web analytics

Spirituele betekenis van het zien van kraaien

Spirituele betekenis van het zien van kraaien:

65ba4dbef53aee79c7750386359ec8ce via Angel-Wings

6 esoterische kraaien symboliek

Spirituele betekenis van het zien van kraaien: 6 esoterische kraaisymboliek
Beschouw je het zien van kraaien om je heen als een teken van naderend onheil? We zullen het je niet kwalijk nemen als je dat doet, maar de spirituele betekenis van het zien van kraaien gaat veel dieper dan dat!

Telkens wanneer een wezen, vooral een vogel, herhaaldelijk in je leven verschijnt, is het een goddelijk teken dat je aandacht probeert te vestigen op iets in je leven. Er zit altijd een verborgen boodschap uit het spirituele rijk in zulke waarnemingen. En in het geval van kraaien en raven gaan we er vaak vanuit dat het een slechte is.

Dus, wat is de spirituele betekenis van het zien van kraaien? Zijn kraaien goede of slechte voortekenen? We krijgen alle antwoorden gaandeweg.

Mensen associëren kraaien over het algemeen met pech vanwege hun afschildering als sinistere duistere wezens in de populaire media. Lange tijd zijn kraaien in verband gebracht met heksen, tovenaars, tovenarij, spreuken en duistere magie.

72bde9cb3c2520b38a5d3803a3d9344a via Angel-Wings

Wie kan vergeten hoe Edgar Allen Poe en Alfred Hitchcock deze roofvogel in hun horrorverhalen hebben vereeuwigd? Nu, wanneer we aan kraaien denken, denken we aan dood en onheil. Maar, het was niet altijd het geval.

Sinds het begin van de beschaving zijn kraaien een belangrijk onderdeel van spiritualiteit, mythologie, folklore, fabels en religie over de hele wereld. Dit ebbenhoutkleurige wezen werd door verschillende oude culturen erkend en zelfs vereerd vanwege zijn hoge intelligentie en aanpassingsvermogen.

Een van de redenen waarom kraaien zo’n slechte reputatie krijgen omdat ze de voorbode zijn van onheil en vernietiging, is dat ze aaseters zijn, wat betekent dat ze het vlees van dode dieren eten. Maar onze wijze voorouders keken verder dan deze oppervlakkige realiteit en doken diep in de symbolische en spirituele betekenis van kraaien.

645f547ffe4a5f05410fe8735204ba73 via Angel-Wings
kraai symboliek
Kraaien worden vaak afgebeeld als een spirituele entiteit in de legendarische geschiedenis van menig beschaving, waaronder hindoes, indianen, Grieken, Tibetanen en Japanners. Kraaien en raven worden gezien als boodschappers uit de andere wereld die staan ​​voor:

Transformatie
Overgang
Wijziging
Einde en nieuw begin
De begeleiding
Probleemoplossing
Mysterie
Bedrieger energie

In spiritualiteit is de dood een zeer belangrijk begrip. In sjamanistische of heidense tradities is de dood geen gebeurtenis om te rouwen om het verlies van een persoon, maar de overgang van een ziel naar een andere dimensie of leven. Ook betekent de dood in het occultisme niet noodzakelijkerwijs de fysieke dood. Het kan ego-dood of schaduwwerk betekenen dat men moet ondergaan voor de volgende doelen:

  • Onthoud hun spirituele potentieel/kracht
  • Regressie in vorige levens
  • Krijg paranormale hulpmiddelen en intuïtieve inzichten
  • Een hoger niveau van bewustzijn en spiritueel bestaan ​​bereiken

Nu is zo’n verandering of overgang op zijn zachtst gezegd een hoogst ongemakkelijk proces. Een spirituele ervaring als deze gaat gepaard met twijfels, verlies, verdriet en emotionele omwentelingen. Maar zoals we allemaal weten dat groei begint waar onze comfortzone eindigt, moeten we door deze uitdagende situaties heen gaan om een ​​significante spirituele verschuiving te bereiken.

Lees ook:   Delen wij onze gedachten met elkaar?

eafbd3cad22a0d711b7be4f4143fb2d0 via Angel-Wings
Met andere woorden, je moet de geestelijke dood ervaren om opnieuw geboren te worden! Je moet je oude zelf loslaten om je spirituele ontwaken te omarmen. En hier komt de symboliek van een kraai om de hoek kijken. Omdat we verandering associëren met verlies en verdriet, geloven we dat kraaien slecht nieuws brengen en beschouwen we ze als slechte voortekenen.

De betekenis van het zien van kraaien kan variëren, afhankelijk van waar je bent in je levensreis. Maar hier zijn de meest voorkomende interpretaties van frequente waarnemingen van kraaien.

1. Transformatie
Kraaien verschijnen in je leven om je bewust te maken van een aanstaande verandering of overgang. De betekenis van het zien van kraaien kan een verandering zijn die verband houdt met elk gebied van je leven, zoals spiritueel, fysiek, financieel of emotioneel. Maar de spirituele betekenis van het herhaaldelijk of gesynchroniseerd zien van kraaien is eenvoudig; ze verschijnen in je leven om je door deze ongemakkelijke reis te leiden.

Deze mysterieuze en intelligente wezens komen opdagen om je te vertellen dat je op zowel je intelligentie als intuïtie moet vertrouwen om het meeste uit deze uitdagende fase te halen en spirituele lessen te trekken.

2. Dood
Als we het hebben over de feitelijke of fysieke dood, is de betekenis van het zien van kraaien even belangrijk. Volgens Tibetaanse en hindoeïstische overtuigingen helpen kraaien zielen om over te steken naar de andere wereld.

In Tibetaanse praktijken worden dode lichamen op de top van tempels geplaatst, zodat kraaien de ziel van de overledene naar een nieuw leven kunnen brengen. Hindoes bieden een feest aan kraaien nadat de laatste riten van de overledene zijn gedaan en ze geloven dat de kraaien die het voedsel accepteren de vreedzame overgang van de verzadigde geest symboliseren.

fb47c9d17b7d217fb5cdda34b154715f via Angel-Wings
3. Spirituele boodschapper
Kraaien zijn bemiddelaars tussen de wereld van de levenden en de wereld van de doden. Bovendien zijn deze opportunistische eters zeer adaptief en intelligent. Dit is de reden waarom zij een voorkeurskeuze zijn van spirituele gidsen en overleden zielen om een ​​boodschap over te brengen aan een mens op aarde.

Een belangrijke betekenis van het onverwachts zien van kraaien kan zijn dat iemand uit het geestenrijk contact met je wil opnemen. Ze kunnen je beschermengel zijn of een overleden geliefde, maar ze proberen een boodschap over te brengen.

Als iemand die dicht bij je staat onlangs is overleden of als je een moeilijke fase doormaakt waarin je niet zeker weet wat je moet doen, betekent het verschijnen van kraaien dat er op je gelet wordt en dat je je problemen vastberaden kunt oplossen.

b02571bfb5c8e187352ac77024ebaebe via Angel-Wings

4. Onheil
De indianen associeerden kraaien met bedriegerenergie. Deze vogels zijn intuïtief en slim en kunnen zeer ondeugend zijn. In de Griekse mythologie is gezien dat kraaien, bekend als “Tengu” of hemelse hond, gekoppeld aan Apollo, ellende en straf brengen aan degenen die tegen de goden handelden.

Lees ook:   Stress? Gebruik deze essentiële oliën

Dit is de reden waarom een ​​andere betekenis van het zien van kraaien een goede waarschuwing voor je is als je iets doet wat je niet zou moeten doen. Ook dragen de kraaien de boodschap dat het de hoogste tijd is om je reinheid op te merken en je fout of wangedrag toe te geven.

In de Bijbel was de raaf de eerste vogel die Noach uitzond om te controleren of het vloedwater zakte. Het kwam niet terug. Als je een doel nastreeft dat niet in lijn is met je hoogste goed, zullen kraaien naar je toe komen om je te waarschuwen dat het pad dat je volgt niet goed is of dat er gevaar op de loer ligt.

5. Kraai Spirit Animal
De spirituele betekenis van het vaak zien van kraaien kan ook zijn dat de kraai je geestdier is. Je moet de slimheid en mysterieuze aard van de kraai in je opnemen en meer zelfvertrouwen krijgen.

Als je iemand bent met een laag zelfbeeld of twijfels aan jezelf, is het verschijnen van kraaien een boodschap voor jou om zelfredzamer en zuiniger te worden. U moet de zaken rustig aan doen en u beter aanpassen aan uw situaties. Blijf in stilte naar je doel toewerken en uiteindelijk zul je grote kansen overwinnen.

6. Sluiting
Het wordt genoemd in de Bijbel, toen Kaïn zijn broer Abel vermoordde, wisten Adam en Eva niet wat ze moesten doen met het dode lichaam van hun zoon, omdat het de eerste keer was dat ze de dood hadden meegemaakt.

Toen zagen ze een raaf een gat in de grond graven om een ​​dode mede-raaf te begraven. Zo leerden Adam en Eva de doden te begraven. Dus een andere betekenis van het zien van kraaien is sluiting.

Wanneer je herhaaldelijk kraaien ziet, kan dit symboliseren dat een cyclus binnenkort eindigt. Je moet je hier niet tegen verzetten, maar loslaten wat je niet meer dient. En zoals bij elk einde, zal er snel een nieuw begin volgen.

9c8f86f2202d79c7951c138f63cabba5 via Angel-Wings
Andere betekenis:
De betekenis van het zien van kraaien hangt sterk af van een aantal factoren, zoals het aantal kraaien, het tijdstip van verschijnen en dergelijke. Kijk eens:

Spirituele betekenis van overal kraaien zien: er staat een grote verandering te gebeuren of je gaat binnenkort door een spirituele evolutie
Spirituele betekenis van het zien van kraaien in de ochtend: Er gaat iets belangrijks gebeuren gedurende de dag en je zou er klaar voor moeten zijn
Spirituele betekenis van ’s nachts kraaien zien: je moet goed op je dromen letten en je bewust zijn van elke spirituele verschuiving in je omgeving
Spirituele betekenis van het zien van zwarte kraaien: je moet de donkere tijd die voor je ligt verwelkomen en door de ongemakkelijke, maar noodzakelijke veranderingen gaan voor een spirituele metamorfose
Spirituele betekenis van het samen zien van een zwerm kraaien: een groep kraaien wordt een moord genoemd en wordt over het algemeen waargenomen boven een gebied waar een levend wezen sterft of een karkas aan het vergaan is. Dus het zien van een groep kraaien is een indicatie van gevaar.
Spirituele betekenis van het zien van een enkele kraai: er klopt iets niet en je moet je misschien schrap zetten voor slecht nieuws
Spirituele betekenis van het zien van twee kraaien: het is een indicatie van harmonie, partnerschap en goed nieuws
Spirituele betekenis van het zien van een kraai met voedsel in zijn bek: het betekent dat een grote droom of wens van jou zeer binnenkort zal uitkomen

Lees ook:   Filmpje op zijn spiriesssss

dd224897f9aff6a36499653ec8d750fc via Angel-Wings
Schiet niet op de boodschapper
Kraaien verschijnen in ons leven om onze aandacht te vestigen op een grote verandering die binnenkort gaat plaatsvinden. Ze proberen ons te helpen door de moeilijke overgangsfase te gaan en dragen soms een boodschap uit de onzichtbare rijken. Ze waarschuwen ons ook voor een calamiteit, gevaar of mislukking.

Maar dat betekent niet dat de betekenis van het zien van kraaien pech is of dat kraaien slechte voortekenen zijn. Deze prachtige vogel verschijnt om je te begeleiden op je reis en moet met respect worden behandeld.

Dat gaat allemaal over de spirituele betekenis van het zien van kraaien. Laat ons uw mening over dit onderwerp weten door hieronder te reageren!

Veel Gestelde Vragen

Is het geluk of pech om een ​​kraai te zien?
Kraaien staan ​​voor verandering. Dus het zien van een kraai betekent dat er een grote verandering om de hoek staat. Je moet jezelf voorbereiden op ongemakkelijke groeipijn.

Wat symboliseren kraaien?

Kraaien symboliseren overgang, evolutie, verandering, mysterie, aanpassingsvermogen, kattenkwaad, spirituele begeleiding, eindes en een nieuw begin.

Wat betekent het als je zwarte kraaien om je heen ziet?

Zwart betekent een overgang van duisternis naar licht en daarom, als je zwarte kraaien om je heen ziet, moet je elke weerstand tegen verandering loslaten en aandacht besteden aan de spirituele lessen.

Brengt het ongeluk om een ​​dode kraai te zien?

Het zien van een dode kraai is vaak een indicatie dat een einde nabij is. Het kan een project zijn, een relatie of een levensfase, maar er komt ook een nieuw begin aan.

Wat betekent het als je een kraai op een grafsteen ziet?

Kraaien zijn een gemeenschappelijke schakel tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld, en daarom kunnen ze op de grafsteen van een geliefde verschijnen met een geruststellende boodschap dat de overledene in vrede is.

d33bf15d0a2f062a5a2dfc30596c07cb via Angel-Wings

Wat betekent het als je een kraai een dood dier ziet eten?

Als aasvogels eten kraaien het vlees van andere dode dieren. Je kunt dit echter interpreteren als de kwaliteit van de kraai om zich aan te passen en als zijn plicht om het milieu op te ruimen.

Wat betekent het om een ​​zwarte kraai in je droom te zien?

Afhankelijk van je situatie kan het betekenen dat je pad naar succes duidelijk is, dat je karma je inhaalt, dat je spirituele inzichten ontsluit, een spiritueel ontwaken, je opgekropte woede of een waarschuwing voor een ongelukkig incident.

Bron

cd9d37ee2b937ea8c7ce51d7528ab416 via Angel-Wings

Gerelateerde artikelen

Back to top button