web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEParanormaalReincarnatieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofSpiritueel

Als deze theorieën waar zijn, zal het menselijk bewustzijn nooit sterven!!

Veel mensen denken misschien na over deze vraag: wat zal er met het menselijk bewustzijn gebeuren als iemands leven eindigt? Betekent het einde van het leven het einde van alles?

Hebben mensen een ziel? Wiskundig natuurkundige Roger Penrose heeft de Nobelprijs voor de natuurkunde gewonnen voor zijn observaties en onderzoek naar de zwarte gatentheorie, maar veel mensen zeggen dat hij de meest controversiële Nobelprijswinnaar is.

De reden is dat Roger Penrose een taboe-onderwerp in de wetenschappelijke gemeenschap ter sprake bracht; hij geloofde dat de ziel bestaat. En hij zei ook dat de ziel na de dood van het leven het menselijk lichaam zal verlaten en zal terugkeren naar het universum om in kwantumvorm te bestaan.

Over de ziel gesproken, we moeten een vraag stellen: wat is leven? Wat wordt leven? In de 13,8 miljard jaar sinds de geboorte van het universum, tussen alle verschillende dingen die zijn geboren, het leven is het meest complexe en mysterieuze. Dus wat is het leven? Vanuit biologisch perspectief verwijst leven naar een individu dat zijn eigen biologische functies zoals groei, voortplanting, metabolisme, enz. kan voltooien door materie en energie uit te wisselen met de buitenwereld, en zich kan aanpassen aan veranderingen in de externe omgeving en kan reageren op stress. 

Deze wereld is gemaakt van materie, en alles, inclusief het leven, is gemaakt van verschillende materialen. In de ogen van veel mensen bestaat het leven uit microscopisch kleine cellen, genen, DNA, enz., maar in feite is dit begrip niet helemaal correct. De kern van het leven is eigenlijk bewustzijn.

Wat is bewustzijn precies? Net als donkere materie is het een mysterieus iets dat momenteel onzichtbaar en ongrijpbaar voor ons is. Elk leven heeft een bepaalde mate van bewustzijn, of het nu een dier of een plant is, of het nu een eenvoudige levensvorm is, zoals bacteriën, virussen, enz., of een geavanceerde levensvorm zoals mensen, ze hebben allemaal bewustzijn, maar de kracht van het bewustzijn is verschillend. Het bewustzijn van levende organismen zoals planten en bacteriën is erg zwak, terwijl het bewustzijn van complexe dieren relatief sterk is.

Het bewustzijn van geavanceerde intelligente levensvormen zoals mensen is zelfs nog mysterieuzer en complexer. Als de enige geavanceerde intelligente levensvorm op aarde is het menselijk bewustzijn ook het krachtigste. Tegelijkertijd kent het menselijk bewustzijn meer geheimen die ons onbekend zijn.

Van een levend lichaam kan worden gezegd dat het een combinatie is van zichtbare materie en onzichtbaar mysterieus bewustzijn. Mensen zijn bijvoorbeeld een intelligent leven dat bestaat uit een lichaam dat we kunnen zien plus een onzichtbaar mysterieus bewustzijn. Met wetenschappers en krachtige hulpmiddelen is de wetenschappelijke gemeenschap begonnen stap voor stap de mysteries van het leven te ontrafelen. Een daarvan is Roger Bombos en zijn kwantumzieltheorie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥