web analytics
11:11 Dubbele getallen

Britse regering geeft toe dat Chemtrails bestaan

De Britse regering heeft toegegeven dat chemtrails echt zijn en geen “samenzweringstheorie” zijn, beweerd door aluminiumhoedjes met duikbrillen.

In 2014   verklaarde het Britse ministerie van Energie en Klimaatverandering (“DECC”), in antwoord op een verzoek gedaan op grond van de Freedom of Information Act:

 

 “De Royal Society publiceerde in 2009 een rapport waarin de SRM-methoden (modificatie van zonnestraling) worden uitgelegd. Er wordt geen enkele SRM uitgevoerd, waaronder sproeien om zonlicht te reflecteren of wolken te modificeren, en wordt, voor zover wij weten, niet uitgevoerd in of boven Groot-Brittannië. Hoewel SRM wordt besproken in het rapport van de Royal Society, wordt er niet aanbevolen een SRM-programma te implementeren … DECC heeft projecten gefinancierd in het Met Office Hadley Center naar de effecten van SRM … De regering onderneemt geen geo-engineeringactiviteiten en voor zover wij weten niemand is in Groot-Brittannië.”

Er was geen ontkenning door de Britse regering dat SRM of chemtrails bestaan, slechts een ontkenning dat “voor zover [zij] weten” deze op dit moment niet plaatsvinden in het Britse luchtruim.

Wat zijn Chemtrails?

Chemtrails zijn ongebruikelijke aanhoudende vliegtuigemissies waarvan wordt aangenomen dat ze worden veroorzaakt door chemische of biologische agentia die door vliegtuigen worden vrijgegeven. Deze verschillen van contrails, die het gecondenseerde water van een dampspoor zijn en vrij snel verdwijnen. De onderstaande video belicht een voorbeeld van een typische chemtrail:

 

 

Expose-news.com meldt: In het  rapport van de Royal Society uit 2009  stond: “Solar Radiation Management (SRM) [zijn] technieken die een klein percentage van het zonlicht en de warmte terug de ruimte in reflecteren”

Het is net zo misleidend om te beweren dat de motieven van de geo-engineeringbeoefenaars heilzaam en goed bedoeld zijn (dat wil zeggen: ‘beheer van zonnestraling’ en het beperken van de ‘opwarming van de aarde’), maar te weten dat de operaties schade veroorzaken vanwege een netto verwarmingseffect.  schreef Carnicom Instituut . “De operaties zoals ze worden uitgevoerd zijn geen experiment met weldadige bedoelingen; de ontwikkelaars begrijpen de fysica en de toepassingen vrij goed (binnen hun interessegebied). U kunt er zeker van zijn dat het web van implementatie niet gecentreerd is op, of beperkt is tot, de principes van ‘Solar Radiation Management’.”

De Royal Society herhaalde haar standpunt tegen het gebruik van chemtrails in 2011:

Lees ook:   OMT mist logica

“De belangstelling voor SRM-technologieën is de afgelopen jaren snel toegenomen, omdat hun potentieel om zowel nuttig als/of schadelijk voor de planeet te zijn, wordt onderkend. SRM-methoden kunnen de temperatuur mogelijk snel en relatief goedkoop verlagen. Deze technologieën kunnen echter ook aanzienlijke onverwachte bijwerkingen hebben. Bovendien zouden ze de oorzaak van de klimaatverandering niet aantasten.”

In mei 2020 publiceerde de Britse regering een beleidsdocument, ‘ Britse regeringsvisie op technologieën voor het verwijderen van broeikasgassen en het beheer van zonnestraling ‘. De Britse regering verklaarde:

“Greenhouse Gas Removal (GGR) en Solar Radiation Management (SRM) zijn termen die een reeks technologieën beschrijven die tot doel hebben de door de mens veroorzaakte klimaatverandering tegen te gaan door doelbewuste grootschalige interventie in de natuurlijke systemen van de aarde. Ze worden ook wel ‘geo-engineering’ of ‘klimaattechniek’ genoemd.

“Onze prioriteit is het aanpakken van de grondoorzaak van de klimaatverandering door de uitstoot van broeikasgassen door menselijke activiteiten te verminderen en ons aan te passen aan de gevolgen die onvermijdelijk zijn.”

Mensen, broeikasgassen en koolstofdioxide veroorzaken geen klimaatverandering. 

Het beleidsdocument van de regering vervolgde:

“SRM-technologieën weerspiegelen een deel van de energie van de zon die de aarde bereikt, terug de ruimte in. Voorbeelden zijn onder meer het oplichten van mariene wolken en de injectie van aerosolen in de stratosfeer.

“De overheid implementeert geen SRM en heeft ook geen plannen om dat te doen. De Britse regering heeft onderzoek laten doen naar de effecten van SRM op het klimaat en houdt onderzoek op dit gebied in de gaten.”

Nogmaals, geen ontkenning dat chemtrails worden gebruikt, alleen een ontkenning dat de regering ze gebruikt – tenminste zolang ze “onderzoek op dit gebied monitoren.”

In plaats van SRM richt de Britse regering zich op het verwijderen van broeikasgassen (“GGR”) om “de broeikasgassen actief uit de atmosfeer te verwijderen.” De onafhankelijke adviseurs van de regering, de  Commissie Klimaatverandering  (“CCC”), hebben duidelijk gemaakt dat GGR’s essentieel zullen zijn voor het realiseren van de doelstelling van “netto-nul-emissies” uit de Overeenkomst van Parijs.

Commissie klimaatverandering

De CCC wordt geleid door Lord Deben, die verschillende ministersposten op hoog niveau heeft bekleed. Hij heeft ook Sancroft opgericht en voorgezeten, een adviesbureau op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen dat samenwerkt met topbedrijven over de hele wereld om hen te helpen hun ecologische, sociale en ethische impact te verbeteren. Het lijkt erop dat er in het geval van Lord Deben een beoordeling van belangenconflicten moet worden uitgevoerd.

Lees ook:   ANALYSE: Rusland wint, Amerika vernietigt zichzelf... bereid je voor op EXTREME ARMOEDE terwijl 50-jarig economisch sprookje implodeert

Andere leden  van de “onafhankelijke” CCC zijn onder meer:

  • Chris Stark, wiens vorige rol directeur Energie en Klimaatverandering was bij de Schotse regering. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van economische beleidsvorming, bij de Schotse regering, HM Treasury en het Department for Business, Innovation and Skills.
  • Professor Keith Bell werd in 2013 benoemd tot lid van de Scottish Power Chair in Smart Grids en is betrokken geweest bij onderzoek naar energiesystemen.
  • Nick Chater is hoogleraar gedragswetenschappen.
  • Piers Forster heeft een belangrijke rol gespeeld bij het schrijven van rapporten van het Intergouvernementeel Panel over Klimaatverandering (“IPCC”) en is een coördinerende rol als hoofdauteur voor het zesde evaluatierapport van het IPCC. Het is de moeite waard eraan te denken dat  absoluut niets in het zesde beoordelingsrapport van het IPPC waar is .
  • Paul Johnson, die veel heeft gepubliceerd over de economie van het overheidsbeleid en columnist is voor de Times. Voorheen bekleedde hij functies als directeur overheidsuitgaven bij HM Treasury en hoofdeconoom bij het ministerie van Onderwijs.

Het laatste CCC-rapport , gepubliceerd in juni 2021,   over de voortgang bij het terugdringen van de uitstoot en de aanpassing aan de klimaatverandering, biedt  meer dan 200 beleidsaanbevelingen  die alle onderdelen van de regering bestrijken.

Ondanks dat de regering zich ‘focust’ op GGR-technologieën, vermeldt het rapport ‘GGR’ slechts acht keer. Ze staan ​​allemaal in één sectie en beslaan amper de helft van pagina 13 van het 32 ​​pagina’s tellende rapport. 

Britse regering geeft toe dat Chemtrails bestaan - AnGel-WinGs.nl

Ter vergelijking: “belasting” wordt 20 keer genoemd, “tarief” 8 keer, “financiën” 16 keer en “markt” 10 keer. Het aantal keren dat termen in een rapport worden genoemd, geeft het ware doel van een rapport aan. En de focus van het  CCC-rapport  kan worden samengevat door een van hun aanbevelingen aan nr. 10 en het kabinet, en herhaald als een aanbeveling aan de COP-eenheid, het Foreign, Commonwealth and Development Office en het Department for International Trade (Pg. 3,4):

Lees ook:   De mensheid kwam voort uit de beschaving van de Atlantiërs in het noordpoolgebied?

“Werk aan het veiligstellen van meer klimaatfinancieringstoezeggingen van de ontwikkelde landen om zo snel mogelijk weer op het goede spoor te komen voor het mobiliseren van 100 miljard dollar per jaar aan klimaatfinanciering.”

Verwijdering van broeikasgassen

In juli 2019 heeft de  regering wetgeving aangenomen  om een ​​ambitieuzere doelstelling voor de uitstoot van broeikasgassen in te voeren, waarmee Groot-Brittannië wordt verplicht om tegen 2050 een netto-nuluitstoot te bereiken. Om dit te bereiken zou de inzet van nieuwe infrastructuur nodig zijn, inclusief technologieën om broeikasgassen uit de atmosfeer te halen. en bewaar ze permanent ondergronds.

Het is belangrijk om onszelf eraan te herinneren dat broeikasgassen niet de oorzaak zijn van de klimaatverandering, ook al is er een hele industrie ontstaan ​​uit de ideologie van het ‘bestrijden’ van broeikasgassen en ‘netto-nul’.

De regering heeft de  Nationale Infrastructuurcommissie verzocht  technologieën voor de verwijdering van broeikasgassen te onderzoeken. Het eindrapport van de studie –  Engineered broeikasgasverwijderingen  – werd op 29 juli 2021 gepubliceerd. Daarin werd de regering aanbevolen zich te engageren voor de grootschalige inzet van nieuwe GGR-technologieën tegen 2030, twintig jaar eerder dan in 2019 bij wet werd vastgelegd.

“Het verwijderen van koolstofdioxide uit de lucht is duur. Deze nieuwe sector zou tegen 2030 een omzet van £2 miljard kunnen hebben, en tegen 2050 tientallen miljarden. Op de lange termijn zouden de vervuilende industrieën, en niet de belastingbetalers, deze kosten moeten dragen en moeten betalen voor de geplande verwijderingen”, adviseerde de Nationale  Infrastructuurcommissie .

‘Klimaatverandering’ is niet goed voor het klimaat, het is big business. Het is het beste om dat in gedachten te houden, want de Britse regering en haar adviseurs doen dat zeker.

*Duitsland gaf het al toe en China idem…*

Bron

Mensen geloven het pas als een land zegt dat ze het doen!?
Ze doen het al jarennnnnnnnn…zonder dat je het mocht weten!

Maar geloof vooral de door de overheid betaalde trollen online die aankwamen met ja maar die strepen is normaal hoor…
Ja normaal is een streep die verdwijnt en niet een die een heel wolkendek aanlegt in de lucht…duh!
Het zijn prutsers met ons klimaat!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button