, innerlijke vrede, liefde en gelukzaligheid bieden zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Maar men moet de passie van een tweelingzielverbinding niet verwarren met de obsessie van onbeantwoorde liefde.

4. Karmisch contract

Dit zielencontract is een manifestatie van onopgelost karma uit je vorige leven. Het wordt meestal gevormd met negatieve, beledigende en giftige individuen, zoals een giftige ex-partner, een onbeschofte baas of een gemene vriend. Een karmisch contract kan eindigen als je eenmaal de nodige lessen hebt geleerd en je die giftige persoon uit je leven hebt verwijderd. Mensen die ons leven binnenkomen om ons levenslessen te leren op basis van ons karma of acties uit het verleden, worden karmische partners genoemd en deze relatie wordt geïdentificeerd als een karmisch zielscontract.

Verrassend genoeg kunnen karmische partners ook worden beschouwd als zielsverwanten die in verschillende stadia in ons leven komen en ons onbewust helpen groeien. Ze helpen ons ook onze zwakheden te realiseren en wat we moeten helen voordat hun zielscontract afloopt. Net als bij andere spirituele overeenkomsten, kan een karmische partner een romantische partner, een ouder, een broer of zus, een vriend of zelfs je baas zijn. Ongeacht wat voor soort relatie het ook is, het is nogal belangrijk en intens. Je kunt een karmisch contract hebben met meerdere mensen, omdat het universum je zal testen, tenzij je de les leert die het wil dat je leert. Als je je karmische schuld betaalt, ben je vrij om zulke giftige mensen uit je leven te bannen.

Hoe zielscontract je leven beïnvloedt

Onze zielscontracten helpen om het doel van ons leven te bepalen. Zulke spirituele overeenkomsten helpen ons om meer te weten te komen over onze talenten, tekortkomingen, levensdoelen en om onze ziel naar het volgende niveau te brengen. Het menselijk leven is als een school voor onze ziel en ons zielscontract is als de richtlijnen die ervoor zorgen dat we het semester halen. Het stelt ons ook in staat om spirituele verbindingen op te bouwen met andere zielen die onze zielsverwanten en tweelingzielen zijn. Het helpt onze ziel om meer te leren over menselijkheid, onvoorwaardelijke liefde, empathie, mededogen en vriendelijkheid. Door de fysieke wereld te begrijpen en het menselijk leven te ervaren, wordt onze ziel beter voorbereid op haar laatste spirituele reis om verenigd te worden met het Opperwezen of het Universum. 

De reis van onze ziel door de fysieke wereld is echter niet altijd vol liefde en positieve lessen. Onze zielen reizen door veel hartzeer, liefdesverdriet, worstelingen, uitdagingen, emotionele en fysieke pijn en verdriet – allemaal om de lessen te leren die ons zielscontract voor ons heeft bepaald. En al deze liefde en pijn drijft ons naar het ware doel van ons leven – om zowel een positieve als een negatieve impact op elkaars leven te creëren. 

Onze zielsverwanten, tweelingzielen en zelfs karmische partners helpen ons om positieve en negatieve energieën te absorberen en vrij te geven die bijdragen aan onze spirituele ontwikkeling en die ons in staat stellen onze talenten en zegeningen te begrijpen. Wanneer we ons bewust worden van ons innerlijke zelf en onze gaven, kunnen we het doel van ons leven begrijpen en eindeloze kansen aantrekken door liefdevolle energie. 

Hoe u uw zielscontracten kunt lezen

Je kunt je zielscontract lezen door toegang te krijgen tot je Akasha-kronieken, een energetische, spirituele bibliotheek met archieven die alle gedachten, emoties, intenties en gebeurtenissen in het universum bevatten. Deze verzameling records omvat elke ervaring van elke ziel die ooit in het verleden, het heden en de toekomst heeft bestaan. Toegang tot Akasha-kronieken kan je helpen alles over je ziel te leren, inclusief je zielscontract en toekomstige mogelijkheden. Hoewel iedereen toegang heeft tot zijn eigen spirituele bibliotheek, kan het proces moeilijk en langdurig zijn omdat het diepe meditatie vereist.

Lees ook eens:  Regressie vorig leven WOII

Je kunt ook een helderziende raadplegen die je kan helpen meer over je zielscontract te ontdekken door je te helpen toegang te krijgen tot je onderbewustzijn en herinneringen.

Kun je je zielscontract verbreken?

Ja. Gewoonlijk wordt een zielscontract verbroken zodra het doel is bereikt, bijvoorbeeld door een specifieke les te leren. Maar in bepaalde gevallen kan een zielencontract opzettelijk worden verbroken. Als iemand sterft voordat ze zouden moeten sterven, wordt hun zielscontract automatisch verbroken. Als je je echter afvraagt ​​hoe je een zielscontract kunt verbreken zonder onnatuurlijk te sterven of universele wetten te overtreden, dan moet je –

 • Communiceer met je hogere bewustzijn
 • Krijg toegang tot onontgonnen delen van je geest
 • Focus op het absorberen van positieve energie
 • Laat het universum je zegenen voor je karma

In verschillende gevallen kan je zielscontract veranderen of worden verbroken als je je karmische schuld betaalt door deel te nemen aan een onbaatzuchtige, positieve actie die de hele mensheid kan beïnvloeden. Er is een andere manier om je spirituele overeenkomst te verbreken, maar die wordt om voor de hand liggende redenen over het algemeen niet aanbevolen. Sommige mensen kunnen hun zielscontract verbreken door een deal met de duivel te sluiten. 

Maar in plaats van tot zulke extreme lengtes te gaan, is het altijd beter om positieve energie aan te trekken en in plaats daarvan je karma uit het verleden op te ruimen. Het proces van het verbreken van een zielscontract is echter niet gemakkelijk en zal veel inspanning, toewijding en discipline vergen naarmate je ziel groeit en rijpt. Je moet ook weten dat het verbreken van spirituele contracten misschien niet gunstig is voor je ziel, aangezien de voorwaarden van de overeenkomst vóór je geboorte door je ziel zijn bepaald.

Hoe weet je of je je les hebt geleerd?

 

Als je eenmaal een bepaalde ervaring hebt meegemaakt en een waardevolle les hebt geleerd, zal het Universum je testen om er zeker van te zijn dat je echt hebt begrepen wat je is geleerd. Daarom kunt u herhaaldelijk soortgelijke negatieve uitdagingen en relaties tegenkomen totdat u ze daadwerkelijk zonder enige hapering overwint . Als je dat niveau eenmaal hebt bereikt, markeert dit het einde van het zielencontract.

Als je hebt geleerd om over sterfelijke problemen heen te klimmen, zul je een zinvol en doelbewust leven kunnen leiden. Dus stel jezelf open voor de zegeningen van het Universum en laat je leiden. 

Zijn zielscontracten echt?

Laten we, na alles wat er gezegd en gedaan is, hier de meest fundamentele vraag stellen: Moet je in een zielscontract geloven? Tenzij je echt van spiritualiteit houdt, kan het nogal een uitdaging zijn voor iemand om in zulke spirituele overeenkomsten te geloven. Het is een niet-fysiek contract dat wordt gevormd in de spirituele rijken en geen bewijs heeft in de menselijke sfeer. Het is dus volkomen normaal dat iemand niet gelooft in het bestaan ​​van een zielscontract. Als je echter bereid bent een sprong in het diepe te maken en in een soort spiritualiteit gelooft, dan kun je er veel van profiteren. Je kunt een echt gevoel van innerlijke vervulling, voldoening en rust ervaren. Je kunt onvoorwaardelijke liefde ervaren, de beste versie van jezelf zijn en een leven leiden dat synchroon loopt met de reis van je ziel. Je zult niet alleen een gelukkig en dankbaar leven leiden, je zult ook mentaal en emotioneel sterker worden en beter kunnen omgaan met de uitdagingen die het leven je biedt. 

Zodra je erop vertrouwt dat het Universum je steunt en alles gebeurt met een reden, heb je betere controle over je emoties en hoe je reageert op triggers. Je blijft kalm bij obstakels en kunt ontspannen in stressvolle situaties. Je zult je meer richten op het leren van slechte ervaringen en overschakelen naar een positievere mindset. Geloven in een zielscontract zal je in staat stellen om negatieve gedachten, emoties, trauma’s, herinneringen en mensen los te laten. 

Dus zijn zielscontracten echt? Ik weet het niet. Maar moet je erin geloven? Absoluut. Je zult een gelukkiger en bevredigender leven leiden. 

Zielencontract: ondertekend en gestempeld door het universum

Relaties die worden beheerst door je zielscontract kunnen nogal gecompliceerd zijn en kunnen zowel positief als negatief zijn. Ze zullen je uitdagen om te groeien, hetzij met onvoorwaardelijke liefde of met giftig misbruik. Ze zullen je begeleiden om spirituele wijsheid te bereiken en je leven in verrassende nieuwe richtingen te sturen. Dus leef je leven synchroon met het doel van je ziel en ervaar levenslange voldoening en vervulling.

Zijn zielscontracten echt?

Hoewel er geen echt fysiek bewijs is van een zielscontract, kan men er veel baat bij hebben erin te geloven, omdat het hen zal helpen hun menselijk leven af ​​te stemmen op het doel van hun ziel. 

Wat is een karmisch zielscontract?

Er wordt een karmisch contract gevormd met negatieve, beledigende en giftige individuen om onopgelost karma uit ons vorige leven te verwijderen. 

Kunnen zielscontracten worden gewijzigd? 

Ja, een zielscontract kan worden gewijzigd met behulp van een helderziende. Je kunt je zielscontract herschrijven om nieuwe lessen te leren, maar het zal zeker geen gemakkelijke taak zijn.

Hoe zielscontracten mensen beïnvloeden?

Een zielencontract kan je helpen het doel van je leven te begrijpen. Dergelijke spirituele contracten kunnen je helpen meer te weten te komen over je sterke en zwakke punten, je levensdoelen en je ziel naar het volgende niveau te laten stijgen. 

Hoe maak je een zielscontract?

Hoewel je met veel moeite je bestaande zielscontract kunt veranderen of verbreken, kun je in je menselijk leven geen nieuw zielencontract maken. Het wordt gevormd door je zielenfamilie voordat je als mens wordt geboren. 

Hoe weet je wanneer je zielscontract voorbij is?

Een zielencontract duurt niet eeuwig. Als een zielscontract eenmaal voorbij is, reist onze ziel terug naar het spirituele rijk en creëert een nieuw zielscontract totdat ze zich verenigen met het Opperwezen.

Wat is een zielscontract tussen zielsverwanten?

Wanneer een zielscontract wordt gesloten tussen zielsverwanten, kunnen ze een diepe, betekenisvolle en duurzame relatie hebben. Soulmate-contracten duren echter niet noodzakelijk voor altijd. 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥